![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Saliva
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Слива?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Crib45
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
![]() Те тоя концерт го чьекам с нетърпение ![]() А остава само по-малко 1 седмица до него ![]() ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ще ми се да видя Dio.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 28-January 10 Потребител N: 3718 ![]() |
A на мене BLACK LABEL SOCIETY
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Чувам от различни познати слухове за преговори с Epica - дано се окажат истина!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
Megadeth, Dio, Skinless, Obituary... така се смях когато се отмени концерта на Moonsorrow... аааа не
![]() -------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
HammerFall Nightwish Korpiklaani Ensiferum Turisas Finntroll Lumsk От тогава едно изпълнено желание. Другите да се считат за повторени. Ето и допълнения: Bon Jovi Dalriada Heidevolk Mägo de Oz Orphaned Land Primal Fear Rhapsody Of Fire Rebellion Tarot TYR Teräsbetoni -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Искам POISONBLAAAAACK
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Fear Factory, Necrophagist, Immortal, Martriden
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 17-February 10 Потребител N: 3740 ![]() |
Iron Maiden
My Dying Bride Rob Zombie King Diamond Incubus Gamma Ray Megadeth - ako moje oba4e da svirqt par4etata predi Risk Ozzy Osbourne Accept Scorpions Pink Floyd Rammstein Korn Pantera Sepultura(с МАX) Marilyn Manson Carcass Cannibal Corpse Amorphis Collide London After Midnight Samael Satyricon Therion Orcustus PAIN Hypocrisy HIM Good Charlotte Bonfire Kingdom Come Hatebreed Motley Crue Children Of Bodom In Flames + Целия Black и Death сектор.Това е за сега, е не казвам че е скромно. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ти 10% не си ги слушал, кво се изхвърляш.. Да не говорим, че има и такива, дето са се разпаднали. омг.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 17-February 10 Потребител N: 3740 ![]() |
хахаха Да бе да, не съм ги слушал, щом пиша значи знам за какво става дума!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
И се очаква, че наистина ще идеш, щом чакаш някоя група ;>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Сега след AC/DC -Dragonforce-сигурно правят страхотно шоу
-------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Fear Factory И на мене много ми се гледат ФФ на живо! Интересното е, че последните им концертни изяви се провеждат в клубове като Блу бокс, а имайки предвид колко са дали на тежката музика, и титуловани като новатори в определени области, е направо срамно да свирят пред толкова малко хора. Но това е нормално. Нещата би трябвало да се оправят след известно време, все пак реюниънът бе направен на скоро. Бдв, имат един страшен концерт на Динамо Оупън Еър - страшна работа! Obituary също искам много да гледам. Ако искате да видите каква сила са на живо, може да си дръпнете последното им концертно двд - Xecutioner, мисля, че се казва. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Obituary преди 4 години насред София ги видяхме, че са сила. А Дино Казарес и компания живот и здраве ще ги погледам лятото
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 1-April 10 Потребител N: 3785 ![]() |
HIM
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Милиметри...Усещаш ли пеперудите,
които се събудиха след теб и тишината нетърпеливо разбутаха? Не спирай, продължавай напред... Сантиметри...В дъга се извивам, губя и въздух,и зрение,слух... Не спирай...От прекалена сетивност умирам, но едва ли и бих поискала друго. Не спирай...Притежавай ме до припадък! Нека да не мога да открия своя дъх, нека да ми загорчи,което трябва да е сладко. Душата ми преобръща,а уж е само плът. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 7-July 10 Потребител N: 3887 ![]() |
Винаги съм искал да видя Porcupine Tree.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Много банди искам да видя на живо, но ако говорим за такива, на които никога не сме присъствали:
1. Tarot 2. Wolf (шведите) 3. Annihilator (сега ще идват, но нямам възможност да ги видя и се надявам да дойдат пак) 4. Running Wild (знам, че няма да се случи ![]() 5. Crystal Viper 6. King Diamond -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Съжалявам, но Dragonforce са трагедия на живо. В студиото са супер концентрирани, изсвирват нещата си на части и една песен могат да я записват с дни. На живо, обаче, мажат изключително много и на места се получава наистина дразнещо.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
^ Не че съм ги гледала на живо, но лайвовете им наистина са...мех...
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 106 Регистриран: 28-December 10 Потребител N: 4005 ![]() |
Най много искам да доидат
Sodom C.O.B. Kreator Pantera |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 06:26 PM |