![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тия дни препрочетох "Господарят Демон" на Зелазни. Велик автор, разполага с ненадминато въображение и сладкодумие... Като се замисля, няма да е зле да си припомня и "Господарят на светлината", че станаха над три години, откакто я четох и съм позабравил за какво идеше реч.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Алън и Барбара Пийз - "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния"
Като извод от цялото това четене - заглавието е по-интересно от самата книга:") Иначе имаше и яки моменти -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Аз пък довърших и третата книга от "Малазанска книга на мъртвите" - турбо яко фентъзи !!! Препоръчвам !!!
Сега нагазих на Дан Симънс "Олимп" - това е продължението на "Илион", и както завърза сюжетите, много ме притеснява как ще се оправи накрая (автора де) - дано да не омаже края като на Хиперионите ! ________________ - Апострофке - едно бивше гадже в Русе много ме тормозеше с подобни книги (и от сорта на "Мъжете са от Марс, жените - от Мало Уйново...), та съм минал и през тази литература. Явно авторите имат едно особено чувство за хумор ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Респект и на теб:"))
Мене ми я набутаха тая книга... ма не се оплаквам де:") Ако ви попадне.. най-якото е на 237 страница:")) Цитирам по памет - Жените вече могат и те да си правят операция и да се превръщат в мъже. А името на операцията е ададиктомия.Има си и звездичка.. долу обяснението е - че названието идва аналогично от др. операции като вазектомия. А точни превод от английски - "Add a dick to me" :") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Ми "Война и мир" много я измъчих ама я прочетох.Тежка книга, интересна е като цяло.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
А леле...сега е мой ред!
Значи последно прочетох един роман на Амбър Кей."Обладана от любов"!Ще ви го разкажа на кратко хихи.Значи една жена копнее за любов и се появява мъжа,който да я направи истински щастлива.И разбира се той работи за английкото разузнаване,и само след 4 месеца семеен живот го убиват.Духът му обаче посещава жената всяка нощ като истински човек от плът и кръв,а през деня е при нея и и помага да изчисти името му от лъжата че е бил двоен агент.Та....когато най-накрая успява да го направи,любимата му също умира и са заедно във вечността! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Егати якото....свършва с репликата: "Добре дошла във Вечостта,любов моя"... ![]() ![]() О,да,сълзлив роман беше,наистина,ама някфо се уморих от фентъзита и темподобни,та малко се развлякох сега.Имаше моменти в книгата където се чудех дали въобще да я чета,щото много тъжно ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
последно про4етох "Малкият Принц". много яка книжка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Чета една велика книга - "Огнен лед," на Клайв Каслър!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Отново и отново..забравих автора, от поредицата на галактика 88 ,която съдържа най-интересните книги,които съм чела...
Сега почнах Азимов - Фондацията 1 том....само това не съм прочела негово..данода е толкова хубаво, колкото останалите негови неща ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Хм... Днес започнах "Портретът на Дориан Грей" на Оскар Уайлд. Всъщност с приятелката ми се разбахме тя да ми даде една нейна любима книга и аз една моя. Та тя ми даде тази, а аз на нея - "Невромантик" на Уилям Гибсън.
В интерес на истината за момента книгата не е лоша (вече съм прочел към 1/4), интересно е да видиш друга гледна точка за живота. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
"Фашизмът" на Жельо Желев. Намерих я без да искам доакто тъсих "Война на световете" за да я препрочета и ви сикам "Що пък не?".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Аз днес свърших с първата васт на "Белгариад" на Едингс и почнах втората.Изключително интересна книга.Нямам търпение да почна и "Малореон"
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
"История" на Никола Вапцаров...сигурно преди половин година
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Наскоро ми подариха "Зеленият път." Не я бях чел... просто уникална! Стивън Кинг!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Да, много добра книга. А и филма беше учудващо добър за филм по Стивън Кинг.
-------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Дам..огромния негър в главната роля кърти
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
прочетох "Захир",...не ми хареса...
![]() ![]() сега чета Марк Твен...и една книга за Фен Шуи ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
"451 градуса по Фаренхайт" на Рей Бредбъри-приятна,но поучителна книжка,която прочетох за няколко часа.
В момента чета "Железният светилник" на Димитър Талев от задължителната литература за 12 клас.Дванайдесетокласници,прочетете я,заслужава си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Dnes sutrinta predi da stana dochetoh "The stupidest angel" Ot Christopher Moore. E toq tip rulira ot vsqkude, kurti, chisti i izvozva. Nqma tolkova smeshni knigi na maikata zemq
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"Бел-Ами" ... амиии като сюжет не струва, но пък има някой доста интересни възгледи за живота и смъртта.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Прочетох "Нощен патрул" на Лукяненко.
![]() Лукяненко за пореден път ми доказа, че е абсолютно уникален автор. Пише страшно увлекателно и в същото време много достъпно. Умее да създава различни светове с уникални по своята същност герои, които живеят в тях. Много добро! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Христо Калчев, поредицата започната от "Нерон Вълкът". Сега чета пpограмиране на Асемблер за Интел 80х86
![]() -------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
И аз прочетох "Тютюн" - 800 и нещо страници, тва е почти кат "Властелина" бе...
![]() Шегувам се, книгата е много хубава - заслужава си. Обърна ми представите за сюжета, които имах преди да я прочета. Хареса ми! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Последната книга, която прочетох е "Мечът на Шанара"
Много добро фентъзи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тери Пратчет - "Нощна стража"
- "Крадец на време" - "Интересни времена" Мисля че си намерих и любима негова книга тъй да се каже:") - Интересни времена. Това... е баси якото просто ![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Цитат(```````` @ Sep 11 2005, 01:22 PM) Мисля че си намерих и любима негова книга тъй да се каже:") - Интересни времена. Това... е баси якото просто ![]() Абсолютно. Само предполага да си прочела преди това "Цветът на магията" и "Фантастична светлина" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чела съм ги:") Мисля че вече му преполових книгите от поредицата. А и съм чела "Джони и бомбата":Р Сега ще бъде филмиран. Ето малко info,ако не сте чели по въпроса.
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
BOEN KLUB-prosto kultowa kniga...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
КНИГА????
Бих казал - култов филм! Не знаех, че е по книга. Да не би, както е модерно напоследък, да са направили книга по филма? Аз от днес съм на Лукяненко !!!1 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"История на България" от Петър Мутафчиев, второ издание /1944 г./
Направо ми е кеф да чета книги, които сякаш всеки момент ще се разпаднат. ![]() професор Петър Мутафчиев ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th May 2025 - 06:12 AM |