![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
rappel rack on my way to you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Ария - На Службе Силы Зла
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Tidfall - A Hidden Realm
-------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
PERSUADER-And There Was Light
![]() sled tova idva klasika na SAXON-The Eagle Has Landed, a sy6to i 747(Strangers In The Night). Obojavam SAXON -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
NOCTURNAL MORTUM - GOAT HORNS
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Biohazard - Competition
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Delate-Demoto\Delate-06-Genocide.mp3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Burzum - Dunkelheit
Няма нужда от коментар...тази песен...гррррр.... -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 2-May 04 Потребител N: 476 ![]() |
Agathodaimon - Banner Of Blasphemy
-------------------- Всяка гадост носи радост. Нивга не е късно да направиш мръсно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Mortal Love - In the Sun
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Death - Zombie Ritual
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Nightwish - Dead Gardens
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Кефя се на няколко песни на Iced Earth от преди... пак Вариора беше прав... много добра група.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
A.N.I.M.A.L. - Milagro
Адски ме е яд че си загубих касетката на A.N.I.M.A.L. - Poder Latino. Сега карам на няколкото mp3ки които имам на харда. И естествено няма нищо тяхно в шибаните български фрий сървъри... ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Aria - Volonter
![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
WASP - The Manimal
![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
MORTHEM VLADE ART - Narcicuss Metamorphosis
-------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Dark Tranquility - Exposures - In Retrospect and Denial
cd2: live in krakow (07-Oct-2002) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Exhorder - Slaughter In The Vatican (Slaughter In The Vatican '90)
![]() ![]() ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Enigma - dir-MCMXC A.D
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Venom - Dead on arrival
Mnoo yako par4e! AAAAAAAAAA! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Haggard - Eppur Si Muove
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
dream theater - pull me under
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
мтака трябва alpha мтака трябва ..."Pull me under" е голямо...
![]() ![]() иначе... Dixie Dreggs - The Bash ( Steve Morse = луда работа ![]() -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
NEVERMORE - Narcosynthesis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
FEAR OF THE DARK!
КЛАСИКА -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
i az slu6am klasika
![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
CANNIBAL CORPSE - BUTCHERED AT BIRTH
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
THUNDERBOLT - The Murderer's Dream (Of Purgatory)
![]() ![]() ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 02:38 AM |