![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 27 2004, 11:27 AM) В момента оттам може да се сваля само с ftp клиент, а не както преди - директно от сайта. Flash FXP е добър избор. а като си тръгнал да обясняваш така вещо кажи ми защо току що си свалих песен оттам като кликнах на линк и сейв с IE 5.0! ![]() EDIT: CHIMAIRA TR00LY R00LZ \m/ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
ahm az toq flash get go nqmam..amakato go zema za6to li ...si mislq 4e pak nqma da trugne
edit: ami poznah si...ako nqkoi dobr 4ove4ec se naeme ve4erta da mi obesni koe kak stava,6te sum mn blagodarna -------------------- Wake up
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
та мисля си аз докато пътувам в бдж ... защо аджеба тая фирма запада ... зашотот зхападфа цялата държава защото сме тъпи селяци . не мога да разбера какво удоволствие може да достави на човек да строши примерно една тъпа масичка .... или да открадне едно перде което е на годините на влаковите композиции ... после защо българия била зле ... по малките неща може да се разбере а това е едно от тях
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Трябва да си сменя алармата на GSM-a.Със сегашната толкова свикнах,че скоро няма да я чувам въобще или поне докато не падне съвсем батерията на телефона...
Днес имах 4 часа рисуване(2 дизайн и 4 графика) и имах големия избор от дълбаене на гаден линулеум с изтъпени резци и отпечатване на линулеум намазан с печетарско мастило.Избрах отпечатването,което беше лесно,но проблема беше,че разредителя на въпросното мастило е бензин...Сещате се как замириса в цялата стая и на мен ми стана лошо.Е успях да не се задуша-все пак господинът каза,че това били безоловен бензин.Аз лично не намерих никаква разлика в аромата. Днес се бръкнах с 11 кинта за еднодневен пленер,но като е задължително нямам избор. В петък утървах даскалото-ще има някакво мероприятие в НДКА с ученици от 4 училища.Май нещо като разговори с англичани и учителката по английски е избрала и мен.... Абе все не мога да я хвана тая реклама на "Карнобатска мастика".Била култува. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Рекламата е идиотска...
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
karnoatskaaaaa mastikaaaa mastika mastika
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
За утре няма да трябва да пиша доклад по физика. Тая отсъства и няма да имаме час! Hooray! Едно задължение по-малко. А май беше и единственото за деня. Hooray!
---------------------------- Machine Head са най-яката банда на света. С новата си песен го показват за пореден път. Through The Ashes Of Empires >>>>>> All!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 27 2004, 11:12 PM) За утре няма да трябва да пиша доклад по физика. Тая отсъства и няма да имаме час! Hooray! Едно задължение по-малко. А май беше и единственото за деня. Hooray! ---------------------------- Machine Head са най-яката банда на света. С новата си песен го показват за пореден път. Through The Ashes Of Empires >>>>>> All!!!!!!!!!! ахаха за малко да седна да го пиша тоя доклад..тъпото е че трябва за 3-4 часа да науча цял раздел по математика и да реша 40 задачи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ето го и особено култовият лог на #metal-world от снощи.
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Баси дългото....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Леле що тъпотия има по тоя свят леле.
Днес питах майка ми къде е прословутия "град" Попово.Било някакво ного забутано голямо село близо до разград.То си личи... Не знам,но според мен Еовин е най-тъпото женско същество,което съм виждала някога,а оня гордия селянин най-големия комплексар.. Бас държа,че тия ако дойдат у Големо Село само за 1 час ще се пишат големите граждани и ще псуват всичко що не е софийско.И точно заради такива селяци мразят и нас-потомствените софиянци,които въобще не сме се самозабравили поради това,че живеем в столицата.Другото е типично селска черта. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За каква се мислиш като си от София? А?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 28 2004, 09:11 PM) нас-потомствените софиянци Ei... golemi grajdani stanahme... tststs Kvo? Kato sme ot Sofia da ne sme po-veliki, a? Snobi... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 28 2004, 09:11 PM) Леле що тъпотия има по тоя свят леле. Днес питах майка ми къде е прословутия "град" Попово.Било някакво ного забутано голямо село близо до разград. до Търговище. Всъщност какво значение има, аре стига с това "София та София" вие самите имахте възможността да се запознаете с хора от извън столицата много по-свестни от 80% от софиянци ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хвърлете едно око тук - Harry Potter is a Stooge for the Zombi Master. Забавно е, а има и доста верни неща казани.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат "Ако някой търси истината, Бог вижда, и ако някой лъже, Бог вижда. Българите сториха много добрини на християните, а християните забравиха. Но Бог вижда!" Става въпрос за поредната мръсотийка на византийците, нали? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Това е из Пресиановите очерци,драги.И да,именно за тях византийците става въпрос.
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те са били гадни подли копелета винаги.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Теорема1: Ако твърдо си решил да си тъп, няма да те спаси нито метъла, нито хардкора, нито висше образование, нито нищо.
Теорема2: Ако две прави са успоредни и лежат в една равнина и си тъп, си оставаш тъпак каквото и да правиш.(Донякъде следва от Т1) Теорема3: Същото е и ако се пресичат.(Т3) Теорема4: Китариста на Nevermore, за разлика от всички свои събратя от групи подобни на Nevermore, явно осъзнава в коя историческа епоха живее. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Apr 28 2004, 09:14 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Apr 28 2004, 09:11 PM) Леле що тъпотия има по тоя свят леле. Днес питах майка ми къде е прословутия "град" Попово.Било някакво ного забутано голямо село близо до разград. до Търговище. Всъщност какво значение има, аре стига с това "София та София" вие самите имахте възможността да се запознаете с хора от извън столицата много по-свестни от 80% от софиянци ![]() Така е.Тук в СФ са едни от най-големите тъпанари не отричам,но не трябва да ни слагат всички под общ знаменател... BTW днес не бях на даскало и си спечелих тениска на училища Европа с качулка от една викторина.Йееее ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Apr 30 2004, 10:20 AM) Теорема4: Китариста на Nevermore, за разлика от всички свои събратя от групи подобни на Nevermore, явно осъзнава в коя историческа епоха живее. Двамата от Evergrey - също. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Вижте това:
![]() Е, на това викам аз глупост. Натурална, направо от извора! -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ahahaahaha
\m/estimated time\m/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, аз съм виждал такива надписи от порядъка на "еди-колко-си centuries"...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оня ден на два пъти ме подмладяват ту с 2,ту с 3 години-голям комплимент за мен....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А на мен ми викат момиче... кво да напраа да го еба?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
И на мен преди ми викаха момиче...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
мен ме бъркаха с Грендел !
ХО - ХО ! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат А на мен ми викат момиче... кво да напраа да го еба? ammi ima edna wyzmojnost ... ili si obrysni glawata ili ... si obrysni glawata |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ May 3 2004, 11:31 PM) Цитат А на мен ми викат момиче... кво да напраа да го еба? ammi ima edna wyzmojnost ... ili si obrysni glawata ili ... si obrysni glawata Абе... да ама тогава няма да имам дълга коса ![]() Мисля за сега да търпя... Но ако стане по-зле може дори да прибегна до отказване от косата за дадено време... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 06:15 PM |