Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Sep 1 2010, 10:01 PM
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3439 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 |
^Пропускаш надписа на картината горе в дясно, тая телевизия трябва да се забрани посредством босовете в газова камера..
-------------------- I will witness it collapse
So it does, just thanks to us Our many words, not done just heard We leave this world I feel so ashamed that we're to blame Obvious lies as we all die once bitten, twice shy |
|
|
|
Sep 1 2010, 10:24 PM
Коментар
|
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 527 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 |
^ Bludi ли? Със сигурност, щом дават такива филми. Но вината не е само в телевизията.
-------------------- "Странно е как, когато си дете, денят може да продължи вечно. Сега всичките тези години изглеждат като миг. Никога не пропускай миг. За нищо на света." |
|
|
|
Sep 1 2010, 10:27 PM
Коментар
|
|
![]() Pyrrhic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6993 Регистриран: 1-April 05 Град: Варна Потребител N: 783 |
Скат.
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 1 2010, 10:28 PM
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3439 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 |
Надписа СКАТ говорих.......
So it does, just thanks to us Our many words, not done just heard We leave this world I feel so ashamed that we're to blame Obvious lies as we all die once bitten, twice shy |
|
|
|
Sep 1 2010, 10:41 PM
Коментар
|
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 527 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 |
Аа, не знам тук вече, не я гледам попринцип.
-------------------- "Странно е как, когато си дете, денят може да продължи вечно. Сега всичките тези години изглеждат като миг. Никога не пропускай миг. За нищо на света." |
|
|
|
Sep 1 2010, 11:01 PM
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3714 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 |
Защо да трябва да се забранява ? Единствен проблем е, че някои от хората, които работят са твърде фанатизиране, иначе имат добри идеи, поне осъзнават, че трябва да се направи нещо.
Да оставим настрана политическите предавания, по СКАТ дават "Карай да върви това е блус", както и много често пускат разни записи от концерти на Епизод, Васко Кръпката, Стари Муцуни и прочие български изпълнители - известни и неизвестни. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". "Only takes one tree, to make a thousand matches Only takes one match, to burn A thousand trees" ![]() Любопитно, а ? |
|
|
|
Sep 1 2010, 11:08 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 440 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 |
Ако се спре СКАТ, дядо няма да има какво да гледа.
-------------------- She's a monster. Beautiful monster.
|
|
|
|
Вчера, 09:25 AM
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2102 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 |
-------------------- And what's the point to be strong enough
gather strength and rise above To be brave and see it through When all you get is more distant from surface |
|
|
|
Вчера, 10:25 AM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 296 Регистриран: 13-June 10 Град: София, Видин Потребител N: 3861 |
^Евалата! Винаги сме били едни от най-добрите информатици. Тази година българин е втори на световно състезание по информатика.
-------------------- |
|
|
|
Вчера, 11:11 PM
Коментар
|
|
|
|
|
Днес, 09:11 AM
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2323 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 |
http://i.gizmodo.com/5157354/boy-killed-an...-chair-explodes
Ще знам поне като си купувам стол тези месеци (надявам се до май) да не е произведен в Китай. Как не ми се дават 300-500лв за стол (щот ги нямам де), но няма как - вече почва да ме боли кръста, проблеми с китката, ебало си мамата от тея криви и неправилни позиции. -------------------- If she looked me deep into my eyes
And softly asked me too I'd be in her bed and in her flesh And waste a life I knew |
|
|
|
Днес, 02:41 PM
Коментар
|
|
![]() Caos Flor ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 616 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 |
Това е ужасно!
- Как умря ? - Беше убит от един стол. ------------------------------------- PS : Имам си нови струниии !! -------------------- There were words of lust
in these arms,arms of the stranger. And there in silence though were words, words of no milder. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 3rd September 2010 - 06:20 PM |