![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Evergrey - Mark Of The Triangle, примерно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Хубаво ме подсети, ама сега ме мързи да пействам половината дискография на Evergrey
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 23-September 05 Потребител N: 944 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Mar 20 2004, 01:11 PM) Helloween - Forever And One ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Иван Бърнев- Блус #16
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Lethe @ Sep 25 2005, 11:00 PM) Иван Бърнев- Блус #16 Най-любимата ми песен на Ку-Ку Бенд изобщо. Просто е... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
e, moje da vi zvu4i malko suhi4ko ama az se zaribqvam po "Patiense", "Don't cry" "November rain" na Guns'n'Roses
![]() i edno veliko par4e(spored men)-"Lonely nights" na Scorpions ![]() ![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
![]() Не мога да й се нарадвам на тая песен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Много обичам вечер, когато съм сама, а умът ми е изпълнен с дълбоки мисли, да си пускам балади. Сега ви давам списък с песни, малка част от които са метъл, но пък всичките са много хубави (и ме натъжават, до една).
Marty Friedman - Escapism Marty Friedman - Luna Marty Friedman - Mama Burzum - Motiragnarok Blus - Song Instead Of A Kiss Prince - Purple Rain Sam Brown - Stop Sinead O'Connor - Nothing Compares To You Vaya Con Dios - What's a woman Theme From "Top Gun" - Take My Breath Away Theme From "Twin Peaks" - Fire Walk With Me Massive Attack - Teardrop ...доста от творчеството на Enigma... ...албумите "The Downward Spiral", "The Fragile" и "With Teeth" на Nine Inch Nails... Всички от изброените работи ми въздействат УЖАСНО много. Иначе, напълно естествено, слушам и от по-.. (чудя се каква дума да употребя, за да не звучи позьорско или обидно към някого) ..-разпространеният, достъпният вид балади. А фаворите ми от тях ще ви споделя друг път. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Георги Станчев - Ти Ужасно Закъсня
Конкурент - Мама |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
![]() ![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 11-October 05 Потребител N: 970 ![]() |
hammerfall-never ever
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 12-October 05 Град: Between The Hammer & The Anvil Потребител N: 972 ![]() |
JUDAS PRIEST-Before THe Dawn
JUDAS PRIEST-Beyond The Realms Of Death JUDAS PRIEST-Fever Exilia-Mr.Man тфа ![]() -------------------- Faster than a bullet
Terrifying scream Enraged and full of anger He's half man and half machine Rides the Metal Monster Breathing smoke and fire Closing in with vengeance soaring high He is the Painkiller This is the Painkiller |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
RISK - Lullabay
Skyclad - Moongleam And Meadowsweet Iced Earth - I died for You Primal Fear - Diablos ![]() Kamelot - What about Me Manowar - Swords in the Wind Gamma Ray - Lake of Tears Stratovarius - Forever HammerFall - Never Ever Sonata Arctica - The Misery Running Wild - Ballad Of William Kidd ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ми имам над 700 мб балади и определено немога ад си избера няколко.Но напоследък много се кефа на Axel Rudi Pell-Broken Heart
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(satanin4eto @ Oct 11 2005, 06:57 PM) hammerfall-never ever ![]() Това е много готино наистина. Съвсем го бях забравила. Duran Duran - Come Undone Aerosmith - Amazing Aerosmith - Hole In My Soul David Coverdale & Jimmy Page - Don't Leave Me This Way Wet Wet Wet - Julia Says Def Leppard - Miss You In a Heartbeat -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Edwyn Collins - A Girl Like You
Малко ретро... ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightmare @ Oct 21 2005, 05:40 PM) David Coverdale & Jimmy Page - Don't Leave Me This Way David Coverdale & Jimmy Page - Take Me For A Little While |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
Nick Cave and Kylie Minogue - Where the wild roses grow
![]() ![]() -------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
levitation - more than ever people
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Kamelot - "Wander"
Sonata Arctica - "Shamandalie" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Catch the Rainbow
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 24-October 05 Потребител N: 993 ![]() |
Poisonblack -With Her I Die
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Всичките балади на ManOwaR!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 25-October 05 Град: subcelestial places Потребител N: 997 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 30 2005, 02:29 PM) Всичките балади на ManOwaR! и най-вече Master Of The Wind ![]() -------------------- A Satan's Dooain,torzu! Zamran! Micma! Iehvsoz ca-cacom! Dooain noar micaolz aai om!
Casarmg gohia: zacar! Torzu! Imvamar pvgo! Pvgo plapli cicles qaan! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-September 05 Потребител N: 937 ![]() |
Black Sabbath - No Stranger To Love; In Memory...; Changes
Metallica - Nothing Else Matters; Bleeding Me; The Unforgiven Nightwish - Sleeping Sun; Swanheart Iron Maiden - Como Estais Amogos; Strange World no one told me the way I should feel... ballad's eternity. do skoro ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Metallica-The unforgiven
![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Trail Of Broken Hearts" от новия албум на DragonForce е нещо забележително...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абсолютно!
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Sting - Let Your Soul Be Your Pilot
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:45 PM |