![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
HIM
Depeche Mode Slipknot ^ доволно бих се издрайфала, като чуя нещо на една от 3те групи. Като цяло ми бъркат в лявото ухо всякви хотелиерчета, ебанесънси, калинкин паркове и тнт. Bon Jovi – Просто не ги понасям. Не знам защо. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 26-October 08 Потребител N: 3068 ![]() |
Тези...прекалено са комерсиални и наистина ми бъркат в мозъка просто нищо стойностно не са направили...
1 Tokyo Motel 2 Linkin Park 3 Evanescence А темата е малко тъпичка защото не съм съгласна с много от мненията (сигорно и вие с моето), което е нормално всеки е с различен вкус... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Според мене е адски тъпо да мразиш музиката, ебати!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 24-August 08 Град: Пловдив Потребител N: 2947 ![]() |
Да, но е невъзможно да не мразиш неща като Tokyo Hotel.
Между другото вокала им беше класиран като най-секси тяло на европа... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
ТЕ имат вокал !?!?! Аз мислех,че е женска вокалистка ?!
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Между другото вокала им беше класиран като най-секси тяло на европа... ![]() Ама като най-секси мъжко или женско тяло са го смятали? ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
дгд ![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 2-November 08 Потребител N: 3082 ![]() |
1.Ацъ/Дъцъ
2.Металика 3.Нео метъл Ми,какво мога да кажа за първите. Пенсии бездарни. Прехвалени бабички, вокала им пищи като гей, оня клоун китариста им ме мн дразни с тъпата си пате6ка походка и с тия грозни гримаси дет прай постоянно, даже се гъзел и на феновете ![]() А металика - прехвалени американци. Не разбирам, защо всеки казва, че са били "най-великите" заради албума си мастър оф пъпетс. Прехвален албум, а песента въобще не ме кефи. И нео метъл съкс. Били мн яки тия Слипнот, дистърбд и т.н. Като видяхза първи път тениска на корн прочетох логото им на коян. Кой слабоумник би си кръстил групата кукуруз, при това и думата не са изписали. Освен това виждам, че много хора пи6ат, че свещеника, хелоуин, блайнд гардиан са тъпи ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
От друга страна, обаче, и Хелотата не са си изписали името правилно. За Мегадет да не говорим.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-November 08 Град: Пловдив Потребител N: 3122 ![]() |
Е ми аз мразя само една...
![]() ![]() ![]() Тоалетната Хартия (tokio hotel) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 5-January 09 Потребител N: 3189 ![]() |
1. Tokio Hotel
2. HIM 3. Evanescence Не ги мразя, но просто не мога да ги понасям. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 28-February 09 Град: Аз съм от дом Потребител N: 3277 ![]() |
Аз се изненадах,че някои хора са написали нещо против HammerFall, Kamelot, Helloween, Rhapsody, Blind Guardian u Nightwish. Та това са едни от най-яките групи на всички времена!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Всеки си има различен вкус, обаче. Не може дадена група да се харесва на всички
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз се изненадах,че някои хора са написали нещо против HammerFall, Kamelot, Helloween, Rhapsody, Blind Guardian u Nightwish. Та това са едни от най-яките групи на всички времена! И аз! По дяволите, не ги е срам тези глупци неземни ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Korn
Tokio Hotel Linkin Park -------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Да, но е невъзможно да не мразиш неща като Tokyo Hotel. Между другото вокала им беше класиран като най-секси тяло на европа... Инт до колкото съм го виждал тежи всичко на всичко 40 кила и ръката му е колкото щека за билярд -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Хъх, ма фенгърлките го обожават :х
![]() -------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 4-July 09 Град: Hell.. Потребител N: 3484 ![]() |
1. Tokio Motel
![]() ![]() 2. Linkin Park- мн лигави 3.Slipknot- имат само две песни които стават.. ПС: абе вие у ред ли сте всеки втори пише Nightwish, Cradle Of Filth... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
![]() Защо тази омраза О.о ![]() ![]() ![]() Мразя да мразя, мразя да дишам и за това аха да умра от асфикция, мразя да ям 'щото мразя ЯМ... Или както е казал класика : "Аз съм мухлен, мухлен мъж, мухлен съм от край до край а не ти се вярва май! Мухлен е и моят крак а и моето очо. Срам ме е от танци просто няма как, аз съм просто най-прост Джо" Жон Ленон П.С. Мразим най-много тези дето мразят по три групи !!! П.П.С Мразим и да редактирам... -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Горният пост може да се счита за началото на една дъъъълга тема....
![]() -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Тоkio Hotel, започваш да ми се превръщаш в личен фаворит! fav user in the forum
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Soad-по-лигава група с по-малоумни текстове не може да има
![]() Linkin Park-секи втори чалгар ги слуша Tokio Motel-no comment needed Не че имам нещо против тези групи,но просто не мога да ги понасям -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
Slipknot
SOAD Manowar -------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-July 09 Град: City walls of dying dreams... Потребител N: 3486 ![]() |
Както на всички и мен Токио Хотел не са ми от любимите..Но все пак май и техните звездни мигове отлетяха и сега са ги позабравили...Не казвам, че ги мразя, но са една от най-незаслужено хвалените групи...Освен гейския им вид на всички, друго оригинално не виждам в тях.
Точно 3 омразни групи не мога да се кажа в момента, щото първо не мога да ги опредя точно "омразни" и второ, просто в момента не мога да се сетя конкретни имена. Ще спомена само, че най-много ме дразнят някакви си поп рок групички, които се имат за големите рокаджии, а то просто си личи какви мамини синчета с много парички са... Сега ми идва наум Jonas Brothers... Ето заради такива малоумни хлапета рокът не е вече това, което е бил. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
Pantera
Nightwish korn |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Red Hot Chilli Peppers
Hammerfall за трето толкова омразно не се сещам |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
-------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 31-March 07 Потребител N: 1992 ![]() |
!!!!!!!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
токио хотел са начело на класацията, явно няма кой да ги бие тех.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:57 AM |