![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 28-May 06 Потребител N: 1372 ![]() |
пффф, пускаш на Whitesnake някоя балада и си умираш от кеф
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^То и аз бях на същото мнение, когато слушах радио Мила Голд на работното си място. Съдейки по баладите, които пускат по това радио, в тях се пее едно и също: "Ти вече не си с мене//Ти си много далече//Ти си с някой друг//лелееее, какво ке праим ся//Без теб съм кръгла нула//Без теб съм куче пребито....". Просто бях забравил, че има и хубави балади ![]() Владо,какво означава " хубава балада" ? Надявам се ще се съгласиш с мен,че е въпрос на вкус. ![]() Готина си ![]() Ей,чш,не тa ли беше срам да офтопикясваш? ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
MOTORHEAD - ONE MORE FUCKING TIME ![]() ![]() Това ме размазва, мога да го слушам във всякакви настроения. да, култово както всяка шибана песен на Моторхед. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Владо,какво означава " хубава балада" ? Надявам се ще се съгласиш с мен,че е въпрос на вкус. ;) Einherjer - The Ballad Of The Swords Това достатъчно добро определение за хубава балада ли е? Ako още някой напише Nothing else matters....вече.... В моите постове я няма ;)
![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Ххаха,гад такава !
![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Трябва си кураж за да слушаш балади. Не всеки може да си плесне в лицето цялата мъка на една тъжна песен и да я изслуша от начало до край...
Saturnus - Thou Art Free, Inflame Thy Heart, Lost My Way, Starres, For Your Demons, I Long, Rain Wash Me, All Alone, Pretend... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ей,чш,не тa ли беше срам да офтопикясваш? ![]() The Gathering - Saturnine ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 23-June 06 Потребител N: 1413 ![]() |
Metallica - Nothing Else Matters
Slipknot - Vermilion Pt.2 Aerosmith - Dream on Aerosmith - I don`t Want To Miss A Thing Guns`N Roses - Don`t Cry Scorpions - You And I Guns`N Roses - November Rain Deep Purple - Soldier Of Fortune Nirvana - Heart Shaped Box Red Hot Chili Pepers - Under The Bridge Evanescence - My Immortal No Doubt - Don`t Speak Bon Jovi - Always Pantera - This Love Metallica - Mama Said Metallica - The Unforgiven II Anathema - Fragile Dreams Anatema - Angelica ...и още тооолкова много че просто невъзможно човек да ги изброи всички:)) ![]() -------------------- And Nothing Else Matters
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Стига бе!!! Сякаш Metallica нямат "Welcome Home (Sanitarium)", "Orion", "To Live Is To Die", "Fade To Black"...
А "This Love" хубаво, ама къде са "Cemetery Gates", "Hollow", "Planet Caravan" (която е по-яка от оригинала дори), "Suicide Note, Pt. 1"... ?!? Изобщо стига с тия наизустени и изтъркани хитове, които дори не са най-красивите балади на съответните групи! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Чакайте сега...някъде имах едитн пост тук, ама сигурно от предишния, отдавна забравен живот във форума.
Съвсем не е нужно да е балада проклетата песен, за да е тъжна.. Хайде сега, пуснете си: Lux Occulta - Bitter Taste Of Victory (или каквото и да е тяхно) и ми кажете.. Candlemass - The Ones I've Lost... Summoning - Where hope and Daylight dies... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 30-December 05 Потребител N: 1099 ![]() |
Sonata Arctica - Replica, Letter to Dana
^^всичко което е изредил на Металика + Mama Said -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Има много стойности балади и ще е срамота да изпусна някоя затова изреждам само любимите ми
Scorpions - Lonely Nights Scorpions - Wind Of Change Scorpions - Still Loving You Metallica - Nothing Else Matters Metallica - One Metallica - Fade To Black Deep Purple - Soldier Of Fortune Led Zeppelin - Stairway to heaven -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 27-June 06 Потребител N: 1418 ![]() |
Vital Remains - Dechristianize -тъжна
и на Slayer баладите ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Тук новите потребители ме подсетиха за една велика балада - тази за Ian Stuart
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А само искам да вметна - любими са ми баладите на Blind Guardian
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Coldseed - Reflection
Morphia - The Meaning Of Forever II ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Михо, Сатурнус са Дуум, нормално е всяка тяхна песен да е балада
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ясно си е за баладите, но пък някои неща въздействат по-силно от други. Туй отбелязвам аз!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат Съвсем не е нужно да е балада проклетата песен, за да е тъжна.. Точно.Аntimatter-Dream(от 3 дена съм влюбена в тази песен ![]() Evergrey-Closure, Till Dagmar............. Swallow The Sun- ъ, всичко... ![]() Ancient ceremony-Eternal Goddess The Old Dead Tree-We cry as one -не може да се нарече балада, но е адски тъжна Dimmu Borgir - Fear And Wonder -интсрументал,но въздействието му е като 10 балади |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Целия Songs of Moors and Misty Field на Empyrium
offtopic : луната тази вечер е много красива и пълна -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
RISK - Lullaby
RAGE - Fading Hour RAGE - Fortress Iced Earth - Ghost Of Freedom Sonata Arctica - Misery Gamma Ray - Lake Of Tears Lake Of Tears - Headstone Mago De Oz - Duerme Grave Digger - Marry (Queen Of Scot) Startovarius - Forever ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
FAITH NO MORE
"Zombie Eaters" "Why Do You Bother" "Take This Bottle" "She Loves Me Not" "Helpless" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Thunderstone - Another Time
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 25-May 06 Град: Blagoevgrad Потребител N: 1363 ![]() |
Stratovarious-Land of ice and snow
Accept-Winter dreams Accept-King Rainbow-Temple of the king Judas Priest-Before the down Judas Priest-Angel Rhapsody-Wings of destiny -------------------- When the sky is turning black, you fear the dawn
Your inner voice compels you, but you're all alone Thy secret sense lies still obscure within your shattered dreams, and all you can do is scream |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Black Sabbath - Through the Rain, From Another World
В комбинация с No stranger to love стават нещо страшно красиво. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Сетих се за The Cult - Painted on My Heart
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Леле адски добра песен!!!!
А иначе това, за което се сетих да добавя към моя списък не е точно балада, но ми действа яко сдухващо пък и ме радва. Radiohead - Creep А вече отделно добавам и: Stream of Passion - Nostalgia -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
Axel Rudi Pell - Broken Heart
Deep Purple - Soldier Of Fortune Sirenia - In Sumerian Haze |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
ICED EARTH - Melancholy, Ghost Of Freedm
RAGE - Fading Hours, All This Time, Fortress RISK - Lullaby MAGO De Oz - Duerme KAMELOT - What About Me BLIND GUARDIAN - Sklads & Shadows и още много , ама сега ме мързи да ги изброявам, тези са най от най ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Virgin Steele - Gate of Kings, особено акустичната версия... въздъх
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:17 AM |