![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 29-September 08 Град: SGC, Cheyenne Mountain Complex Потребител N: 3015 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Бях позабравил каква прекрасна песен представлява Ariel на Rainbow.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ В десятката, в десятката. Не, че това може да се забрави или пренебрегне, има си вечни неща, споменатото е едно от тях - след неземната The Temple Of The King, тази следва Rainbow Eyes в класацията ми. Как хубаво ще подкарам групата в скоро време, не е истина...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Blackmore's night - Greensleeves, Self portrait
БТР - Спомни си *added to the collection* ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^Дам, и те са страхотни
![]() А какво ще кажете за Stratovarius - 4000 Rainy Nights ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Като си говорим за Rainbow, любимата ми тяхна балада е Catch the rainbow, винаги ме оставя в едно меланхолично-мечтателно настроение.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Touching My Soul от новия ARP е нещо прекрасно. Маестрото си знае работата, както винаги.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 7-October 08 Град: Село София Потребител N: 3035 ![]() |
Metallica - Nothing Elce Matters, One
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 7-October 08 Град: София Потребител N: 3033 ![]() |
Еми Metallica
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Kamelot - Wander
Stratovarius - What Can I Say Yngwie J. Malmsteen - Prisoner of Your Love Helloween - A Tale That Wasn't Right Edguy - Scarlet Rose Within Temptation - Pale |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
RANCID
BOWEL SARCOMA . :О :О |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3082 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
Metallica-Fade to black
Metallica-Nothing else matters Metallica-One Alice in chains-Love, hate, love Alice in chains-Down in a hole Scorpions-Still loving you Scorpions-Winds of change Shinedown-Call me Sninedown-Second chance Bon Jovi-Always Guns N' Roses-November rain Guns N' Roses-Don't cry Guns N' Roses-Patience Щурците-Среща БТР-Надежда и др. има но не ми се пише |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Rainbow - Rainbow Eyes
Kamelot - Wander Evergrey - I'm sorry Dragonforce - Trail of Broken Hearts Theatre of Tragedy - A Distance There Is Sonata Arctica - Replica, Tallulah -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
-------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
...класика...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Manowar - Swords in the Wind
Blackmore's Night - Ocean Gipsy Luca Turilli's Dreamquest - Dolphin's Heart Nightwish - Creek Mary's Blood Nightwish - Kuolema Tekee Teiteilijan за това не съм много сигурен че се вписва тук, но все пак: Opeth - Forest of October Dark Moor - A Lament of Misery Само за тези се сещам в момента. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Down in a hole - alice in chains
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 23-December 08 Потребител N: 3169 ![]() |
Scorpions-Wind of Change/Still loving you/Send me an Angel
Helloween-A tale that wasn't right/Windmill Sonata Arctica-Letter to Dana/Shy/The Misery/Replica Stratovarius-4000 rainy nights/Forever/Before the Winter Blind Guardian-Lord of the rings Accept-Amamos la vida Guns n' Roses-November Rain |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Down in a hole - alice in chains На нея мога да рева без да спирам. => Всичко (ВСИЧКО!) на Agalloch. Някои не са балади със сигурност, но ми носят почти същото настроение. (почти, с малки изключения). -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 19-January 08 Град: Пловдив Потребител N: 2547 ![]() |
Opeth - In my time of need
Evans Blue - Over (unplugged) Led Zeppelin - 10 Years Gone A Perfect Circle - Brena A Perfect Circle - Orestes A Perfect Cirlce - The Noose Alice in Chains - Rotten apple Alice in Chains - Nutshell Staind - Outside SOAD - Lonely day |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
Lynyrd Skynyrd - Tuesday's Gone Lynyrd Skynyrd - Simple Man Bon Jovi - I Want You Много странно, но винаги когато ги слушам ми навяват супер носталгични спомени... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 20-January 09 Град: Пловдив Потребител N: 3213 ![]() |
Manowar-Master Of The Wind
ACCEPT-Amamos La Viga Scorpions-Winds Of Change |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Tokio Hotel - Moonsoon(или там както се пише)
![]() Blackmore's Night - Benzai Ten Blackmore's Night - Castles and Dreams Blackmore's Night - Spanish Nights ![]() Blackmore's Night - Morning Star Blackmore's Night - Fool's Gold |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
тва е добро, доста :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Nick Cave & Kylie Minogue - When The Wild Roses Grow ...
Най-вече заради текста и болния мозък на Ник ![]() Като се сетя и за друга ще пиша. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
Gun N' Roses-November rain
Guns N' Roses-Patience Guns N' Roses-Don't cry Metallica-Nothing else matters Metallica-The Unforgiven Bon Jovi-Bed of Roses Bon Jovi-Always Queen-Who wants to live forever Scorpions-White dove Scorpions-Still loving you Scorpions-Winds of change Rolling Stones-Angie и другии ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
![]() was going down / Believe in love ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Megadeth - A Tout Le Monde
UDO - Tears of a Clown -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:40 AM |