![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 24-May 14 Град: България Потребител N: 4455 ![]() |
Здравейте!
Казвам се Станислав, прякора ми е Стако. Радвам се, че съм част от форума ви. ![]() Аз съм студент, уча право в Пловдив. В момента слушам Черната овца на Ахат, защото се отсърдих на Звезди за последната им песен, или по-точно клипа й. Занимавам се с изкуство - обичам да пиша, да снимам и като цяло да творя. Любимата ми група ще разберете по подписа ми - In Flames, отвъд нея си падам по по-тежки и бързи неща. Други любими групи са ми Five Finger Death Punch, Haste the Day, A7X, Halloween, Ayreon... абе много са. Обичам всякаква хубава и смислена музика. Наздраве! ![]() -------------------- ![]() In flames we trust! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 14-December 12 Потребител N: 4312 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ха добре дошъл и тук!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Привет, добре си дошъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Здрасти, Стако
Какво снимаш? Споделяй, ако ти е на сърце ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 04:18 AM |