![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 8-January 16 Потребител N: 4570 ![]() |
Сега ако ми кажеш и какво довежда до скъсване на клапан цена няма да имаш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Кутия за птици" на Джош Малерман - много занимателна апокалиптична фантастика с елементи на Стивън Кинг. Като за дебют е направо супер.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 16-June 14 Потребител N: 4459 ![]() |
"Кутия за птици" на Джош Малерман - много занимателна апокалиптична фантастика с елементи на Стивън Кинг. Като за дебют е направо супер. Отдавна и се каня,постапокалиптичните книги са сред любимите ми. Иначе последно прочетох "Границата" на Робърт Маккамън.Много е добра книгата,не колкото "Проходът" и Дванайсете"на Кронин(имат много общо),но определено си заслужава. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 39 Регистриран: 20-October 12 Потребител N: 4301 ![]() |
На мен също доста ми допадна "Кутия за птици", държа ме в напрежение от първата до последната страница. Краят обаче ми се стори неособено задоволителен, но като цяло книгата е много увлекателна и се чете за отрицателно кратко време.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Relentless" от поредицата "The Lost Fleet" на Jack Campbell - много увлекателна военна фантастика, написана от ветеран от американския флот. За жалост я няма преведена на български, та чета в оригинал.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Предвид някои преводи, на които съм попадал напоследък, няма такова нещо като "за жалост в оригинал". Има "за жалост преведена".
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трилогията "Земното минало" на Лиу Цъсин. Изключително интелигентно замислена, добре обоснована и увлекателна интерпретация на Парадокса на Ферми. Един от малкото случаи, в които съвременна научна фантастика действително си заслужава наградите и шума, който се вдига около нея.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 07:34 AM |