![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(```````` @ Apr 9 2005, 12:55 PM) Това хавайска китара ли трябва да е? :") що пък точно хавайска :) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
щото на такава ми прилича и затова те питам:")) ама явно не знаеш.
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
![]() както и да е, стига чат -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(Murderdoll @ Apr 2 2005, 01:59 PM) на Бог и моя най-мноу ме кефят:) и на Death Angel Хехче мерси мерси..мен и подписа ти ме диви Яко Яко.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 10 2005, 06:37 PM) Цитат(Slash @ Apr 10 2005, 06:42 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 10 2005, 06:35 PM) Моят спи в още по-смешна поза,но не мързи да го снимам... Нека позная... по гръб с вирнати ръчички? ![]() А по темата : Имам нещо ново на подписа. ![]() Да,така спи.Явно е присъщо за котараците Не мисля, моят спи всякак - само не и така. Главно се протяга върху телевизора, но е толкова дебел, че половината му тяло стърчи отвън иии след това следва болезнено падане. Абе както и да е, цяла тема мога да изпиша за идиотските му начини на спане. Новият аватар на Бог е готин. Трябва да си сменям моя. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Новият аватар - творбата се нарича 'How Flowers Are' , част от серия дигитално обработени снимки (детайл) на Francesko D'isa.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
А някой да се сети откъде е моя аватар.....
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Apr 18 2005, 04:30 PM) А някой да се сети откъде е моя аватар..... Направо ми топлиш душата с този аватар! ![]() Бирата от мен. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ако трябва да ги класирам, ето как би изглеждало:
1. Death_Angel ![]() 2. Pain ![]() 3. Бог ![]() 4. Belzebub ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(wolfheart @ Apr 22 2005, 06:31 AM) Ако трябва да ги класирам, ето как би изглеждало: [b] 1. Death_Angel ![]() ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААА ТЕНК ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ ТЕНК ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ *ЛОВ Ю* ![]() и мен твоя ме кефи между другото и ника ти е супер между другото аз вълци много обичкам имах един подпис един вълк щото от една песен на Найтуиш и такам ..лелей много ти тенкссссссссссссссс ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Apr 22 2005, 04:03 PM) Цитат(wolfheart @ Apr 22 2005, 06:31 AM) Ако трябва да ги класирам, ето как би изглеждало: [b] 1. Death_Angel ![]() ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААА ТЕНК ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ ТЕНК ЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ *ЛОВ Ю* ![]() и мен твоя ме кефи между другото и ника ти е супер между другото аз вълци много обичкам имах един подпис един вълк щото от една песен на Найтуиш и такам ..лелей много ти тенкссссссссссссссс ![]() Kolko malko i trqbva na edna jena... ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Алекто и твоя много ме кефи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Mort @ Apr 22 2005, 07:47 PM) Алекто и твоя много ме кефи ![]() ![]() Аватара или профила? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Аватара или профила? И двете ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Ще ги проуча по-подробно!
![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 96 Регистриран: 22-April 05 Град: Студентски град Потребител N: 794 ![]() |
Хмммм....
![]() ![]() -------------------- Слънцето грее за всички. Сянката е за тези, които си я заслужат!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хм, съквартиранта има същите чаршафи като тези на снимката на Алекто
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Бахахахаххахаххахахахахаххахахаа
![]() ![]() ![]() ![]() Е, не!! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Apr 23 2005, 12:42 AM) Е, не!! ![]() О, може и още. Човешката глупост е безгранична. ![]() Cynthia, ти си естет! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Що ми изтри постовете (пак)?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 23 2005, 01:35 PM) Що ми изтри постовете (пак)? ![]() ![]() ![]() ![]() Хахаххахааха копеле ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А моя отговаря на цялосното ми развитие като личност в духовно-митологично отношение спрямо изживяванията ми по време на сутрешното ми прояснение на съществуващите обстоятелства по време на сране!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(gad @ Apr 22 2005, 10:04 PM) хм, съквартиранта има същите чаршафи като тези на снимката на Алекто ![]() Ako ne si na kvartira v Drujba vsi4ko e ok ![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 23 2005, 01:58 PM) Някво Ицо, спри с комунизма си и остави Стефан да се бори срещу тъпизмите с простащина ![]() Моето не е комунизъм, а тоталитаризъм... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Някво Ицо, спри с комунизма си и остави Стефан да се бори срещу тъпизмите с простащина Това изречение може да стане тъпизма на годината във форума. Трябва да измисля и аз такова, за конкуренция... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ Apr 23 2005, 05:31 PM) Цитат(gad @ Apr 22 2005, 10:04 PM) хм, съквартиранта има същите чаршафи като тези на снимката на Алекто ![]() Ako ne si na kvartira v Drujba vsi4ko e ok ![]() ![]() а ако съм? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 24 2005, 12:09 AM) Цитат(Lord Ash @ Apr 23 2005, 01:58 PM) Някво Ицо, спри с комунизма си и остави Стефан да се бори срещу тъпизмите с простащина ![]() Моето не е комунизъм, а тоталитаризъм... ![]() Всъщност истината е че не е и тоталитаризъм, но е факт, че се разбрахме... в момента душевното ми състояние би могло да бъде изразено най-точно с ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(Slash @ Apr 24 2005, 12:41 AM) Цитат Някво Ицо, спри с комунизма си и остави Стефан да се бори срещу тъпизмите с простащина Това изречение може да стане тъпизма на годината във форума. Трябва да измисля и аз такова, за конкуренция... Той Щурма е абонат за тъпизми на годината. Освен това HEIL ITZZO!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(gad @ Apr 23 2005, 09:57 PM) Цитат(Alekto @ Apr 23 2005, 05:31 PM) Цитат(gad @ Apr 22 2005, 10:04 PM) хм, съквартиранта има същите чаршафи като тези на снимката на Алекто ![]() Ako ne si na kvartira v Drujba vsi4ko e ok ![]() ![]() а ако съм? ![]() Ot utre 6te hodq s tumni o4ila i feredje po ulicite ![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 01:21 AM |