![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Stratovarius - Maniac Dance
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Изнамерих това : Vanessa Mae - Toccata and fugue in D minor ....някак завладяващо звучи, не е като друга класическа музика, която понякога може да ти бръкне в здравето..
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Jun 4 2005, 05:49 PM) Изнамерих това : Vanessa Mae - Toccata and fugue in D minor Не е зле, но аз си предпочитам в чисто класическо изпълнение. Далече по-величествено е ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Jun 4 2005, 08:05 PM) Цитат(Nightwish @ Jun 4 2005, 05:49 PM) Изнамерих това : Vanessa Mae - Toccata and fugue in D minor Не е зле, но аз си предпочитам в чисто класическо изпълнение. Далече по-величествено е ![]() Това също е величествено. . . а и зависи точно в кой момент на душевно състояние ще те хване ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
ех, в момента слушам jazz from hell, fz.
до днес не ми харесваше, от днес ми е най-любим завинаги. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(pi4 @ Jun 4 2005, 08:22 PM) ех, в момента слушам jazz from hell, fz. до днес не ми харесваше, от днес ми е най-любим завинаги. Може ли линк? В момента слушам : Dream Theater - Another Day. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 4 2005, 06:24 PM) Цитат(pi4 @ Jun 4 2005, 08:22 PM) ех, в момента слушам jazz from hell, fz. до днес не ми харесваше, от днес ми е най-любим завинаги. Може ли линк? в http://mm.gen.wazzzup.net/music/ със сигурност го има. От там дръпнах около 3.5 GB на Frank Zappa. иначе сега слушам: Evergrey - The Encounter -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 4-June 05 Потребител N: 823 ![]() |
guns n roses-november rain
![]() -------------------- ![]() you are still somewhere... somewhere in my mind |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Mother Love Bone-Come BiteThe Apple
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Nevermore - The Final Product
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат Може ли линк? текстове и дискография съответно, не знам дали е пълна. от моя вилает няма никакъв шанс за mp3, мракобесието вилнее! Цитат(wolfheart @ Jun 4 2005, 10:54 PM) в http://mm.gen.wazzzup.net/music/ със сигурност го има. От там дръпнах около 3.5 GB на Frank Zappa. това ми се струва да е всичко, моята колекция и тя е там някъде. wolfheart, не знаех, че си толкова запален, дай да обменим малко мисли по тоя повод! хванах се да слушам syd barrett. ако си наред и денят ти е ведър, това със сигурност може да те вкара в дълбока депресия. ебати колко е разложен този! ![]() ok, тук сега една снимка ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ensiferum - Tale of Revenge
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Nevermore - Medicated Nation
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Dark Tranquillity - Free Card.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Shaaman - Turn Away
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Shaman - Reason Последният Shaman е много по-добър от последното творение на Angra...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
@В момента слушам точно това парче и адски много ми харесва както и целият албум. Не бих се осмелила да го сравня с Ангра. А да, да те поправя, че противно на всички представи за името на тази банда то се пише с две "а"-та - Shaaman.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Yanni - The Magus
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Skinflick - United and Strong
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Nevermore - The Final Product
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
The Sisters Of Mercy\Vision Thing\07 - More
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Crematory - Endless
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vanessa Mae - Red Hot
Следващото е : Frank Zappa - Drowning Witch ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nokturnal Mortum - Kolyada.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак се върнах на забравените от мен Crematory
![]() Crematory - Tears Of Time |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Хиподил - Отнесен
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Brainstorm - Lifeline
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(gad @ Jun 6 2005, 05:22 PM) Хиподил - Отнесен The coolest song of Hipodil иначе сега съм на Nightrage - Silent Solitude -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 11:43 PM |