![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Crossing My Line, доколкото си спомням. Beerserk е един от най-яките и надъхани хардкор албуми, които съм слушал някога. Ама нещо не съм го слушал отдавна... Кавъра на Breaking The Law кърти мивки!
Abductor е прав за шибаната обложка на Cradle. Повече от 200x200 си е тъпотия да се постват в тази тема. И аре както съм се разписал да кажа и какво слушам сега: Pennywise - "Land Of The Free?" Така и не успях да се зарибя по друг техен албум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Хъм аз го изтеглих като Crossing my Life Не зная сигурно си прав. Звучи по-логично
HUMAN TROPHIES - Chalga-Slut Ripper Добра песничка хахах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Die Krupps - Paradise Now
![]() Btw, DrugarqLenin, kakvi sa tia cherveni raboti, kvi sa tia nikove i avatari, surpove etc? CLEAR YOUR MIND - FIGHT COMMUNISM. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Placebo - Without You I'm Nothing
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Agmostic Front - Out of reach
Drummer Хахах спокойно аз съм прекалено далеч от идеята за комунизма!Аватара просто ми допада с това комунистически лидер е представен като пънкар ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Darkthrone - Under A Funeral Moon
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
HammerFall - Remember Yesterday
-------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Cradle Of Filth - Bathory Aria Пич, мацка се къпе във вана, пълна с кръв. Просто по-голяма не можах да намеря. Ако не виждаш добре сложи си очила!![]() Хубаво взехте да слагате обложки, ама ТОВА^^^^ вече ми се струва прекалено! Kamelot - The Spell -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
GAMMA RAY Dream Healer[B]
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
E:\Xandria - 2004 - Ravenheart (sin[COLOR=blue]gle)\03. Xandria-Ravenheart Orchestra Version-Fmc.mp3
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Gamma Ray - Heaven or Hell
![]() Iron Savior - Dragon Rising ![]() Kreator - Slave Machinery ![]() Това са следващите три песни... баси класическите резачки просто... \m/ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
STAIND-FiLL ME UP
![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
James LaBrie - Crucify
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Nargaroth - Des Alten Kriegers Seelenruh
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Gothica-Deep lakes of the soul
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Hexentanz-Mark Of The Witch
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Silent Stream Of Godless Elegy - In Bone Frames
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Blind Guardian - I'm Alive
![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Saxon - Machine Gun
-------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Destruction-bullets from hell
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
ZAO - The Breath of the Black Muse
Тук оставям коментара на sw1tched, най-новият фен на бандата ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Spot - My Playground
и като цяло си4ки песни на Spot които имам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
SLAYER - GOD SEND MAJKA TI!
баси великите песни имат тая шибана група. Повече никога, ама никога няма да загубя шибана клан битка деба и шибаните копеленца -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Jorn Lande - Break it up
-------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Domine - The Aquilonia Suite Part 1
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sham 69-Angels with Dirty Faces
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Wintersun - Sadness and Hat
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kreator - Violent Revolution
My only hope, my only solution is THE VIOLENT REVOLUTION ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Cathedral - Night Of The Seagulls
Личи се, че са фенове на Tony Iommi и компания. До сега не съм слушал по-успешна Black Sabbath influented група ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
CROWFISH - "Requiem For A Broken Heart"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: More Than A Reason - O M F G !!!!!11 Ебати емоционалното!!!!! Ще ми се пръсна сърцето като я слушам тази песен. Може и да е от кафето, всъшност.... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 04:39 PM |