![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
"Дъблинчани" на Джеймс Джойс. Доста странни разкази.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Aз обмислям да препрочета "Ян Бибиян"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Като повдигна въпроса, неотдавна си го поприпомних.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Крондор, че си го бях оставил за десерт. Баси тоя Фийст съвсем го обърна на dungeons & dragons, не че е лошо де, който се кефи на рпг жанра, да подхваща
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
аз обмислям да си намеря всички аудио касетки с приказки...
извинявам се за офтопика, ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз пък чета Йордан Йовков - всичко.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Още съм на Азимов..е това е първият автор, чийто всички книги имам желание да про4ета . Следва Дете на времето и още една, която 6те ми дават....
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Доживях да прочета "Шифърът на Леонардо"
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Доживях да допрочета 'Степния вълк'.
Nice (: -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jul 8 2005, 11:21 AM) аз обмислям да си намеря всички аудио касетки с приказки... извинявам се за офтопика, ![]() Долу в мазето имам някакви плочи, искаш ли?! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Ro6ava GarGa: da mort...donesi mi gi...PLS:)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(darga @ Jul 8 2005, 04:24 PM) Доживях да прочета "Шифърът на Леонардо" ![]() ![]() Е, и аз да се похваля ![]() Че дори и ми хареса. ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз пък гледах финала на ESWC 2005!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 2-May 05 Потребител N: 799 ![]() |
Nie Vrab4e
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Taratun4o Barabun4o
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Цитат(darga @ Jul 8 2005, 02:24 PM) Доживях да прочета "Шифърът на Леонардо" ![]() ![]() tova e sledva6toto koeto i az 6te dojiveq:D ina4e pro4etoh Azimov & Silvurburg - Dete na vremeto sega sum na Azimov - fantasti4noto pute6estvie kniga purva ebati..Azimov nqma slaba kniga prosto ..ostava m isamo fondaciqta 1 i 2 tom -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Последно прочетох Рашад Нури - Чучулигата
Нужно ли е да казвам, че е ТУРСКА и че е може би е 5 пъти годините ми Ми......само ще кажа, че книгата е истински шедъовър, на старобългарски е написана,малко трудно се чете и съм сигурна, че ако не я имате примерно от баба ви, няма откъде да си я закупите! Иначе......разказва се за живота на Фериде, прекрасна неукротима жена -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Бравооо!
![]() Една от любимите ми книги. Не е истина, че може да се намери само на старобългарски, аз примерно имам издание от 1992 година. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ха,другия път не трябва да съм толку сигурна в някои неща
![]() ![]() Просто така ми каза учителката,която реши че книгата е за възраста ми ![]() ![]() Не съм чела нищо друго от тази писателка...трбва да се поразровя!!!!!! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Аз последно четох Кръстоносци на Хенрик Сенкевич.
![]() ![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(giggle @ Jul 24 2005, 12:49 PM) Цитат(darga @ Jul 8 2005, 02:24 PM) Доживях да прочета "Шифърът на Леонардо" ![]() ![]() tova e sledva6toto koeto i az 6te dojiveq:D Боже, спаси ни от Паулю Куелю и Дан Браун !!!! Днес като обикалях книжарниците, преброих 5 издания на тая боза, едното от които - особено луксозно !!! Задължително за всяка домакиня !!! Втората книга във вашата библиотека (след "Мечо Пух" или "Алхимикът")!!! Колко жааааалко, че по Дискавъри разбивачите на митове и еб*ха мамата !!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Цитат Колко жааааалко, че по Дискавъри разбивачите на митове и еб*ха мамата !!! ![]() разкажи...че ми стана интересно -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
... нищо съществено - едно по едно доказаха, че "мистериите" в книгата са глупости.
А иначе темата за наследници на Исус е спекулирана от 2-3 века вече. Само че прословутата "Тайна Вечеря" е минала толкова реставрации, че няма как да знаеш не дали в оригинала има жена на картината, а дали изобщо в оригинала Исус е имал брада! Хора - тая картина е минала през "поколения" реставратори !!!!! Четете повече книги - само една ( "Шифърът на Леонардо") не е достатъчна. ![]() Ето ви още едно от сорта (тоя път за Микеланджело): http://www.bard.bg/forthcoming/?BookID=756 ___________ Edit: Може да е полезно за хората, дето харесват книгата - това е "Ключ към Шифърът на Леонардо" : http://www.bard.bg/categories/?cid=46&BookID=725 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
аз винаги съм казвала че не може великата истина да е събрана в едно книжле...просто това е книга която е интересно да четеш...и да се чудиш как са навързани всички факти
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Роуз Мадър на Кинг
Сега точа зъбки за последната част на Тъмната кула ![]() ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
yeee най-сетне имам net:)
да се завърна в тоя форум подобаващо и да се похваля кво чета:P та както сте ми тука на религиозна вълна ся съм хванала 'Името на Розата' на Умберто Еко яко книжле и якото е че не се разправя само за някви си ереси и т.н. както очаквах като видях корицата с някъв монах...не всъшност първото нещо което си помислих беше че ше има педали ахахахаха ама то верно има btw и познах преди да си признаят ахахахаха me=smart ![]() не всъшност то си е нормално да са геиове... та както и да е, тая поредица на 24 часа и труд е няква яка тва ми е 2-та книга дето чета от нея аз щото последните неща на които попадам са някви лайна като прaтчет и тая книга не мога да я оставя чак:) мда стга ми писане ма ми е толко кеф че пак мога да си ровичкам из нета че чак не мога да се спра аххаха брат ми е ебати педала дето не ми плати нета толко мн време тва е ![]() . |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
dnes zahvanah prodyljenieto na "pytqt kym vi6eto ob6testvo" t.e. ve4e sym na "jivot vyv vis6eto ob6tstvo"
btw na Eko knigata e qki4ka ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
дес...остава ти "Великият Гетсби":")) Аз в този ред ги четох.
Иначе аз.. докато бях на село прочетох "Жажда за живот" на Стоун - история за живота на Винсент Ван Гог. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"Дядо Горио" на Балзак ... Защо по дяволите ни карат да четем подобни простотии, в които през 200 страници едва се долавя някакъв смисъл??
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Стига бе, това ми е любима книга... и я четох с кеф преди години.
Аз пък сега грабнах някакъв криминален роман на Джеймс Хардли Чейс... ![]() Малко е тъп, ама не много. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 06:14 AM |