![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Светъл-Господаря на Джагите
Dawn ^^ (Иффка)-Слаба на билярд ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Хах:)))Как ще е слаба на билярд бе!Ще се караме
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Тая тема не е за нищо особенно. Просто пишете разни неща дето ви минават през главите и нямат място другаде. ------------ На шибаната ми мишка и се прееба шибания ляв бутон. А да правиш всичко с десния е баси бедствието... Ще трябва да се разкарвам да си купивам няква нова мишка а въобще не ми се занимава. А и няма да мога да бия Боби на брууд 2-3 дни. Деба... тая мишка от самото начало беше няква шибана. Трябваше да си запазя старата. Mouse Scum! ----------- Вчера на концерта на Born From Pain някъв тип ми вката едно рамо в брадичката и си прехапах езика. Им ам няква рана, което не е сташно - страшното е че фъфля като идиот и май ще шъм така цяла шедмица... Мамка му ![]() ------------ Каква е тая тъпа конспирация всички учебници и тетрадки да са някви извратени формати които са по-малки от А4. Правих някъв доклад на компа и после го принтирах.... Значи в който и учебник да го завра все стърчеше по малко ![]() като ти се прее*е мишката просто земи една отвертка и я отвори. после намести разместените чаркове на бутоните и така ще си спестиш разкарването до нагЪзина за нова мишка. ![]() ![]() а за А4 - има два вида хартия. единия се казва А4, а другия се нарича LETTER. LETTER-а е малко по-различен. ако изправиш един лист А4 и един летър един до друг ще видиш, че по височина летър-а е по-нисък от А4, но е малко по-широк на дължина от А4-то. тия листа ЛЕТЪР се използват главно на пишещи машини (от ония, дето тракат като закъсали трактори, докато пишеш на тях). то и принтера може да ги ползва, но ако ти е по-стар принтера трябва да му зададеш от менюто, че това е именно ЛЕТЪР, а не А4. второ, ако ти стърчи от някъде направи отстъпа докато пишеш текста по-голям и така от края на текста до края на листа ще имаш повече място. и ако стърчи, както е листа в учебника земи една ножица и по контурите на учебника се справи с проблема. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Това не го бях виждал
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
ха, ти проговори, бе!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Гледам шефа заключил темата за сатанизма преди да я докопам ...което е добре ,няма просто какво повече да му се каже!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Светъл-Господаря на Джагите Dawn ^^ (Иффка)-Слаба на билярд ![]() Днес беше един от най-странните ми дни, направо не знам къде се намирам... Ааа...То всеки победен така казва ![]() Graffiti Creator! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не е истина колко успокояващ е ароматът на дъжд в гората! В момента съм разтворил широко прозорците и... дишам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Блазе ти!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аха, тук като отворя прозореца и се чувствам като нинджа сред тоя пушек или замърсен въздух. Хъца
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
кючек
![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Hey you, rotting in your alcoholic empty shell, banging on the walls of your intoxicated mind...
did i punish you for dreaming? и после... no one can find me,here in my soul... kicking and screaming,out of controoool...calm myself down, nobody knows.. no one can find me, here in my soul....hooked on your problems, do i know why!? And if you come my way again...would i lend a hand? would i understand? Solitude was never seen as loneliness ,and things need time. And time leads to other things, and playing roles,which are limited.. by the poor fund of knowledge in this sick,sick worls we all fall down.. once in a while...escaping the law of unexplained pains.. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
баси напиках си ръкава на блузата ... такава па простотия не ми се беше случвала
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
?????
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво ?Ебавката рулира
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
аз моа се похваля с това че с един фр измислихме нов коктейл!аадското е!!представлява хибрид между:бира водка червено вино джин уиски кока кола иии....дезодорант...суперско е хора!тествано е...от мен...и още няколко фр...и...сме цели...все още...а иначе какво се получава на вид...нна цвят като чай...мирише наа...като на плодчета някакво много готино...първо като опиташ много сладичко и готино обаче като стигне до гърлото.............
![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^Лудо дете си ти ей аз ти казах да намалиш алкохаола или ще станеш като мен ама ти НЕ!!! ......като магаре на мост .....ша та напляскам
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
що ще ме пляскаш?какво пак направих
![]() а за алкохола не се притеснявай за мен...пия като за пет викинга ![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 25-September 04 Потребител N: 617 ![]() |
Аз... ей така, да разкажа една интересна по моему историйка, за това как правата които имаш никой не ги спазва. Не че е било с кой знае какъв ефект върху мен, но все пак.
