![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
DragonForce - My Spirit Will Go On
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Farsot- Flamme
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Mortal Love - Beautiful One
Love me like I love you, show me your paradise... hold me when I hold you disire for you..... Kiss my sweet lips leave me to the sky........ Beautiful One! -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Nightwish - Nemo
Мале... ако това парче загатва какво ще е Once, то ни чака шедьовър! -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Apr 16 2004, 10:15 AM) ми..слушам каквото свиря Цитат Beelzebub Публикувано на Apr 15 2004, 12:42 PM ill Nino - Unreal ![]() ми значи аз да пускам Cradle of Filth - 04 An Enemy Led the Tempest Малко късничко отговарям, но все пак... Песента си много яка, а и заглавието отива на аватара ми ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Celesty - Reign Of Elements
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
KILLSWITCH ENGAGE - Rose Of Sharyn
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Звучи най-великата група, която може да съществува-
Bathory - Twilight of The Gods -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
On Thorns I Lay / Future Narcotic / - Ethereal Blue
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Eternal Tears of Sorrow-Aurora Borealis
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Damage - Drawn Traces
яка баладка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
Disturbed - Conflict.....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Criminal - Denial
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-November 03 Град: nothingness Потребител N: 328 ![]() |
Raunchy - Watch Out...dannish metal r0x
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Highlord - Medusa's Coil
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Kiling Ground
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aenima / Revolutions / - Deep Blue Larvae
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
LINKIN' PARK - Nobody's Listening
Много интересна песничка. От тая банда не съм очаквал да направят нещо което да ми хареса. Преглътнете предразсъдъците и го свалете, за да схванете какво имам предвид. За тея които ще се ебават. Лъжицата, гъза... знаете си.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Operation Ivy\Energy\Operation Ivy - 11.Gonna Find You.mp3
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Immortal - The Darkness that Embrace Me
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 25 2004, 12:27 PM) LINKIN' PARK - Nobody's Listening Много интересна песничка. От тая банда не съм очаквал да направят нещо което да ми хареса. Преглътнете предразсъдъците и го свалете, за да схванете какво имам предвид. За тея които ще се ебават. Лъжицата, гъза... знаете си.... mda opredeleno e interesno, mnogo se kefq na nqkvi fleiti4ki kato teq deto sa v pesenta, i s toq ritym sstava perfektno. taka kato slusham predpolagam 4e taq pesen e razli4na ot ostanalite, slushal sym nqkolko pesni ot noviq album ama ne me kefqt...ina4e otnosno linkin park kato cqlo - ne gi mrazq, oba4e muzikata im e dosta ednoobrazna pone ot tva deto sym slushal...i za tva ne me kefqt... ina4e vinagi sym se kefil na WITH YOU:) abe moje da sa zle ama linkin park > dimmu borgir ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
D:\music\Anathema\Anathema '95 - The Silent Enigma\Anathema - 7. The Silent Enigma.mp3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Apr 25 2004, 03:42 PM) abe moje da sa zle ama linkin park > dimmu borgir ![]() ахаах - отиваш в нечии подпис май ![]() Аз за linkin park от известно време нищо не говоря, понякога е просто безсмислено, хората си знаят старата песен и нямат желание това да се променя ![]() ------- оф боли ме глъ`та от "купона" на класа вче..днес..тия дни. 07-hed_planet_earth-half_the_man ..btw измежду чалгата решиха да ме поздравят с Korn - Freak on a leash като бях там..аз реших да ги поздравя с Chimaira - Power Trip ..а всъщност имах предвид Pure Hatred ..но и това свърши работа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Apr 25 2004, 03:58 PM) Аз за linkin park от известно време нищо не говоря, понякога е просто безсмислено, хората си знаят старата песен и нямат желание това да се променя ![]() Не че самите lp правят нещо в полза на такава промяна... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе тая песен си заслужава. Иначе след почти повторното* изслушване на албума установих че ме кефят точно 2 песни.
*Почти повторно означава че го пуснах изслушах 2 песни и го заебах... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Твоя смерт @ Apr 24 2004, 11:30 AM) Звучи най-великата група, която може да съществува- Bathory - Twilight of The Gods Тамън слушах и аз същият албум и за сетен път се убедих, че е уникален. Сега съм на: Under the Runes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 25 2004, 06:01 PM) Абе тая песен си заслужава. Иначе след почти повторното* изслушване на албума установих че ме кефят точно 2 песни. *Почти повторно означава че го пуснах изслушах 2 песни и го заебах... are are ne se oprawdawaj konformist takyw, widia 4e horata ne gi kefi i are i teb ne te kefi ![]() ---------------- Guano Apes -07- Quietly ![]() -- Mnemic\05-tattoos |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Criminal - Slave Master
....sled tva Machine Head - From This Day Този коментар е бил редактиран от Jicata на Apr 25 2004, 09:37 PM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Rage @ Apr 25 2004, 08:35 PM) Criminal - Slave Master ....sled tva Machine Head - For This Day From This Day? |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:46 AM |