![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Тази тема я направих, за да си говорим за неизвестните групи, които заслужават по-голямо внимание!
Искам ново!!! Кажете ми някоя Хубава и Неизвестна група, по възможност да е блек или дет! Начи да питам хората, които знаят, заслужава ли си да търся някой албум на Kataklyzm? И какъв стил са те? Просто съм ги чувал и имети им ме изкефи затова се чудя дали да ги търся!? Също, дайте ми съвет дали си заслужава да търся следните имена - ragnarok, hate eternal, impaled nazarene, macabre, marduk. Начи за hate eternal ми казаха, че не си заслужават!!! Ама ако сте чували някоя от другите групи и ви харесват, ми кажете и кажете откъде мога да ги дръпна! Аз останах с впечатлението, че повечето неизвестни групи са по-добри в 5 пъти от някои известни! Айде и ако срещнете нещо ноео и хубаво, свиркайте! :) оффтопик: Ако някой от вас има сд с ,мп3с, клипове или нещо такова на неизвестни групи да се обади и аз ще му дам адреса ми, за да ги изпрати, та и аз да чуя нещо!!! Благодаря ви предварително! ма много сте мили! :) -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:43 PM |