![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Сега свърших втория том на "Тютюн" на Димитър Димов и започвам "Железният светилник" на Димитър Талев, какво да се прави задължителна литература
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
"Тютюн" е добро,наистина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
от нова година "довършвам" последната 1/3 от 1984 на Джордж Оруел
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 24-March 05 Потребител N: 776 ![]() |
Ами аз в момента чета две книги, така пробвам да правя някаква хармония между двете....
Едната е "Пътеводител на галактическия стопаджия" на Дъглас Адамс, а другата е "Седемте принца на Амбър" от Хроники на Амбър на Роджър Зелазни.Попринцип от много време не чета фентъзи, ама ме зарибиха пак ![]() -------------------- Death is just another way of living...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(gad @ Mar 24 2005, 05:50 PM) от нова година "довършвам" последната 1/3 от 1984 на Джордж Оруел ![]() Търся си я тази книга,но на Ориуел видях да се продава само "Фермата на животните".В краен случай мисля нея да си взема... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"На учителя с любов". Много хубава книжка, една такава лекичка, не те натоварва излишно, но в същото време има какво да се научи. Препоръчвам я горещо на сбърканите расисти.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аха ще я прочета значи. Няма ли с главен герой от ромски произход? Аз тях повече ги харесвам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Като се замисля,в последно време не съм чел нито една книга!Само си чета от един ъчебник по англииски!Баси как съм започнал да затъпявам!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(Everblack @ Mar 24 2005, 10:47 AM) Сега свърших втория том на "Тютюн" на Димитър Димов и започвам "Железният светилник" на Димитър Талев, какво да се прави задължителна литература ![]() ![]() На мен и двете ми харесаха като ги четох,хубави са ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 24 2005, 10:49 PM) Цитат(gad @ Mar 24 2005, 05:50 PM) от нова година "довършвам" последната 1/3 от 1984 на Джордж Оруел ![]() Търся си я тази книга,но на Ориуел видях да се продава само "Фермата на животните".В краен случай мисля нея да си взема... на мен един приятел ми я даде, не съм я търсил но в нета сигурно я има някъде ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Цитат(gad @ Mar 24 2005, 03:50 PM) от нова година "довършвам" последната 1/3 от 1984 на Джордж Оруел ![]() много ми я препоръчват...и ще я прочета само трябва да я намеря... въпрос на време... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(gad @ Mar 26 2005, 04:07 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 24 2005, 10:49 PM) Цитат(gad @ Mar 24 2005, 05:50 PM) от нова година "довършвам" последната 1/3 от 1984 на Джордж Оруел ![]() Търся си я тази книга,но на Ориуел видях да се продава само "Фермата на животните".В краен случай мисля нея да си взема... на мен един приятел ми я даде, не съм я търсил но в нета сигурно я има някъде ![]() Не обичам да чета на компютъра.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз даже и филм намерих ама нарочно не го гледам че тогава съвсем няма да я прочета ;)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
"Престъпление - Наказание", невероятна е! Не я бях чел, досега. Руската литература е велика...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
завърших и "федон". станах малко по-умен.
описанието на смъртта на Сократ е покъртително, едно от най-хубавите неща, които съм чел. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Днес прочетох "Лабиринтът на отраженията" на Сергей Лукяненко и в момента съм на "Фалшивите огледала" от същия. Изключителен автор, феноменални книги!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Казах ли ти, а? Най-добрият cyberpunk ever!
Дълбина-дълбина... твой съм. Тъпото е, че третата част още я няма. Писах писмо на Квазар преди година и ми казаха, че ще я издадат, ама кога... Btw, догодина чакаме DEPTH. Филмът по поредицата, прави се от руснаци. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат cyberpunk ever това какво ще рече, че ме заинтригувахте? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Кибер пънк жанр е това. За хора, които са "дълбоко в мрежата".
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=9706 -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Нещо като матрицата значи, сигурно е приятно...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-точно: Матрицата е нещо като "Лабиринтът на Отраженията". Нищо чудно, филмът от книгата да е черпил идеи. След като излгедах The Night Watch, мога да твърдя, че DEPTH ще засечни Матрицата отвсякъде.
Btw, аз продължавам да си чета The Fall of Hyperion. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
pi4 аз слушах "Апология на Сократ" на композитора Симеон Пиронков,по текст на Костас Варналис преди около 2 седмици. Ти какво си чел?
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
В момента чета Отвъд залеза на Хайнлайн и съм доста....ъъъъ...изненадана,приятно де.
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат(gad @ Mar 24 2005, 03:50 PM) от нова година "довършвам" последната 1/3 от 1984 на Джордж Оруел ![]() И аз се мъча на нея в момента ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 27 2005, 09:23 AM) Цитат(gad @ Mar 26 2005, 04:07 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Mar 24 2005, 10:49 PM) Цитат(gad @ Mar 24 2005, 05:50 PM) от нова година "довършвам" последната 1/3 от 1984 на Джордж Оруел ![]() Търся си я тази книга,но на Ориуел видях да се продава само "Фермата на животните".В краен случай мисля нея да си взема... на мен един приятел ми я даде, не съм я търсил но в нета сигурно я има някъде ![]() Не обичам да чета на компютъра.... Ако си промениш мнението можеш да я свалиш от тук иначе .http://bezmonitor.com/books02/1984.htm А ако не си го промениш винаги можеш да се запишеш в библиотеката ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат След като излгедах The Night Watch, мога да твърдя, че DEPTH ще засечни Матрицата отвсякъде. Това сега не разбрах книги ли са или филми и какво общо има между The Night Watch и DEPTH, че като си изгледал едното казваш, че другото е по-добро от матрицата? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ok, значи, The Night Watch 2004 е пак по Сергей Лукяненко (и книга и филм). А този филм се оказа страшно добър с огромно количество fx. Руснаците си разбират от кино. Сега като излезе Depth ще бъде доста по-добър като цяло, сигурен съм. Това ми беше мисълта.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Дядо Горио на Балзак,а до утре сутрин ще съм прочела и Шовинист на Пратчет
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
i az skoro 6te pro4eta dqdo gorio,btw tazi kniga moje6e da se razkaje v nqkolko strani4ki pisal e vsqkvi nenujni raboti vutre....
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази книжка не беше лоша,но и аз пропуснах доста страници...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 01:14 PM |