![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не съм, благодаря за съвета. Ще прочета книгата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 10-November 06 Град: РУСЕ Потребител N: 1668 ![]() |
неска прочетох за 2 ри път "Малкият принц" мн яка книга
![]() ![]() -------------------- weed - $20 papers - $2 smoking with friends...... priceless |don't drink and drive - smoke and fly
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
"Factotum" и "Всичко на масата" на Чарз Буковски.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Сега съм на Ерагон
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Чел съм книгата, не е лоша, а и наскоро излезе филм.
В момента чета "Еманципирана Магия" на Тери Пратчет. Книгата е доста добра, а и по принцип харесвам поредицата за Света на Диска. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Натутках се накрая и прочетох "Пир за Врани". Изгорете ме на клада и ми извадете вътрешностите преди това, но ми се стори скучна в сравнение с миналите.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Последните бяха Тери Пратчет-Малки богове(препоръча ми я 1 приятел,малко скептично я почнах , но ми хареса) и Куелю-Алхимикът(леко наивна ми се стори)
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ "Алхимикът" е жестока книга, бре. Една от любимите ми!
Последно прочетох Робърт Чарлз Уилсън - " Ускорение " Книгата си я бива, макър, че в началото е доста скучна. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Стефан Цанев - Български хроники
Леко повествователен прочит на писанията на хронисти и съвременници на събитията от средновековната ни история. Доста полезно четиво за кандидатпатриоти. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Последно прочетох "Време за коктейли" на П. Г. Уудхаус - много як хумор, на мен страшно ми допада
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
случайно да участват Джиивс и Устър?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Демонът и Сеньорита Прим-Пауло Куельо много поучителна книга...но най-добрите от поредицата са Алхимикът и 5-тата планина!
![]() ^^^^... Ерагон ми стана любимата книга!!! Препрочитах я 4 пъти... само чакам 2-рачаст Елдест! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
"Алхимикът", много добра и лесна за четене книжка
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Капан за Сънища от Стивън Кинг започнах вчера и досега ми харесва, каквото съм прочела
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
Началото наистина е зашеметяващо,около средата обаче книгата става леко скучна[според мен].Не знам дали си гледала филма,доста е сполучлив!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен пък са ми казвали, че била много добра
|
|
![]()
Коментар
|
|
не казвам че книгата е лоша
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Препрочитам Mort в оригинал.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Игра на тронове" - Джордж Мартин.
Книгата си заслужава! ^^Имаш предвид книгата на Тери Пратчет? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
"Игра на тронове" - Джордж Мартин. Книгата си заслужава! Аз я преполових и паузирах, за да започна сборника фентъзи разкази "Уродливецът", подарен ми от my love за Коледа. Наистина - хубава книжка, но засега срещам твърде много интриги и твърде малко фентъзи... -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Наистина - хубава книжка, но засега срещам твърде много интриги и твърде малко фентъзи... Това е и част от красотата на книгата. А и защо се оплаквате - да не би да не ви е интересно написана? Какво значение има, че фентъзито е малко, при положение, че сте откарвали до 4-5 през нощта без да можете да оставите книгата? А и плюс това, нататък фентъзито става доста повече, повярвайте! Едит: Получи се все едно говоря на Вие на Fallenblood, хахаха. Не, просто се обръщах към десетките хора, които са ми казвали, че са оставяли книжката, защото нямало фентъзи в нея. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Матрин е един от Хората
![]() Убийство в Ламът и Доблестен Враг, две от трите книги, сборно включени в новата "Легенди за войната на разлома" на добри ми приятел Фийст ххъхъ. Доста добри книжки, пак ме зариби пичът му с пич ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Приказки от Землемория. Другият вятър
Урсула Крьобер Ле Гуин Уникално зарибяваща, както всичко на Ле Гуин. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фантастика ли е, няма да ми хареса
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Недей да слагаш всичко под общ знаменател. Предполагам, че има фантастични книги които биха ти харесали.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Приказки от Землемория. Другият вятър Урсула Крьобер Ле Гуин Уникално зарибяваща, както всичко на Ле Гуин. Така и не ме хвана тя... Четох Землемория но не ми допадна ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ От части си прав, книгата си има и слаби моменти, но като цяло съм върл фен на поредицата и не мога да пропусна да я похваля!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ Поредицата наистина си е за похвала. Още повече, че дори екранизацията на Холмарк по нея си е доста прилична.
В последната седмица се наканих и си дочетох последните глави от "Първото Правило на Магьосника", последвани моментално от "Камъкът на Сълзите"...брей, голяма дрога е ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Сашо, според мен ще погледнеш по съвсем различен начин на Ле Гуин след 5-6 години. А може би и дори сега, ако седнеш да я четеш задълбочено и размишляваш над това, какво си прочел. Има прекалено много мисъл, емоция и дълбочина в цялата поредица за да не и дадеш втори шанс. Землемория заслужава възхищение!
А по темата - "Дядо Прас" на Пратчет за n-ти път. Какво да правя, Коледа е. Беше... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 01:12 AM |