![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Гьоте - Фауст
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
"Играта на лъва" от Нелсън Демил.Много яка книга за масовия тероризъм!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"The Fire" by не знам си кой беше ... Готина книжка, психарска.
От днес пък почвам сериозно да залягам над "Практически самоучител С++". -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
'Хитлер и Чърчил' - Андрю Робъртс.... бива такова
-------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Последно препрочетох нещо на Асприн...
А сега чета Ник Перумов "Гибелта на боговете" ![]() -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
В момента чета "Сага за Форсайтови".
-------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Стивън Кинг-Тъмната кула 4-Магьосникът.Запленяваща сага!Нараво я поглъщам с ужасна скорост.Макар че ако сега ме накарате да избирам между Хрониките на Амбър и Тъмната кула...уф...труден избор.Но нямам право на глас-не и преди да бъде завършена Кулата,нали
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
"Първите мечове" - Фред Саберхаген
Не знаех че може да пише и фентъзита. Доста добро. Завладяващо е, но има и моменти които не ми харесаха. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Вчера започнах книга на Тери Пратчет - "Готварската книга на Леля Ог":) Много е хубава. Това е първата книга на Тери Пратчет, която чета, но наистина ми харесва!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Не е трябвало да почваш с последната. Препоръчвам ти някои класики като "Малки богове" например : (Джоли, ако отново напишеш нещо отностно това ще те убия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(Валкирия @ Feb 22 2005, 03:49 AM) Стивън Кинг-Тъмната кула 4-Магьосникът.Запленяваща сага!Нараво я поглъщам с ужасна скорост.Макар че ако сега ме накарате да избирам между Хрониките на Амбър и Тъмната кула...уф...труден избор.Но нямам право на глас-не и преди да бъде завършена Кулата,нали ![]() Аз пък чета 6-тата - "Песента на Сузана" ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Jordan Jovkov - "Posledna Radost"...dosta e tejuk toq razkaz
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
"Музика на душата" - Тери Пратчет
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Днес по случай утрешния учебен ден се налага да препрочета всички разкази от "Старопланински легенди" на Йовков и тези от "ако можеха да говорят". А и ми се налага да прочета много много пъти темата за изпитите по история - "Априлското въстание от 1876 година"
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 6-March 05 Град: Where Time Stands Still.. Потребител N: 760 ![]() |
За последно:
"Шифърът на Леонардо Давинчи". Препоръчвам я! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
"Хрониките на Амбър" от Роджър Зелазни, а сега чета "Петата Планина" от Паулу Коелю, препоръчвам ги горещо
-------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
"Пияният локомотив" на Булгаков....страшни разказчета ,изпълнени с гротеска...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
"Шестото клеймо"( страхотен трилър ) от Дан Браун и сега почвам "Шифърът на Леонардо"
![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Forsaken @ Mar 6 2005, 08:58 PM) "Хрониките на Амбър" от Роджър Зелазни, а сега чета "Петата Планина" от Паулу Коелю, препоръчвам ги горещо Наистина книгите на Паулу Коелю са много хубави и интересни. Карат човек да се замисли за много неща и за бъдещето си. Аз имам всичките му творби, а така като гледам, ти си започнала с най - увлекателната от всички, а именно "Петата Планина". Препоръчвам ти горещо останалите:)Приятно четене:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Толкин - "Силмарилион"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Mnogo mneniq, prosto neznam kak namirate vreme za knigi kato po cql den ste v internet
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(abductor @ Feb 22 2005, 10:20 AM) Аз пък чета 6-тата - "Песента на Сузана" ![]() Настигам те ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
В момента си препрочитам "Сага за Войната на разлома", класическо фентъзи на един от любимите ми автори - Реймънд Фийст.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
платон, диалози, т.II: федър, пирът
и продължавам към напред. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В процес на четене на "Цветната магия" на Тери Пратчет..Много интересно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Цветът на магията", искаш да кажеш...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Опс!!! Обърках дам...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Веднага грабвай "Фантастична Светлина"
![]() А аз, ако трябва да бъда честен, от миналото лято насам май нито една книга не съм прочел ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат В момента си препрочитам "Сага за Войната на разлома", класическо фентъзи на един от любимите ми автори - Реймънд Фийст. Хмм, казаха ми че била доста добра.....и аз така си препрочитам "Колелото на времето", страхотна е, или поне първите 9 части ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Zapochnah "Hyperionskiat tzikul" ot Dan Simmons skoro i privurshih onzi den purvatata chast - "Hyperion". Tova prosto e nai-dobrata fantastika, koiato moze da sushtestuva v dneshni dni i niama dve mnenia po vuprosa. Niama Pratchet, niama nikoi, ima samo Simmons. Niama da e zle da ia prochetete, makar che e dosta slozna knigata i ne e za vsichki.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd May 2025 - 11:38 PM |