![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Брой 11 на списание “Metal Hammer Bulgaria” излиза на 7-ми юни с подарък новия албум на Demenzia – "Machinima". На корицата са Deep Purple, а ето и какво друго ще включва броят:
• BreakNeck News – най-важните новини от света на метъла; • Fractured Thoughts – Васко Катинчаров се чуди “Ход на отчаяние ли са трибют бандите в България?”; • Discs of Doom – Mille Petrozza разкрива, че корените на “Extreme Aggression” са в Bee Gees и ABBA; • Masterclass – Parkway Drive предават урок по сърф в концертни условия на While She Sleeps; • Tatts Life – Tomas “Tompa” Lindberg от At The Gates; • Новият завет – Philly Byrne от Gama Bomb не възразява срещу свободното споделяне на музика; • 11 причини да обичаме Jeff Hanneman; • Immolation – хилядолетие на разрухата; • Alice In Chains – крачка встрани от самовглъбяването; • Children Of Bodom – пораснаха ли децата на севера? • Dark Tranquillity – спирала от творчески преображения; • Kylesa – след най-трудния период идва изцелението; • HIM – болезнен урок за приятелството; • Megadeth – Dave Mustaine ни разяснява тъмната страна на нещата; • Ghost – втора фаза на плана за превземане на света; • Bring Me The Horizon и Asking Alexandria – героите на модерния британски метъл; • Ревюта на всички значими албуми, които чухме през април и май; • The Hammer Live – Vader и Mark Knopfler; • Metal Classics – “The Number Of The Beast” на Iron Maiden; • Defenders Of The Faith – кралицата на крясъците Melissa Cross; • Субкултура – Чарлс Менсън; • Признания – притискаме Udo Dirkschneider до стената за разпит. facebook.com/MetalHammerBulgaria -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
След като втора година тея копелета не ми дават билет за Каварна, повече няма да ги чета
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:03 PM |