![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Аз в момента чета всичко пропуснато на Пратчет. Последно "Цветът на Магията".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 11-June 05 Град: Палачинково Потребител N: 828 ![]() |
Карлос Кастанеда - Втория пръстен на силата
-------------------- ПИСУК!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 15-June 05 Град: София Потребител N: 832 ![]() |
Гледам че по-нагорев Куелю се обсъждаше - на мен ми е прекалено философски ; Вероника решава да умре най ми хареса
Иначе между другото Махалото на Фуко е доста яко ,ама е малко тегавичко за четене -------------------- Бръм бръм бръм, аз пчеличка съм
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(Avienda @ Jun 16 2005, 11:13 PM) Гледам че по-нагорев Куелю се обсъждаше - на мен ми е прекалено философски По-скоро е псевдофилософски, мен ако питаш... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 15-June 05 Град: София Потребител N: 832 ![]() |
ми не знам може, направи ми впечатление ч е великите идеи нещо не ги зацепвам - по-скоро ми действаше приспивателно
-------------------- Бръм бръм бръм, аз пчеличка съм
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Avienda @ Jun 16 2005, 10:13 PM) Гледам че по-нагорев Куелю се обсъждаше - на мен ми е прекалено философски ; Вероника решава да умре най ми хареса какво ли трябва да ти има за да приемаш ТОВА Ф И Л О С О Ф С К И ??? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Интересното е , защо има очаквания, че един автор ще се отразява на всички по един и същи начин..това е невъзможно.
Съвсем нормално е на някои потребители автор като Паулу Коелю да им допада със своите произведения. Други пък ще го намират за много философски, трети ще имат някакво друго мнение. . . Но едно е сигурно, че не трябва да се правят абсолютните изводи, този става и този не. . . защото всеки харесва нещо... В книгите на Коелю наистина има нещо философско, защото разкрива идеите си по интересен начин , поне за мен е така и до някаква степен се опитва по един по - различен начин да представи всичко. Новата му книга примерно е съвсем житейска ( още не съм я чела, но. . . прочетох представянето ) .. Мисля си дали няма да е добре да отделя време за Умберто Еко "Името на розата"...Махалото ми се видя малко трудоемко за четене, може би още не ми е до тази книга, но пък началото на "Името на розата" е интересно.. ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Avienda @ Jun 16 2005, 10:23 PM) прекалено философски...великите идеи нещо не ги зацепвам... OMG малоумна работа...ти да не си го чела отзад напред?!?!?!сорри АМА много се дразня да чета такива изказвания! ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
posledno 4etoh "The Godfather" (sigurno za 1000 put,am kvo da se pravi
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз пак започнах всичко на Толкин. Искам да намеря малко покой...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Току що прочетох Франц Кафка - "Присъда"..Интересно е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
za kakvo se razpravq?
![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
За един млад човек, чиято майка е починала и той живее с баща си. Същевременно с това пише писма на някакъв свой приятел, който не е даден като персонаж, тоест няма име негово и няма и диалог проведен с него - представени са просто мислите на Георг ( така се казва главния герой ). Георг има годеница, която много иска да се запознае с приятеля му, той пък от своя страна се чуди дали да казва за сватбата си на приятеля, който е извън Русия и който не иска да се прибира в Русия. Почти от средата на произведението до към края му се води разговор между бащата на Георг и самия него..общо взето е това...но като се чете изглежда по друг начин разбира се
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
axam..mersi..az se se 4udq kfo da 4eta..i vinagi stigam do
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
това вече го слушахме
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ако ми беше паднала щях да я прочета. Чели са ми откъси...
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
сега чета лолита
тая поредица на 24 часа ли труд ли беше нз ама се ми попада по някои книга в ръцете като съм в кенефа:)там ни е библиотеката ахахаха и ся открих лолита ама май няма да я прочета супер бързо ми писват книгите и се почвам нещо чета чета 100-200 стр и зарязвам а толкин и прътчет дето вс им четат някви книги и толкова им се кефят мене въобще не ме грабват ся чакам да излезе harry поттер 6 ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
``````````` даваи...намери си я...страхотни разказчета има там...
Pixie...и аз го чакам с нетърпение... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(pixie @ Jun 21 2005, 10:41 PM) сега чета лолита тая поредица на 24 часа ли труд ли беше нз ама се ми попада по някои книга в ръцете като съм в кенефа:)там ни е библиотеката ахахаха и ся открих лолита ама май няма да я прочета супер бързо ми писват книгите и се почвам нещо чета чета 100-200 стр и зарязвам а толкин и прътчет дето вс им четат някви книги и толкова им се кефят мене въобще не ме грабват ся чакам да излезе harry поттер 6 ![]() Що по-мека му е хартията ли? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хари Потър >>> тоалетна хартия Белана.
![]() Аз чета "Есенен Мост" на Такаши Мацуока. Велико! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат ся чакам да излезе harry поттер 6 smile.gif И аз така- но се чудя дали да изчакам да излезе на български или да го прочета на английски, защото да го четеш на български е много по-приятно.... Дано да го преведат бързо. Аз сега чета една немска книга "Момо", изглежда интересна....засега -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
"Колеги" Василий Аксьонов
Обичам съветска литература |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто за информация ми трябват всички заглавия на книги "Хари Потър"..изгубих им бройката нещо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Напоследък изобщо не ми остава време за четене, чета само литературна критика
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Просто за информация ми трябват всички заглавия на книги "Хари Потър"..изгубих им бройката нещо blink.gif ![]() ![]() ![]() 1. Хари Потър -философският камък 2. Хари Потър -Стаята на Тайните 3. Хари Потър -затворникът от Азкабан 4. Хари Потър -Огненият бокал 5. Хари Потър -Орденът на Феникса 6. Harry potter - Half-Blood Prince ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ти
![]() А филмирани има само 3 части нали? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Днес завърших на Айзък Азимов - Краят на Вечността, отдавна не бях чела толкова хубава книга, самата идея за бъдещето по принцип я има в много книги обаче тази ми се стори наистина ...
![]() ![]() по4вам следващите на Азимов - Голото слънце -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Гераците...*****!а е 28 юни
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Леле, "Гераците" е нещо, което никога не се забравя...просто
![]() ![]() Иначе сутринта се помъчих над "Цветът на магията" На Тери Пратчет, костенурки, магьосници..ехе ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Кои четеше Умберто Еко? "Името на Розата"? Някои?
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th May 2025 - 01:53 PM |