![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
В последно време Sonata Arctica - In The Dark просто супер красива песен
![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3561 ![]() |
Моите любими балади:
Manowar - Master of the wind & Heart of Steel W.a.s.p - Heavens Hung In Black & The Idol Judas Priest-Before The Dawn Deep Purple - Soldier of Fortune Blind Guardian - The Bard's song & Lord of the rings Apocalyptica ft. HIM and The Rasmus - Bittersweet Iron Maiden - Blood Brothers The Rasmus-Open my eyes Scorpions - Lonely Nights, Always Somewhere, Wind of Change, White Dove, Send me an angel (etc.. - на тях всичките балади са им прекрасни) Ozzy Osbourne feat. Lita Ford - Close My Eyes Forever Metallica - Fade To Black, The Unforgiven В червено са най-най-най-любимите ми балади.. -------------------- Come sing along with the pirate song
Hail to the wind, hooray to the glory We're gonna fight 'til the battle's won On the raging sea |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Pro-Pain - To Never Return
на Нортър нямам идея какво съм писал, но Betrayed нека бъде в кюпа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Каза я, мисля. За Norther с теб сме се разбрали.
![]() А Close Your Eyes ? И тя в кюпа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Bathory - Song To Hall Up High
Bathory - Hammerheart Crom - A Life Unbearable Crom - Man of Iron (Bathory Cover) Landser - Ian Stuart Katatonia - Omerta November's Doom - Twilight Innocence Die Apokalyptischen Reiter - Komm In Extremo - Liam И други, но аз не съм много по баладите. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Vreid - Heroes And Villians - направо ще си изплача сълзите.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Never Let Go
Най-добрата балада за всички времена!!!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Wind Of Change>всяка балада измисляна някога.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Tc tc tc... АНДРЕЯ АЛЕ АЛЕ
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хиляда спомени целуват ме в нощта
хиляда истини разстрелват през деня ако можех да заменя до края дните си за това още миг до мене да си... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Wind of Change винаги ми е била адски надценена.
Have Heart - On The Bird In The Cage от мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
В последно време си припомних колко любима ме Fiddler On The Green на Blind Guardian. ^^
Дори, въпреки некадърността си в тази област, се залових да правя фотоманипулация по песента.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Песента е на Demons & Wizards, не на BG. Въпреки, че не си далеч от истината. И да, супер яка е.
![]() Бтв песновката някак си много ми напомня Tears of the Dragon на Брус. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Какво ми е на вкуса ![]() Песента не е лоша и ми харесва, но на White's Load кaвъра е още по-добър, но въпреки това е малко по-тежък и за това избрах таз. Също бих добавил на Bathory - The Lake, Волколак - Гибель Волколаков и на Темнозорь - Герои РОА -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зависи до колко си наясно с неонацистката идеология.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Темнозорь - Герои РОА Коловрат я имат същата песен и мисля, че се справят по-успешно. Междудругото, интересно ми е какво ти е мнението за Руската освободителна армия (РОА)? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Как да ти кажа. Честното ми мнение е, че са малко смешни. Хубаво имат си пушкала, униформички тренират в горичките 30 човака скачат на 1... по скоро действат като престъпна групировка, но...
Абе нека се тренират за война, която няма да дойде. Мисля, че доста им промиват мозъците, а то така не бива. Едно е да си горд, че си бял и т.н. ама таз омраза по всичко... Абе не съм живял в Русия не знам какво е не мога да изказвам така мнение, да кажем, че съм неутрален, да правят каквото си искат кой съм аз да ги съдя? Иначе вярно, че на Коловрат беше по-добрата версия, просто се сетих само за Темнозорската. Иначе за неонацизма.. като видя американските неонацисти и ми става едно... да плача ли... да се смея ли... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чекай, ти говориш за руските неонацисти (не мога да ги разбера тия изроди...), не за армията на ген. Власов от ВСВ. Абе остави, няма значение.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-вероятно ги бъркам. Трябва да прочета за таз РОА тогаз щом съм в грешка.
Честно казано много-много не ми боли за съдбата на Русия. Дай ние да си гледаме малката държавица и толкоз. ПП: Ахам сега се сегих РОА бяха дезертьорите от съветската армия. Като спомена ген. Власов се сетих за ген. Краснов, който също е търсил съюз с германците. Иначе както казах не съм по баладите. Някой би ли препоръчал някои готини балади, тип Bathory? Има ли black metal балади :?, че не съм в час? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ http://www.youtube.com/watch?v=6yu2DMdsSsU
Това не е балада де, нооо си струва слушането. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
обаче как успяхте да обърнете на руска армия в тема за романтични, нежнички балади... xD!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ да приятна песен. Атмосферичният блек е 'убава работа.
^^ за туй тоз форум е единствен и неповторим :3 ^ Завиждам ти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Wind of Change винаги ми е била адски надценена. Have Heart - On The Bird In The Cage от мен. Стига бе пич, самоубивам се. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Че кво ни ви харесва.Скорпиънс са именно известни с това-че правят най-добрите балади.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Песента е добра, но не е балада. Припомни ми 1990 година, когато за първи път я чух по радиото и на следващия ден си ги записах в студиото в Пловдив. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 01:30 PM |