![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Кажете кои са ви любимите обложки от албумите на рок и метъл групите. Ето на мен примерно любима обложка ми е от албума на Sepultura - "Arise", както и на Metallica - "Master of Pupets".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() Не знам защо, но просто тая картинка ме грабна още от начало. И аватара ми е от там... Просто има някакво послание ![]() ![]() ![]() ![]() Абе много са |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Много са ама ето няколко:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Айде стига, че много станаха, като се сетя още ще сложа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
![]() Много е красива и изчистена. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() И така нататък -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат ![]() Ейй, тва на Оpeth супер ме кефи, много обичам такива картинки, от кой албум е?! Цитат ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ако се загледаш ще разбереш - Blackwater Park е албумът
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Blackwater Park е албумът То и името е много здраво! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mort - Онова, дето не го разчиташ, е на Thyrfing. Така и не успяха да ми харесат за съжаление...
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Обложката е супер яка (Dio), но това е най-слабият му албум (по лично мнение). А това е най-якият и най-яката обложка:
http://www.dio.net/pictures_cd/killing_the...ragon_front.jpg -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Интересно становище е да наречеш точно "Killing The Dragon" най-силен албум на Dio, но всеки с вкуса си все пак...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Всъщност ако трябва да съм конкретен ситуацията е такава:
от всичките му албуми търпя три песни от началото до края. единствената от тия три, които ме кефи е Killing The Dragon. от това следва, че това е най-силният му албум ЗА МЕН! ![]() Не знам дали аз съм толкова тъп, но тази песен е хиляда класи над всичките му други!!! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
И на мен любимият на Дио ми е киллинг дъ драгон иначе за обложките повечето на мейдън без съмуер ин тайм и денс оф дет (само за обложките говоря) не знам кой ги мисли ама е дзвер...на джудас - бритиш стиил
пърпъл ин рок (познайте на коя група ![]() ![]() ![]() ![]() супер оригинални обложки са т'ва... еми стига за сега... п.с. хаха забелязвате ли, че снимката на аватара ми е различна от тая която съм постнал..обърната е ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Засега май се сещам наистина само за една оригинална, култова обложка:
![]() Гениалността се крие, според мен, в идеалното съответствие между естетическото послание на обложката и музиката в самия албум. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Тази:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
*текат ми лигите*
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Цитат(Mort @ Mar 14 2005, 06:44 PM) Цитат ![]() ![]() Е как бе. Не си ли запознат с Thyrfing? Една от любимите ми групи. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Любимата ми на motorhead - просто велика:
http://www.streamwaves.com/images/artwork/18288.JPG Още две мега яки ![]() http://www.tipo.es/fotos/028020g.jpg http://www.cdmusicsongs.com/hardrock/image.../B00001R3HA.jpg може да е малко странно, но се кефя на по-семпли обложки, които обаче носят много повече послание от тия на Rhapsody примерно ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
No Comment
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Vehemence - Helping The World To See
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Dark Tranquillity - Damage Done
Hollenthon - With Vilest Of Worms To Dwell Thyrane - Hypnotic Cradle Of Filth - Damnation And A Day -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
определено обложката на брейв ню уърлд
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 22 2005, 08:01 PM) ММММаксимално и се кефя... Също така и на Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavoured Water на Limp Bizkit.Не съм им голяма фенка но обложката ми направи голямо впечатление. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Lethe @ Mar 14 2005, 07:55 PM) ![]() Много е красива и изчистена. Това е сто пъти по-красиво от дракони, вещици, тролове и т.н. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просто ми хареса тази обложка на Nokturnal Mortum и исках да ви я покажа. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 10:23 PM |