![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
totalen kult
koi li si e igral |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
yup
az kato kazvah 4e blek-a e pozior6tina ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
ebati dobroto
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Вярно има някои прилики,но те могат да се възприемат и като противоположности.Например случаят с маратонките и съответно кубинките
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Заеби ти да са смо прилики. Всички олигофренски затворени и ограничени сцени имат същите белези.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
fanaticite navsqkude si prilichat
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 14 2004, 08:16 PM) Заеби ти да са смо прилики. Всички олигофренски затворени и ограничени сцени имат същите белези. Само че тук е редно да влезе лекото уточнение, че блек метъл бандите като цяло отдавна не са обсебени от стремежа да са "трю ет ол кост". Обобщения за ограниченост някак си вече не важат... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заеби ти. Повечето фенове псуват големите групи защото са станали комерсиални. Тъпотия. както кораджиите говорят че Hatebreed са комерсиални. Тва си е някъ общочовешки феномен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ти остави феновете, говорех за музиката, посланията и прочие... Иначе винаги ще се намират коне с капаци сред почитателите - така е навсякъде.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 14 2004, 10:26 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Apr 14 2004, 08:16 PM) Заеби ти да са смо прилики. Всички олигофренски затворени и ограничени сцени имат същите белези. Само че тук е редно да влезе лекото уточнение, че блек метъл бандите като цяло отдавна не са обсебени от стремежа да са "трю ет ол кост". Обобщения за ограниченост някак си вече не важат... ![]() същото само че вместо трю искат да са рич ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бъди по-сериозен, Боби...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз казах сцената. Феновете правят сцената. Музикантите по принцип винаги са по-толерантни един към друг.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
True at all cost ме кефи
![]() А за темата... абе лично мен не ме накефи сравнението а за коментарите... верно, че навсякъде го има това, но пък няма защо да му отдаваме такова значение... хаха нека просто си пуснем NANOWAR - Poser -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
STFU, Bitch!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
ai stiga s toq black metal 4e 6te se izdraifam kato slu6am za tiq nekadurnici
![]() ![]() ![]() ![]() kefi me taq ikonka..kazva se "AZ SUM HEAVY METAL" i izglejda super oligofrenska zatva q polzvam ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 14 2004, 10:36 PM) Бъди по-сериозен, Боби... ![]() мм след като по-голямата част от групите които слушам са sell outs достатъчно е да кажа 2 думи : Roadrunner..Records или пък Sony хехе. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Едни Cradle ли си хванал да ми изтъкваш...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
По принцип не се кефя много на блека, но няма и да коментирам доколко е вярно... Ама беше много забавно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 15 2004, 01:24 PM) Едни Cradle ли си хванал да ми изтъкваш... ![]() ![]() Еми повечето,които се осмеляват да плюят Блека всъщност са чували само Dimmu Borgir и Cradle Of Filth и явно си мислят,че с тези групи(които понякога се смятат за "издънки" от по-ревностните фенове на рази музика) са цялостния вид на тази иначе доста разнообразна музика и с него тя се изчерпва... Не знаят,че всъщност доста голяма част от някои добри блек банди съвсем не всеки,който не е специално заинтересуван ги знае... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А всъшност тея издънки са най-доброто от сцената. И Zyklon
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 15 2004, 04:57 PM) А всъшност тея издънки са най-доброто от сцената. И Zykoln ![]() Далеч не мога да кажа,че са най-доброто.Питай повечето истински фенове-и те са на същото мнение.Не вярва ти да си особено познат с Блек сцената-то си личи като слагаш и Zyklon тук... Не си длъжен да разбираш,но както и да говориш глупости.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 15 2004, 05:42 PM) Еми повечето,които се осмеляват да плюят Блека всъщност са чували само Dimmu Borgir и Cradle Of Filth и явно си мислят,че с тези групи са цялостния вид на тази иначе доста разнообразна музика и с него тя се изчерпва... няма да отварям стари теми за разнообразието на стиловете ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Няма най-добри в стила.Има добри и по-добри или общо казано-представители на стила,ама аз лично много мразя да ме питат какви групи слушам.КАто ме питат какво слушам обикновени казвам просто "Блек." Мисля че се изразих кратко и съдържателно.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
о, стига глупости.
-------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Satyr_ @ Apr 15 2004, 06:20 PM) Няма най-добри в стила.Има добри и по-добри или общо казано-представители на стила,ама аз лично много мразя да ме питат какви групи слушам.КАто ме питат какво слушам обикновени казвам просто "Блек." Мисля че се изразих кратко и съдържателно. Еми да-не е особено приятно да тръгнеш да изброяваш над 100 групи... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам. То винагие е гадно да се обясняваш на някой който не разбира. Аз вече като ме питат на кив концерт съм бил викам Азис, защото не ми се обяснява че е било на някоя хардкор група, а оттам трябва да обяснявам и какво е хардкор и така нанатък. Или "Какво слиушаш", "Метъл", "Йеееее, Iron Maiden...."
АЗИС! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 20 2004, 10:09 AM) Дам. То винагие е гадно да се обясняваш на някой който не разбира. Аз вече като ме питат на кив концерт съм бил викам Азис, защото не ми се обяснява че е било на някоя хардкор група, а оттам трябва да обяснявам и какво е хардкор и така нанатък. Или "Какво слиушаш", "Метъл", "Йеееее, Iron Maiden...." АЗИС! toku wizh wsi4ki 4algari si pusnat metalska brada i shti e gadno..stiga be ne bih kazal 4e se wryshtam ot koncert na azis nito bih potwyrdil kogato me pitat ot detska diskoteka li se wryshtam a wsyshtnost sym pil w O!Shipka ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 20 2004, 09:09 AM) Дам. То винагие е гадно да се обясняваш на някой който не разбира. Аз вече като ме питат на кив концерт съм бил викам Азис, защото не ми се обяснява че е било на някоя хардкор група, а оттам трябва да обяснявам и какво е хардкор и така нанатък. Или "Какво слиушаш", "Метъл", "Йеееее, Iron Maiden...." АЗИС! Мен се отказаха да ме питат вече.Просто не могат да приемат факта,че ограничените им в музикално естество мозъци не могат да усмислят това,което им казвам. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 04:46 AM |