![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Честит празник на всички жени!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ебати якия ден имах днеска и накрая как ми се скапа заради тъпите жени. Не съм милионер. Това, че има някъв соц празник, не значи, че ще те заведа на заведение. Сори. Да ти еба майката!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Честит празник и от мен ...
и за домашно да измислите празник на мъжа ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ То има бе , 2-ри Февруари - Петльовден
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Ебати якия ден имах днеска и накрая как ми се скапа заради тъпите жени. Не съм милионер. Това, че има някъв соц празник, не значи, че ще те заведа на заведение. Сори. Да ти еба майката! ![]() ![]() А иначе, да, потиксащо е безпаричието. Потиска хода на всякакви отношения. Абсолютно всякакви. Money kills souls. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Абе не ми философствай!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Уф , трябва да ходя на даскало мама му
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми и аз трябва, а не ща ;/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^Аз съм болна и си дойдох по-рано.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе кой го ебат тъпите ви проблеми от учлище. Като гледам как сте ми наебали темата ми става лошо вече. Къде в заглавието, или първия пост пие "спамвай като невидеееел!!!"
Иначе днеска за ралзика от вчера нямам работа. Седя си на компа и слушам Квартлани Братя - У А и храня малки момиченца по форумите. Баси трагедията! ![]() За Isarture - пич, мойта мадама й показвам доволно често, че я обичам и без повод. И след като тая седмица вече 2 пъти съм я водил някъде и съм изръсвал по 20 лева за някви салатки дето не ги дояжда някак си на 8-ми март ми е през кура кво иска. П.С. Песента на P.I. е мега яка! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Супер яко кефиш
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Тая тема не е за нищо особенно. Просто пишете разни неща дето ви минават през главите и нямат място другаде. ------------ На шибаната ми мишка и се прееба шибания ляв бутон. А да правиш всичко с десния е баси бедствието... Ще трябва да се разкарвам да си купивам няква нова мишка а въобще не ми се занимава. А и няма да мога да бия Боби на брууд 2-3 дни. Деба... тая мишка от самото начало беше няква шибана. Трябваше да си запазя старата. Mouse Scum! ----------- Вчера на концерта на Born From Pain някъв тип ми вката едно рамо в брадичката и си прехапах езика. Им ам няква рана, което не е сташно - страшното е че фъфля като идиот и май ще шъм така цяла шедмица... Мамка му ![]() ------------ Каква е тая тъпа конспирация всички учебници и тетрадки да са някви извратени формати които са по-малки от А4. Правих някъв доклад на компа и после го принтирах.... Значи в който и учебник да го завра все стърчеше по малко ![]() -------------- Born From Pain - Ебати якото. Прокрадват се някви нотки на оптимизъм в черното ми съзнание. Почнаха от време да идват и наистина готини банди в България. Специално Stampin' Ground и Born From Pain са групи които не съм и сънувалче ще видя на живо тук, или въобще някъде. Сега ако дойдат и Merauder някой ден, аз просто ще УМРА от кеф. ^^Ами не мисля, че ''тъпите ни проблеми в училище'' са по-безмислени от твоите глупости. На мен мислиш ли, че ми пука какво е станало на ''шибаната ти мишка '' или че листовете ти не били универсални. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да. Има проблем, че не пишете нищо съществено. Или най-малкото поне нещо смислено. "Уффф, днекса не ми се ходи на училище..." Ами на кой му се ходи, бе!?!?!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На зубърите
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да. Има проблем, че не пишете нищо съществено. Или най-малкото поне нещо смислено. "Уффф, днекса не ми се ходи на училище..." Ами на кой му се ходи, бе!?!?!? Ами в тази тема какво друго да пишем. Нали целта е да пишеш каквото ти хрумне, просто да ти олекне. На зубърите То и на тях спря вече да им се ходи. Или по-точно и на нас ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Стейдж много хубава иконка си постнал
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Той и много интересен аватар има
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Харесва ли ти
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Стейдж
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добро утро!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Да. Има проблем, че не пишете нищо съществено. Или най-малкото поне нещо смислено. "Уффф, днекса не ми се ходи на училище..." Ами на кой му се ходи, бе!?!?!? Това до колко ще са смислени постовете си го има подсказано в заглавието на темата "Случайни глупости". |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ами именно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
хм, замунда работи ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
При мен работи...За сега. =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
При мене не..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, работи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Напра'о ми става мило на сърцето какви разправии стават във всяка 3та тема във форума, само така, метални братя
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Доста темпераментни съфорумци имаш
![]() bdw, plz някой да ми каже с кой сървър влиза в mIrc защото нещо не мога да се свържа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Uni bg
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th September 2025 - 11:57 AM |