ТА за тези които живеят в София знаят че билетчето за рейсчето струва нещо от порядъка на хляб+ 2/5. И така де, аз си бях ешил, тъй като не оценявам транспорта в софия, в който ,като изключим някой линии, рейсовете са от 3-та употреба на горе, отказвах да си купя билетче, но пък за сметка на това има един прословути контрольорски хайки, от които няма измъкване, за разлика от други ситуации. Именно за тези ситуации си бях отброил в една торбичка 7 лева на по една и две стотинки и си ги държах в мешката постоянно. Но така или иначе от Януари до сега ме бяха проверили точно два пъти и то некви единични контроли, които или не им се занимаваше вобще с мен или просто ме караха да слезна от рейса и да си тръгна. Но днес беше заветният ден, в който ме спря хайка на Надлез Надежда и ми поиска блетче. Аз казах че нямам разбира се и като ми поискаха глоба аз разбира се приех с удоволствие. Като ги извадих и казах на човека "взимай", той погледа няколко минути тъпо и после каза "какво е това, аз от къде да знам че вътре са 7 лева" Аз естествено му предложих да ги преброи. Но той направи грешката да ме помоли да слезна. Тогава аз се сетих, че бях чел вече няколко пъти Наредбата, която виси на стаклото зад шофьора и му казах че няма да слезна, тъй като аз си плащам глобата и имам право да продължа да пътувам с рейса. Но той явно не беше съгласен и ме викна некъв с зелена жилетка който ми каза, че като не искам да си платя глобата да слезна . Тогава вече почна да ми писна и изпаднах в едно състояние близо до изтерия, като почнах да му викам и да го псувам и крещейки на този със зеленото елече му споделих, че всъщност аз искам да си платая глобата, но не я приема контролата. А самия контрольор му обясни защо. Той невъзмутимо ми каза да слезна от рейса и доло да си платя глобата, а аз отново отказах. И тогава с помощта на двама полицаи успяха да ме свалят. И там аз продължих и тях да псувам заедно с контролите. В крайна сметка един по разбран измежду тях дойде и се опита да ме успокои, и спокойно тръгна да ми зима пликчето. Но отново не беше познал... Казах че дължа седем лева, а не и пликче. Последва едно 5 минутно дирене на алтернативно пликче от тяхна страна след което без да броят парите ги пресипаха. Тогава обаче аз викнах онзи първия, който ме свали и му казах да ги преброи. И поднових скандала. Поисках имената на полицая, Контрольора и Онзи с зелената жилетка, който така и не разбрах какъв е и тръгнах да звъня на телефона, където се алармира за "нарушения на контролния апарат". Естествено от там никой не вдигна. А разбирасе докато аз звънях контролите заедно с полицая решиха, че са си свършили работата на Надлеза и е време да си ходят и за минута си сабраха нещата и си тръгнаха. Междувременно от нерви ме заболя главата иначе щях да ходя до сградата им, която беше една спирка по надоло, но следващото ми рейсче дойде и при мисълта да се прибера и заспя, бързо забравих всичко това...но само до следващия път -------------------- Всеки мрази красивите и умните!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
12 days to MANOWAR and counting ....
![]() ![]() ![]() die with a beer in your hands .... ![]() ![]() ![]() еее мааму трябва и Tankard да поканят тука че са много велики -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Tankard са изродите!!!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Компа ми се сдуха от тъпата ел. инсталация, при което биоса ми се сдумка тотално. Сериозно се замислям да си взема някое ефтино УПС-че тия дни...Слава богу, че не изгоря дъното
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Не бе, НСБОП са ти го направили това, да не сваляш без пари!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Компа ми се сдуха от тъпата ел. инсталация, при което биоса ми се сдумка тотално. Сериозно се замислям да си взема някое ефтино УПС-че тия дни...Слава богу, че не изгоря дъното ![]() Заслужава си дори не евтино, а качествено нещо да вземеш, по възможност с вградена корекция на напрежението. Аз от половин година съм с едно APC 620 и е спасявало положението неведнъж. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=29601
Май ще се спра на туй-43$ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз те съветвам да вземеш нещо на APC или MGE
![]() иначе факт е че си е голям кеф като спре тока ти да продължиш да си браузваш в нета .. нали и суичовете се закранват по кабела -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:18 AM |