![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
aide i az da si kaja nqkolko grupi deto ste se osera ot kef ako doidat v BG
ami... IRON MAIDEN THERION MY DYING BRIDE xax kak mojax da zabravq the rolling stones i....KING DIAMOND ami za sega sa tova ![]() ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
sajalqvam net-a mi se ize....a
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Цитат i....KING DIAMOND abe mai dosta hora iskat Diamanteniq vuv Bulgaria ![]() dano da chete toia forum , predi lqgane ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(The_Invisible_ @ Aug 14 2004, 11:23 AM) Nevermore Nevermore владеят! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Преди бях казала, че няма значение коя метъл група ще дойде в България стига да има нужните качества. Е, промених си мнението!
Задължително трябва да видя W.A.S.P, Machine Head, Megadeth, Judas Priest ( ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Искам Bolt Thrower (кой не иска да види Bolt Thrower...), Crematory, Tool, Arch Enemy, Doomsword...
Има и много други |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Aug 16 2004, 09:06 AM) Преди бях казала, че няма значение коя метъл група ще дойде в България стига да има нужните качества. Е, промених си мнението! Задължително трябва да видя W.A.S.P, Machine Head, Megadeth, Judas Priest ( ![]() Че кой не зачита датчанина, бре? Не се връзвай. Обикновено когато става въпрос за подобни величия, има си няколко човека за случая, които си знаят че трябва да се обадят и правят кофти впечатление. На почитателите не им се занимава с подобни дразнители (дори и аз позагубих от ентусиазма си защита на любимците ![]() А защо така за Джудас - не беше ли ![]() Аз може да съм писал нещо подобно, но все пак(избягвам групи, на чиито концерти вече съм имал честта да присъствам): 1. Iron Maiden 2. Manowar 3. W.A.S.P. 4. Edguy 5. Gamma Ray 6. Blind Guardian 7. King Diamond/Mercyful Fate 8. Blaze 9. Iced Earth 10. Aria 11. HammerFall 12. Stratovarius 13. Running Wild 14. Destruction 15. Kreator 16. Exodus 17. Nuclear Assault 18. Satyricon 19. Cradle Of Filth 20. Dimmu Borgir 21. Gorgoroth 22. Mayhem 23. Deicide 24. Morbid Angel и т.н. Общо взето над всички са си ми Мейдън, след това следващите десетина ги искам горе-долу по един и същи начин и ще им се изкефя еднакво много. Демек бих бил егати дивака (на Мейдън ще съм неузнаваем просто ![]() Savatage, Lost Horizon, Freedom Call, Iron Savior, Primal Fear, Angra, Domine, Dragon Force, Dream Evil, Grave Digger, Rage, Heavenly, Kamelot, Metal Church, Persuader, Stormwarrior, Thunderbolt, Death Angel, Testament, Norther, Children Of Bodom, Dark Funeral, Dissection, Impaled Nazarene, Trollech... -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
На теб, човеко, ще ти се усмихне щастието при толкова разнообразни желания
![]() Наскоро дочух, че Manowar се били засилили към България, но до колко е вярно времето ще покаже ![]() Мен от King Diamond никой не може да ме откаже - просто се възмущавам от такова безхаберие ... Не бях на Judas ... да, остана си една несбъдната мечта ... ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
The Trooper , ne si li propusnal nai-sluchaino METALLICA ... za dqdovci li gi smqtash a
![]() az puk iskam i Arch Enemy da naminat ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ Aug 16 2004, 05:05 PM) The Trooper , ne si li propusnal nai-sluchaino METALLICA ... za dqdovci li gi smqtash a ![]() az puk iskam i Arch Enemy da naminat ... ![]() Цитат Аз може да съм писал нещо подобно, но все пак(избягвам групи, на чиито концерти вече съм имал честта да присъствам):
-------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
КЪСМЕТЛИЯ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Trooper @ Aug 16 2004, 10:38 AM) 1. Iron Maiden 2. Manowar 3. W.A.S.P. 4. Edguy 5. Gamma Ray 6. Blind Guardian 7. King Diamond/Mercyful Fate 8. Blaze 9. Iced Earth 10. Aria 11. HammerFall 12. Stratovarius 13. Running Wild 14. Destruction 15. Kreator 16. Exodus 17. Nuclear Assault 18. Satyricon 19. Cradle Of Filth 20. Dimmu Borgir 21. Gorgoroth 22. Mayhem 23. Deicide 24. Morbid Angel и т.н. ti si mnogo skromen be pi4 ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
To samo edna grupa ot tiq da doide az shte izdera stenata v moita staq ... ama da se nadqvame che 2005 shte e GODINATA
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(THERION @ Aug 16 2004, 05:30 PM) ti si mnogo skromen be pi4 ![]() И леко повреден ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Iskam Dream Evil i Pink Cream 69 w BG !!!!!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Az iskam Metallica da si pusnat pak dulgi kosi , Newsted da se zavurne , Hammet da ne produljava da se zbabichosva i Larz da sviri energichno kakto prez 83-ta godina . Togava mogat da doidat
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 30-August 04 Потребител N: 600 ![]() |
Цитат(Escarinna @ Mar 26 2004, 03:15 PM) Man0waR ![]() Crematory ![]() Queensryche ![]() Savatage ![]() ![]() мдам определено бих се изкефила на Savatage.няма да е лошо след като излезе новия им албум през 2005,да доидата пак HIM.и на nightwish ще се размажа тотално ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Let me wake up in your arms.Hear you say it's not alright.Let me be self dead and gone so far away from life
Close my eyes Hold me tight And bury me deep inside your heart... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
И аз на HIM ще се разбия тотално ако дойдат.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Ами, на мене много ми се иска Ozzfestа да мине и от тук
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат за да мога да гледам как падаме 3 на 0 от Дания 2 : 0... да си имаме уважението... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Disturbed!?!?!?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Мда.Много са добри
![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пробвал съм ги...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Rhapsody, Blind Guardian, Thy Majestie, Haggard, Dragonforce, Strat... опа
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
като преглеждах съм забравила да напиша
Lacrimosa, Edguy, AINA, Haggard.... стига толкова... нека тези да дойдат + трите пътжоначални, които бях писала ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ам напоследък си променям лека полека желанията ... predpochitam veche da vidia v Bulgaria pichowete ot Kataklysm,Heaven Shall Burn ili Deicide , moje i Kreator ... abe mama mu shto ne doidat napravo vsichki ... imame dostatuchno gradove da gi priiutim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 12:36 AM |