![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
PRONG - One Outnumbered
Ебати великата банда... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 17-March 04 Град: Вила Вилекула.... Потребител N: 430 ![]() |
Lacrimosa - Ruin
![]() -------------------- Mesmerize me, enchant me
Mesmerize with your eyes, now Enchant me, hypnotize me Enchant me, mesmerize me Enchant me, hypnotize me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Zombie @ Mar 19 2004, 01:31 PM) One Minute Silence they rule ![]() я и аз да си ги пусна - One Minute Silence - 210 Dog years Цитат PRONG - One Outnumbered Ебати великата банда... Helmet\Betty - егати якия албум..по-яко от Meantime май. Helmet - 01 - Wilma`s Rainbow ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
VINTERSORG - OFFERBACKEN
![]() таз банда кърти яко блек .. с някфи фолклорни елементи |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Rebellion the tragedy of blood-MakBet 3.The Prophecy
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Graveworm-Nocturnal Hymns
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
jenna jameson - pu6kane, ohkane, murkane, i drugi priqtni zvuci
-------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Zombie @ Mar 20 2004, 02:23 PM) jenna jameson - pu6kane, ohkane, murkane, i drugi priqtni zvuci Велика песен. Manowar правят кавър. Помежду си... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Mar 20 2004, 05:21 PM) Цитат(Zombie @ Mar 20 2004, 02:23 PM) jenna jameson - pu6kane, ohkane, murkane, i drugi priqtni zvuci Велика песен. Manowar правят кавър. Помежду си... Отдавна не си интересен с тия подмятания. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 20 2004, 06:23 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Mar 20 2004, 05:21 PM) Цитат(Zombie @ Mar 20 2004, 02:23 PM) jenna jameson - pu6kane, ohkane, murkane, i drugi priqtni zvuci Велика песен. Manowar правят кавър. Помежду си... Отдавна не си интересен с тия подмятания. ![]() na men mi e interesno ![]() \m/kozheni woinstweni gashti\m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
lacuna coil - comlies
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
URBAN GREY - SINGLE 1
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Death - Crystal Mountain
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
MetalWorld - MetalWorld.mp3
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Gorgoroth - Procreating Satan
А те Винтерзорг няма ли да идват у българия ве? -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат URBAN GREY - SINGLE 1 Велико. Цитат Death - Crystal Mountain Култово! PRONG - Whose Fist Is This Anyway? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Цитат MetalWorld - MetalWorld.mp3 и аз съм на това .. супер яко кръти ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Hatebreed - Perserverance
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 21-March 04 Град: Varna Потребител N: 434 ![]() |
Death-Crystal Mountain
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Sarah Brightman /~harem~/ Free
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
MWP - Metal world - demo
![]() Тва ще стане наистина яко, обаче! WARRIOR, що не се включиш? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Marduk-Azrael
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
subtierra - drogadicto
-------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Pain of Salvation - The Perfect Element Pt1
Тази група не спира да ме изумява! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
PRONG - Sublime
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Edguy - Down To The Devil
![]() Този албум маже! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Be warrior-e vse me izprevarva6 za edin post.I az sega si go slu6am i re6ih da napi6a,ama gledam-napravil si go ve4e.V momenta sym na We Don't Need A Hero!!!Strahoten e albuma,az 4estno da si kaja kato 4uh King Of Fools i se promyknaha nqkakvi symneniq v men dali nqma da vzemat da pozabavqt tempoto,da olekotqt zvuka.No ne,za men tova si e True Edguy Album!!!Stra6no popadenie e,use6tam 4e 6te e v 4elnicite mi za top 10 taq godina Btw-6to ne vzeme6 da mu napravi6 edno reviu? ![]() EDGUY rulezzzzzzz-ei taq grupa mi e stanala golqma slabost,napravo se pobyrkvam ot kef dokato gi slu6am,solata im sa strahotni,Tobi vadi mnogo qk glas,napravo si vitaqt iz vyrhovete na heavy metal-a! -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Curse The Gods @ Mar 22 2004, 01:24 PM) Stra6no popadenie e,use6tam 4e 6te e v 4elnicite mi za top 10 taq godina Btw-6to ne vzeme6 da mu napravi6 edno reviu? ![]() Вече се работи по въпроса. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 02:05 AM |