![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 11-October 05 Потребител N: 970 ![]() |
hammerfall-never ever
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 12-October 05 Град: Between The Hammer & The Anvil Потребител N: 972 ![]() |
JUDAS PRIEST-Before THe Dawn
JUDAS PRIEST-Beyond The Realms Of Death JUDAS PRIEST-Fever Exilia-Mr.Man тфа ![]() -------------------- Faster than a bullet
Terrifying scream Enraged and full of anger He's half man and half machine Rides the Metal Monster Breathing smoke and fire Closing in with vengeance soaring high He is the Painkiller This is the Painkiller |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
RISK - Lullabay
Skyclad - Moongleam And Meadowsweet Iced Earth - I died for You Primal Fear - Diablos ![]() Kamelot - What about Me Manowar - Swords in the Wind Gamma Ray - Lake of Tears Stratovarius - Forever HammerFall - Never Ever Sonata Arctica - The Misery Running Wild - Ballad Of William Kidd ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ми имам над 700 мб балади и определено немога ад си избера няколко.Но напоследък много се кефа на Axel Rudi Pell-Broken Heart
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(satanin4eto @ Oct 11 2005, 06:57 PM) hammerfall-never ever ![]() Това е много готино наистина. Съвсем го бях забравила. Duran Duran - Come Undone Aerosmith - Amazing Aerosmith - Hole In My Soul David Coverdale & Jimmy Page - Don't Leave Me This Way Wet Wet Wet - Julia Says Def Leppard - Miss You In a Heartbeat -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Edwyn Collins - A Girl Like You
Малко ретро... ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Oct 21 2005, 05:40 PM) David Coverdale & Jimmy Page - Don't Leave Me This Way David Coverdale & Jimmy Page - Take Me For A Little While |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
Nick Cave and Kylie Minogue - Where the wild roses grow
![]() ![]() -------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
levitation - more than ever people
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Kamelot - "Wander"
Sonata Arctica - "Shamandalie" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Catch the Rainbow
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 24-October 05 Потребител N: 993 ![]() |
Poisonblack -With Her I Die
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Всичките балади на ManOwaR!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 25-October 05 Град: subcelestial places Потребител N: 997 ![]() |
Цитат(ManOwaRadO @ Oct 30 2005, 02:29 PM) Всичките балади на ManOwaR! и най-вече Master Of The Wind ![]() -------------------- A Satan's Dooain,torzu! Zamran! Micma! Iehvsoz ca-cacom! Dooain noar micaolz aai om!
Casarmg gohia: zacar! Torzu! Imvamar pvgo! Pvgo plapli cicles qaan! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 17-September 05 Потребител N: 937 ![]() |
Black Sabbath - No Stranger To Love; In Memory...; Changes
Metallica - Nothing Else Matters; Bleeding Me; The Unforgiven Nightwish - Sleeping Sun; Swanheart Iron Maiden - Como Estais Amogos; Strange World no one told me the way I should feel... ballad's eternity. do skoro ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Metallica-The unforgiven
![]() -------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Trail Of Broken Hearts" от новия албум на DragonForce е нещо забележително...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абсолютно!
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Sting - Let Your Soul Be Your Pilot
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Sting - fields of gold
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Edguy - Blessing in Disguise Една от най-добрите им балади, интересно е че са я включили в сингъл, но той целия си е силен така че...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Shadow Gallery - Torn
Morgana Lefay - My Task Is Done Eric Clapton - Love Don't Love Nobody Chain Collector - Crucifixion Symbyosis - Peace ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Slash @ Dec 14 2005, 06:25 PM) Shadow Gallery - Torn ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 249 Регистриран: 1-December 05 Потребител N: 1055 ![]() |
Metallica-The unforgiven
![]() -------------------- Яко хеви метъл,масови онлайн игри и военна фантастика.Тва е моя живот
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Pantera - Cemetery Gates
Iced Earth - I died for you Alice in chains-Sea Of Sorrow Anathema- Everwake Anathema-Don't Look Too Far Anathema-Empty Anathema-Feel Black Sabbath-Planet Caravan Deep Purple - When A Blind Man Cries Entwine - Nothing Left To Say Grave Digger - Emerald Eyes Iron Maiden - Wasting Love Kreator - Everlasting Flame Lacrimas Profundere- A Summer's End Paradise Lost-Harbour +Dido- My Lover's Gone ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
megadeth - promises
![]() hammerfall - dreams come true stratovarius - forever -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-November 05 Град: Sofia Потребител N: 1038 ![]() |
Edge of Sanity - When All is Said
Bathory - Under the Runes Anathema - Lovelorn Rhapsody Iron Maiden - No prayer for the Dying Manowar - Hearth of steel Хиподил - Момичето |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 6-December 05 Потребител N: 1067 ![]() |
мноооооооого трудно е да се каже , особено от меланхоличен тип като мен, но ето няколко , като някои не са метъл:
The Mission- grapes of wrath The Mission- kingdom come Great White- love is a lie Kamelot- abandoned мога да продължа до несвяст и още 16 пъти ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...ic=1302&st=270#
![]() Joe Cocker - You Are So Beautiful Guns n'Roses - Don't cry Guns n'Roses - November rain Velvet Revolver - You Got No Right Dream Evil - Losing You Lita Ford & Ozzy Osbourne - Close My Eyes ZZ Top - Sure Get Cold After The Rain Fell Queens Of The Stone Age - Long Slow Goodbye Godsmack - Serenity Soulfly - Tree Of Pain Pantera - This Love Stone Sour - Bother Machine Head - The Burning Red Adema - Giving In Poison The Well - Meeting Again For The First Time (?) ... Norther - Nothing Catalepsiа - Светът ще го няма Grave Digger - Emerald Eyes Не мога да измисля повече. Има и разни други бавни, тъжни песни, но ми е трудно да ги определя като балади и не съм ги включвала. Иначе ви препоръчвам да чуете всяко едно от парчетата, които съм написала. Не ви гарантирам, че ще ви харесат всичките, но все едно ще ви допадне достатъчно, за да си го задържите в winampa и ще се радвате поне няколко минути, че сте намерили нова песен, която да ви харесва. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 11:43 PM |