![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Имаше и Бриен някаква - Храбра ли беше, девица ли беше. Но не беше хубава си спомням
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
"Firestarter" на Кинг, не си я бях препрочитал от едно седем години, каква голяма грешка
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Бриен, дам. Ама има и дорнската принцеса, Ариана ако не се лъжа, тя спасява положението
![]() ![]() Бтв, http://members.tripod.com/asoiaf/ctest.html Аз излязох Денерис Таргариен ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Аз съм Лорас Тирел
![]() ^ Ариана спасява някакво положение?! Нещо тоя момент ми убягва. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
На книгата, имам предвид. Само при нея ми беше интересно
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Книгата пак се четеше на един дъх
![]() Джайм, той спасява положението ![]() Е то няма място за сравнение, защото в последната ставаше почти изцяло дума само за някакви второстепенни герои. Нормално ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Джайм съкс, Тирион фтв. Искам за него да си чета, голям изрод е пича, аз очаквам *спойлър* да се оженят двамата с Денерис накрая и всичко друго да измре. Пълно изтребление на всичко друго >:О Май леко спамиме ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой да се ожени за Денерис?! Тирион?! И на мен ми е любимец, но Джон ще се ожени за нея
![]() Бтв имам подозрение, че Сняг даже ще се окаже неин..роднина ![]() А ти си най-големия спамер, какво се оплакваш ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, Джон го забравихме...той ми е любимец, но като знам Мартин как ги завърта сюжетите, като изби всички Старки без Кейт и Джон, както и лапетата, очаквам да направи още някаква простотия. Точно затова очаквам Тирион и Денерис, въпреки че щом е Песен за огън и лед, може би накрая огънят и ледът ще се съберат, и това ще са Джон и Денерис с нейните дракони....ъъъ, баси разсъжденията о.О
![]() Не съм спамър, аз просто съм активен потребител ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми да, аз тази Денерис хич не я харесвах, ама накрая като се замислих за възможната развръзка, ми стана симпатична
![]() А по темата - ще ходя да си купя последната на Лукяненко и ще си чета ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
"Бойни изкуства и военно дело на древните Българи" - д-р Дориян Александров
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Вчера, реших най-накрая да си зачета книжката дето я подмятам цял месец! И на първите две страници се наложи да я захвърля!
![]() ![]() Edit: Първо в случайните глупости мислех да се оплача, ама май тук е по-добре! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Стаена смърт-А.Кристи
Безкрайно отегчена съм от тази книга, както и от още няколко нейни. Опитвам се да намеря този чар, за който всички ми говорят в книгите и, но се отказвам. Ще си търся друго криминале. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
You are Loras Tyrell
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е ама май е малко под дъгата...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
гей, бял плащ, превзет лигльо, аз си харесвам Хрътката, Джуджето, Джон Сняг, Сам Колача и донякъде Джайм Ланистър, Турел като цяло ми са лигави!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забелязала съм как винаги, навсякъде Тирион е любимец
![]() Като препрочитах книгата, само главите "Тирион" четох хахаха -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Моя любим герой пък го убиха в края на първа книга...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нед ли...?
Всички Старки са пичове, факт. Мартин е гадно копеле, изпотрепа ги, малцина живи остави >.< Искам да открия как ще умре Церсей (ако умре). Сигурно ще я опънат 10+ пича ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и кой тва бре, че сега не ми се рови.....стария Старк ли ?
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тя в някакъв затвор нали беше накрая?! Сичките рицари на Джайм да я опънат, ще й е малко
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Старецът, да...
И мамка им на всички Фрей, да пукнат дано ![]() ![]() За да не е пълен офтопика, Борис Акунин - Турски гамбит, сега ще да я почвам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе, горкия Роб, направо ми се плачеше
![]() И оня....Грейджой ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
явно сме доста феновете, Ице е отделна тема по въпроса и преместо всичкото оффффтттооопик
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
@magodeoz - Да, за главата на фамилия Старк става дума. Чувствах наистина голяма близост към този герой. Дори като начин на мислене.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
"Силмарилион" - Джон Р. Р. Толкин ((:
-------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Трите стигми на Палмър Елдрич" на Филип Дик. Много дълбока, проникновена, философска книга. И увлекателна, разбира се. Този ще вземе да се нареди сред любимите ми фантасти.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 12:01 AM |