![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
I'm Back!
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
няколко дни не бях на училище и точно утре когато ми иде ред да намина...ще има контролни.....
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
мамка му
бръкнах си в окото докато се мажех с крем и сега ме боли ,и люти ,и сълзи ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Sadistic @ Jan 26 2005, 09:17 PM) I'm Back! уелкъм бек хехе |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Jan 26 2005, 11:26 PM) Как става това бе???? -------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Sadistic @ Jan 27 2005, 12:46 AM) Цитат(Peter Griffin @ Jan 26 2005, 11:26 PM) Как става това бе???? подбора на символите е такъв, че като извадиш еди колко си от някакъв си сбор и се получават еднакви ..май |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
hahahaha wse edno 4e az sym tam....
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
формулата за м55 цепи мрака
![]() .. току що открихч че мога да си връзвам косата и ко ... до една седмица тряя я махям ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
днес беше ебати забавния ден
ходих до училище и 4 часа си четох броевете на 'про -рок ' ,които си бях купила ,но така и не ми беше останало време да чета последните два ,май че та след като си ги изчетох и междувременно ме оформиха за шестица по химия ,сключих сделка с 2 съученички да проверим кога господинът по психология и логика ще се предаде и открито ще налети на някоя от нас. След това се разбрахме и за понеделник за пред господина по физкултура Очертава се голяма веселба. След това отидох на урок и едно от момичетата ,с които уча там ми налетя на бой.И то не заради друго ,а защото й казах че е тъпа. Ами че аз на всички казвам че са тъпи! А след като запалшително скочи и се устреми към мен добавих ,че демонстрира висша форма на простотия.Хех.Беше забавно и все пак се измъкнах без шут или шамар! -което е рядкост като реша да проявявам чара си. Хех а сега реших,че е време да съобщя на баща си ,че утре вечер имам намерение да излизам ,но реномето на Стефан като 'съседа ,вокалист на групата ,някак си не действа много респектиращо и ще има втори рунд борба за надмощие. Хех между другото най-голямото ми постижение беше да изкарам баща си извън нерви-той е адски спокоен човек ,а даже шамар ми удари. Хех аз=> доста саркастична понякога хех -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ Jan 28 2005, 05:19 PM) Ами че аз на всички казвам че са тъпи! То е щото ти си умна. И права. Харе бе. Аз съм ебати пича! Баща ти кво е недоволен?!?!?!? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ми не ти е фен ,някво
всеки път като кажа 'със Стефан ,тате ' и той ми вика 'ооо ,забрави' ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси гея!
Цитат Scientists have begun blurring the line between human and animal by producing chimeras—a hybrid creature that's part human, part animal. Chinese scientists at the Shanghai Second Medical University in 2003 successfully fused human cells with rabbit eggs. The embryos were reportedly the first human-animal chimeras successfully created. They were allowed to develop for several days in a laboratory dish before the scientists destroyed the embryos to harvest their stem cells. In Minnesota last year researchers at the Mayo Clinic created pigs with human blood flowing through their bodies. And at Stanford University in California an experiment might be done later this year to create mice with human brains. Scientists feel that, the more humanlike the animal, the better research model it makes for testing drugs or possibly growing "spare parts," such as livers, to transplant into humans. Watching how human cells mature and interact in a living creature may also lead to the discoveries of new medical treatments. But creating human-animal chimeras—named after a monster in Greek mythology that had a lion's head, goat's body, and serpent's tail—has raised troubling questions: What new subhuman combination should be produced and for what purpose? At what point would it be considered human? And what rights, if any, should it have? There are currently no U.S. federal laws that address these issues. Според мен - З Л О В Е Щ О ! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
днес завърших първият си реферат написан изцяло от мен .. горд съм със себе си ся остава да не съм оценил само аз колко е хубав
![]() ![]() ...... следствие .... утре отново яко писане ... кога ще свърши сесиятаааааа |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Lethe баща ти като е толкова спокоен човек изобщо не го питай и ела, той няма да се притеснява
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Абе, това за тоя дето се е измъкнал от лавината, дадох ли ви го на всичи? КАкто и да е - тоя тип е МОЯТ ГЕРОЙ!!!!!! Исмам негов паметник пред блока!
http://p084.ezboard.com/fthemachineheadfor...cID=55182.topic ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Е при тоя сняг на вън,може и да уредим нещо с паметник на човечеца!А и лавината ще е истинска!
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат СНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯГ I STUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 22 2005, 09:09 PM) Това на Терион звучи като запек по скоро ![]() бе не беше ни липса на секс ни запек ма пък и аз да реша да пиша веднъж тука и ![]() ![]() Цитат(Sw1tched @ Jan 22 2005, 09:09 PM) Днеска вечерта беше готина а за туй ще те черпя ![]() ![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(THERION @ Jan 31 2005, 11:31 AM) Цитат(Sw1tched @ Jan 22 2005, 09:09 PM) Това на Терион звучи като запек по скоро ![]() бе не беше ни липса на секс ни запек ма пък и аз да реша да пиша веднъж тука и ![]() ![]() Цитат(Sw1tched @ Jan 22 2005, 09:09 PM) Днеска вечерта беше готина а за туй ще те черпя ![]() ![]() ![]() Ама аз таковуту за вечерта говорех ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
интернет доставчикът ми трябва да умре
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Izkarah si super v sf ,10x za izjivqvaneto,gadnoto e 4e svur6i i sega po4vat konsko sled konsko i ve4e i daskalo mi napravi problem...heh mrazq go toq moment ,v koito trqbva da se vurna kum realnostta i ejednevieto mi v rs
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Някфа луда крава SPARK
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Jan 31 2005, 08:38 PM) Heheee...ei takiva iskam da gi prodavat do daskalo! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Огладнях
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Alekto @ Feb 1 2005, 12:12 AM) Цитат(Peter Griffin @ Jan 31 2005, 08:38 PM) Heheee...ei takiva iskam da gi prodavat do daskalo! ![]() Дебелите негри ли ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jan 31 2005, 08:40 AM) Ама аз таковуту за вечерта говорех ![]() е да де знам ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:30 PM |