![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
![]() следва ![]() противно на очакванията ми първата се оказа доста по-интересна, отколкото очаквах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Повелителят на клановете. ![]() Подкрепям ![]() ![]() Изгубил съм си първите две книги от поредицата, "Деня на дракона" и "Повелителя на Клановете" имам само "Последния Пазител" Я не се гаврете, книжките са си много сполучливи! ![]() ![]() Силни са, разбира се. С голяма мъка разбрах, че тези три книги са края и новите са някакви серии където... никак не желая да започвам дори. Някакво центрирано е върху елфите цялата поредица... глупости... -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
Препрочетох си Силмарилион, но специалното издание с илюстрациите и прочие, има и няколко писма от проф. Толкин до няколко издателя и т.н., които всъщност са въведението на Властелина на пръстените. Абе невероятна книга с една дума!!!
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Последната (засега) книга на Джон Гришам - "Да играеш за пица". Не е нищо особено, леко и разтоварващо четиво.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Довършвам каквото не съм чел на Пратчет.
Вчера свърших с "Последният континент", а днес почвам "Захапи за врата". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
а в тебе ли ми е Музика на душата?
-------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Да, в дебелото ми черво.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Лоръл Хамилтън - "Престъпни Удоволствия". Първата книга от огромна поредица, но ме запали, явно ще търся и следващите.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
"Сребърен куршум" на Майкъл Конъли
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лий Чайлд - Покушението
чета я за трети път |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
"Съдбата на Шута" на Хоб. Още една хубава трилогия завършва.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Maйкъл Toлбoт - Хoлoгрaфскaтa всeлeнa
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Лоръл Хамилтън - "Престъпни Удоволствия". Първата книга от огромна поредица, но ме запали, явно ще търся и следващите. Заглавието ме заинтригува. За какво горе-долу става въпрос в книгата? -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Адам Уилямс-Дворецът на небесната наслада
много харесвам подобен тип романи ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тишината се проточи.
Дюйкър не беше помръднал. Пикър тъкмо обръщаше гръб на приятелите си - когато старецът заговори: - Е, добре. Позволете ми, ако благоволите, в тази нощ да разбия отново сърцата ви. Това е историята за Кучешката верига. За Колтейн от клана на Враната, Юмрука на Седма армия... Край на третото сказание от Малазанска Книга на Мъртвите. ![]() препрочитам си аз. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
"Мисията на шута" - Робин Хоб
Хареса ми, макар и вече след толкова много изчетено фентъзи да срещам безкрайно много повтарящи се елементи, герои и случки. Става въпрос, рядко може да се намери свеж полъх във фентъзи литературата, с изключение на големите имена, разбира се. Независимо от това, Робин Хоб доста добре е успяла да изгради една история, която ме грабна и й осигури още един отдаващ се на книгите й фен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Лоръл Хамилтън - "Престъпни Удоволствия". Първата книга от огромна поредица, но ме запали, явно ще търся и следващите. Заглавието ме заинтригува. За какво горе-долу става въпрос в книгата? Поредицата се води еротично фентъзи или нещо подобно. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Така и предполагах
![]() Мерси, звучи доста интересно, ще се опитам да се сдобия с нея! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Lee Child - Nothing To Lose
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
препрочетох "Из записки по българските въстания" на Захари Стоянов.Много добра книга ;]
-------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат Тъй тъжен сутрин е кенефът, Нелепо плочките мълчат Разделят се лайното и човека И всеки тръгва сам по своя път... Човекът по дела човешки Със другите подобни същества, Лайното по тръбите тежки, Надолу, с другите лайна... След час човекът вече огладнява Забравил е за своето лайно Лайното също го забравя Тъй, сякаш те не са били едно А може би скръбта е неуместна И може би така е по добре А може и отново да се срещнат Там нейде сред лазурното море... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Така и предполагах ![]() Мерси, звучи доста интересно, ще се опитам да се сдобия с нея! Прибави присъствието на "най-сексапилния вампир в жанра", по думите на самата Хамилтън (не е далеч от истината) и картинката става пълна. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Тъй тъжен сутрин е кенефът, Нелепо плочките мълчат Разделят се лайното и човека И всеки тръгва сам по своя път... Човекът по дела човешки Със другите подобни същества, Лайното по тръбите тежки, Надолу, с другите лайна... След час човекът вече огладнява Забравил е за своето лайно Лайното също го забравя Тъй, сякаш те не са били едно А може би скръбта е неуместна И може би така е по добре А може и отново да се срещнат Там нейде сред лазурното море... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Отдавна не съм се смяла толкова много! Евала! ![]() къде ги намираш такива простотии ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Кръвта на елфите" на Анджей Сапковски - първия от серията романи за Вещера. Малко кратичък, но издържан в духовития и абсолютно завладяващ стил на автора. Инфодар не се мотаят, евала за което!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Купих си ''Пространство'' на Стивън Бакстър. Да очаквам ли много?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Алън Кол и Крис Бънч - "Далечно царство". Приятно, много приятно фентъзи.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
"Царство на злото" на Клифърд Саймък. Жалко, че не е писал повече такива неща, по-интересна ми беше от фантастиките му.
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 7-April 09 Потребител N: 3346 ![]() |
"Drawing realistic textures in pencil" by JD Hillberry
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Сборника с новели на Шеридан Льо Фану - Неясно като в огледало. Доста съм доволен. Зелей Чай, Демонът, Стаята в " Летящият Дракон " и Кармила са все много добри, страховити и стойностни новели.
Сега започвам Х.Ф.Лъвкрафт - Дебнещия Страх -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 11:27 PM |