![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() Evanescence-Before the down,MyImmortal,Lithium,Understanding,Missing. Lacuna Coil-Falling,Deftones-Change,Beseech-Neon ocean,HIM-Dark secret love. -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Айде малко различни:
Mark Antany & Tina Arena - I want to spend my life time loving you The Righteous Brothers - Unchained Melody David Grey - This Years Love ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Todeskult - Carving my veins in solitude
Todeskult - Foreboding Suicide Todeskult - A weak step beyond Nocturnal Depression - ...And fall the february snow Crowbar - The lasting dose Nocturnal Depression - Intermezzo II - ...lie broken and lifeless... Nocturnal Depression - Join me with suicide Agalloch - A celebration for the death of man Olympos Mons - Fire and Ice Helloween - In the middle of a heartbreatk Helloween - Forever and one (Neverland) ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ще станеш ти ТRve фен на Helloween
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Добре де, имаш принoс ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
HELLOWEEN - If I knew
Няма друга такава песен! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Прав си, баладата е прекрасна...
![]() Seventh one - Shattered glass Logar's Diary - My love still exists ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Усещам как скоро пръв ще изтичаш за билет за концерта
![]() Тези дни съм на Gamma Ray - Lake Of Tears ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Едно голямо "Браво" за което!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поздравче тогава с нея
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Carnival of Rust и Late Goodbye на Poets Of The Fall са двете ми ол тайм фейврит балади. Също и Manowar - Heart of Steel. Албума The Final Cut на Pink Floyd пък просто ме уби, още първия път като го чух...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Kansas - Dust In The Wind
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Oткога не съм се разписвала тук...
Lunatica- Song for you Lunatica-Emocean(feat Oliver Hartmann) The Goo Goo Dolls 05 - Without You Here Persephone - Facing The Ruins Charon - Sorrowsong |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
много имам - тези които въртя сега
Demons & Wizards - Fiddler on the Green, Down Where I Am, Wicked Witch -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Hammerfall - Glory To The Brave ![]() "....but none of your deeds were in vain, deep in our hearts you will live again...you've gone to the home of the brave.." А това май беше първата метъл балада, която харесах изобщо. Една от най-любимите ми. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
I Believe също са я врътнали добре
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Iron Maiden - Wasting Love
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Stratovarius - Luminous и Dream with me. И на ManowaR - Blood Brothers.
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
на Стратовариус ще кажа само една песен :
FOREVER!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз ще да включа почти всички балади на Kamelot тук - освен, че са доста добри в музикално отношение, са и с доста смислени (философски смислени
![]() One other year has left my life
One year bygone so soon These were the days I sacrificed These days were lived for you Some came with winter in white Some days were blown away Some came with sultry summer nights Some with October rain Oh, how I long for utter silence But who am I to know When rain will turn to snow? If life brings another day -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Guns `N Roses - Don`t cry
Guns `N Roses - November Rain -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Gotthard - Everything I Want. Напоследък често си я въртя, типична, но много приятна рок балада.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
на Стратовариус ще кажа само една песен : FOREVER!!! Няма такава песен ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Scorpions - Send me an angel
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Suidakra - The Distant Call
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Stevie Wonder - They Won't Go When I Go
Babyface feat, Stevie Wonver - How Come How Long Стиви е един от малцината, правещи балади за ума толкова, колкото и за сърцето. По принцип не обичам балади. Опа, още една - спомен от детството: George Michael - Careless Whisper -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител N: 2360 ![]() |
според мен най-добрата метъл балада е Rammstein - Ohne Dich... но това си е лично мнение
![]() -------------------- ...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 10-October 07 Потребител N: 2362 ![]() |
Lacuna Coil - Comalies, Purify, Falling Again, Within me, Cold Heritage, Stars...
Within Temptation - Bittersweet, The Swan Song, Forgiven, Somewhere, Pale... Nightwish - Angels Fall First, Walkin in the Air, While Your Lips Are Still Red Evanescence - Breathe No More, Hello, Like you Leaves' Eyes - Lovelorn, Mourning Tree Epica - Solitary Ground Delain - See me in shadow Loreena McKennitt - The Mystic's Dream (велика песен!) Garbage - The World Is Not Enough Avantasia - Inside Tori Amos - 1000 oceans Beseech - Lost Тези се сещам засега. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:49 AM |