![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Малко късно идва тук тази тема,но лично според мен това е албума на годината.
Споделете какво мислите! Любими песни? Лично аз досега съм възприемал Trivium,като една от многото метълкор банди.Тоя албум се различава от всичко останало,което групата е правила досега.Албума е сложен,техничарски,дори и прогресивен.А сега коментари за всяка песен 1.Kirisute Gomen-Добро ударно поставено начало,но сякаш не изпъква сред следващите. 2.Torn Between Scylla And Charyb-Невероятна песен.Още оттук ни става ясно какво предстои.Невероятно соло. 3.Down From The Sky-Сингъла на албума.Звучно най-комерсиалната песен но определено не и слаба. 4.Into The Mouth Of Hell We March-Отново добра песен.Прилича с втората. 5.Throes Of Perdition-Невероятна комбинация между чисти и екстремни вокали. 6.Insurrection-Ако има втори сингъл определено ще е тази песен. 7.The Calamity-По-мелодичен припев не бях чувал.Една от най-добрите песни в албума. 8.He Who Spawned The Furies-Песен с много запомняща се мелодия на припева,която звучи невероятно на два гласа. 9.Of Prometheus And The Crucifix-В сравнение с повечето песни преди нея не е много открояваща се. 10.Like Callisto To A Star In Heaven-Поредната добра песен. 11.Shogun-За този грандиозен край каквото и да се каже ще е малко.Най-прогресивното парче в албума.Невероятен текст-само заради него си заслужава да чуете песента.Определено най-добрата песен в албума.Жалко че не я свирят на сегашното турне и явно никога няма да я свирят Слушавам ви мнението за албума!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Хех,мислех си че никога няма да видя тема за Trivium тук. ;D
За мен те са една страхотна метълкор група,едни от любимците ми са и си ги ценя много. А новият албум.. честно казано ме разби,а и продължава да ме разбива. ![]() Иначе не ме бива да пиша речи,та било то дори за любима група(за човек камо ли..) Направо ще кажа,че обожавам Trivium. :Р -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Тоя албум се различава от всичко останало, което групата е правила досега. Е айде пък да се различава. ![]() Наистина е едно от най-яките неща тая година. И има още въртене в него ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Страшен албум!
![]() По принцип ги пренебрегвах, но с тази си тава ме смазаха. Подкрепям, че е един от най.стабилните албуми за (почти) изминалата година. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Съвсем приличен албум е, но също като предишните, ми доскуча на третата песен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не струва.
Цитат Съвсем приличен албум е, но също като предишните, ми доскуча на третата песен. Именно. Тогава какво му е приличното??? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ами, поне чисто технически са го изпипали. Има силни моменти в доста парчета, даже едно-две от тях ми харесват целите. За мен в общи линии това ще рече даден албум да е приличен, а добър вече е нещо друго.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 23-November 08 Град: България Потребител N: 3117 ![]() |
много е добър . любимите ми песни са:
Torn Between Scylla And Charybdis Down From The Sky Into The Mouth of Hell We March Kirisute Gomen ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Поредното им говно. Много бездарна група.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Ами, поне чисто технически са го изпипали. Има силни моменти в доста парчета, даже едно-две от тях ми харесват целите. За мен в общи линии това ще рече даден албум да е приличен, а добър вече е нещо друго. Всеки средно кадърен музикант (а тези въобще не са зле) може да ти изпипа технически един албум. Това не значи нищо. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:31 AM |