![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Limbonic Art - Eve Of Midnight
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Dark Tranquillity - Character
Е нема такъв албум, просто... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Mystic Prophecy - Forgotten Soul
-------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Nokturnal Mortum - Return Of The Vampire Lord
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Dark moor - The Silver Key
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Black Dawn - Blood for Satan
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Новото ми откритие (добре че са приятелите да пращат музика):
Mezarkabul - For Those Who Died Alone.mp3 - Това е турска (!!!) група !!! ![]() Мнооо ме кефи.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
noviq na soilwork
![]() soilwork-stabbing_the_drama-pms.mp3 -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Staind - suffer
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Mar 1 2005, 03:12 PM) Новото ми откритие (добре че са приятелите да пращат музика): Mezarkabul - For Those Who Died Alone.mp3 - Това е турска (!!!) група !!! ![]() Мнооо ме кефи.... Mezarkabul е другото име на турската група Pentagram, с което издават извън Турция. Ако те кефят можеш да потърсиш и другите им неща. np: Fear Factory - Hunter Killer -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Deville @ Mar 1 2005, 03:36 PM) noviq na soilwork ![]() soilwork-stabbing_the_drama-pms.mp3 Това е ебати якият албум. Ебати мелодиите. Ебати рифовете. Ебати начините да ги комбинират. Любимият ми SoilWorlk досега. Cypress Hill - "Till Death Do Us Part" ![]() Малко със закъснение се зарибих по този албум. Отначало не ми хареса, защото не беше нищо подобно на "Stoned Riders" (а този албум ми харесваше особено много), но след няколко слушания и тук открих адски яки неща. Първото парче "Another Body Drops" е най-якия gansta hip-hop, който съм слушал някога, а другото ми любимо "Busted In The Hood" е просто прекалено забавно ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
Мдам определено новия Soilwork си заслужава.
Махна ми главата. Последния High on Fire - Blessed Black Wings също мачка. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Re-play - Dupe
Spot - Kazvaha Mi неска яко bg Sk8punk слушам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
HEAVENWOOD-SEASON 98
Ех носталгия,носталгия!Жалко че имат само два албума тез момчета! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Rhapsody - The Dark Tower Of Abyss
-------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Axel Rudi Pell - Nasty Reputation (live)
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Некролог - Продадени Души
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Aina - Rebellion
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Nailbomb - For Fuck's Sake !!!!
For fuck's sake / leave me alone Live your life / I'll live mine -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
King Diamond-Abigail 2 Ne e ot liybimite mi albymi daje hi4,ama si e Diamond
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Mar 2 2005, 12:38 PM) Nailbomb - For Fuck's Sake !!!! For fuck's sake / leave me alone Live your life / I'll live mine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() np: Machine Head - "The More Things Change..." ![]() Това си ми е най-любимия албум на всички времена. Ебати! Някво... дори не мога да започна да обяснявам колко ме кефи.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Helloween - I Can
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 10-February 05 Потребител N: 738 ![]() |
NEBULA - ATOMIC RITUAL
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Throwdown - Step It Up
Losing touch, I lost my way. Lost for words without a thing to say. Losing touch, I lost my way. Lost for words, lost my faith. Losing touch, I lost my way...but I'll try again. STEP IT UP!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
E:\Epica - 2004 - We Will Take You With Us (Promo)\08-run_for_a_fall-ube.mp3
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Deftones-Passenger!!!!!!
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Brainstorm - Invisible Enemy
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th August 2025 - 08:25 AM |