![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
She is gone, leaves are falling down
The tear maiden will not return The seal of oblivion is broken And a pure love's been turned into sin ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ползвай dox.bg бе човек, къде да ги сваляме от тия измислени хостинг педерастии.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Дамм....и освен това разбирам да беше нещо сериозно, а то некви лигаво-либовни баладки от оседемедесетте.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3626 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3629 ![]() |
Cryptic Wintermoon - One Of Your Sons Is Coming Home
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Off: keeperofthegrove, случайно да си от Пловдив?!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 10-November 09 Потребител N: 3629 ![]() |
Не, от Тутракан.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хаха, добре, мерси.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-November 09 Град: Троян Потребител N: 3640 ![]() |
Списъка ми е изключително дълъг.
Ето някой : Metallica - Turn The Page (всичките им балади) Guns`n`Roses - Don`t Cry Edguy - Save me Edguy - Asulym Kiss - Forever Europe - Carrie Sonata Arctica - Replica Evanescense - My Immortal (BAND VERSION !!!) Scorpions - White Dove Halloween - Windmill Да не продължавам... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Ооо, тия двамата в дясно нещо са много бойни.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
^Бе, и този по средата не бива да бъде подценяван...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Don't Let Me Down Again
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
The Crown and the Ring (Lament of the Kings) на нея разрязахме тортата на сватбата ни.
My Dying Bride - The Cry of Mankind; Like Gods Of The Sun и др. Tiamat-Whatever that hurts -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Metallica: всичките им балади са ми любими
Machine Head: Halo, The Burning Red S.O.A.D.: Aerials White Snake: Blindman CoC: Shelter Deep Purple: Soldier Of Fortune Scorpions: Are You The One |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тоз пък, сере с гъза нагоре.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
silent screams.
Носталгичното настроение го има, нищо, че не се вписва в определението "балада". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Ей, жестоко парче! Любимото ми от всички солови неща на Halford.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Metallica: всичките им балади са ми любими Machine Head: Halo, The Burning Red S.O.A.D.: Aerials White Snake: Blindman CoC: Shelter Deep Purple: Soldier Of Fortune Scorpions: Are You The One Брееей, ти си била чувала и за други групи освен Металика... ^+1 - за мен това си е балада, ако приемем че Fade to Black, например е, защо това да не е? -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Wind of Change винаги ми е била адски надценена. Come Clarity е адски надценена. Глупости, страхотна песен си е. Най-добрата балада на In Flames. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Abandoned to fate with no chance of return I raise up my fist to the sky But know that these days were the best of our lives And nothing can take that away So when we are dead we will all meet again And fight to the end of our days :rawr: Кръвта в пиратските ми жили направо кипва! ;р Помоему това е най-приятното парче от "Black Sails at Midnight", възприемам го като балада, въпреки че не е точно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Wind of Change винаги ми е била адски надценена. Come Clarity е адски надценена. Глупости, страхотна песен си е. Най-добрата балада на In Flames. По моему в по-голямата част от техните песни има нещо баладично, тъжно... ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
^Прав си.И на мен така ми се струва.
А по темата.. : Blind Guardian-Fiddler on the green Alice in Chains-Down in a hole Dream Theater-Forsaken Poisonblack-The kiss of Death Norther-Omen Symphony X-The Sacrifice R+ - Ohne dich;Wo bist du ;Klavier;Fruhling in Paris [от новия албум] Alice Cooper-Take it like a woman Coverdale & Page-Take me for a little while! Evergrey-Broken wings Shadow Gallery-Act III-Lamentia In Flames-Evil in a closet KoЯn-Kiss Sonata Arctica-Shy;Shamandalie;Tallulah;The end of this chapter И като става дума за тъжни песни,доста от творчеството на Sentenced е подходящо за такива настроения. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:14 AM |