![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами малък е. 36 литра обем. Предната страна е 44см. Аз исках малко по голям ама вече трябваше да го поръчвам от по дебело стъкло и цената ставаше 3 пъти по дебела ![]() Взех си филтър и някво дърво за дъното ама растения не взех че нямам осветление и пича от магазина каза да почакам с растенията че ше се гътнат на тъмно. А няква мизерна лампа за аквариум струваше 50 кинта. Тея дни ше си направя някаква от луминисцентни тръби. Па гадините .. квито ми препоръчат в магазина ама от по евтините, ще видим ![]() За такъв малък де да знам. Яко е да сложиш много растения и да си вземеш една мъжка и 2 женски бети примерно. Мъжките стават адски красиви като пораснат. Ама много се бият, така че повече от 1 е зле. Барбусите също са много готини, щото са яко шарени. Тия видове ги има във всеки магазин и без тва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Окей, май изкарахме доста добре спийкинга за CAE
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Ходих да си купя билет на SUICIDAL TENDENCIES, но се оказа, че има и на MANOWAR. Сега си имам и двата
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
И аз днес си взех за Manowar ... някъде 3500 номер ми е билета. Баси тва за няколко дена ... сигурно над 10к народ ше се сбере за концерта.
А утре сутрин потеглям към Иракли малко моренце палатки ![]() Ше си донеса и разни каманаци за аквариума а за мен Бургаско ![]() Колкото до рибките и мен ми мина през ума някви бети или некви други лабиринтови такива ама... бе да не ги уморя мисля първо разни евтини гупи да пробвам ако оживеят тогава нещо по екзотично ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Гупите като ги купиш, на другия ден ще са се удвоили, внимавай
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Гупите май бяха наистина големи еба*и. Като се хванат, скъсват се значи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Колкото до рибките и мен ми мина през ума някви бети или некви други лабиринтови такива ама... бе да не ги уморя мисля първо разни евтини гупи да пробвам ако оживеят тогава нещо по екзотично ![]() Ама те лабиринтовите са по-лесни, щото могат и без помпа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Гупите се множаха бързо и почти на момента измираха при мене...Странни рибки.
Ъмм...някой чувал ли е за квартири,общежития и т.н в София...където да дават единични стаи на хотелски начала,за кандидатстуденти?В Студентски дават,но досега не съм намерила място с единични стаи..А миналия месец твърде яко ме прецакаха ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Не е истина на какво попаднах във vbox7. Направо плаках от смях
![]() http://vbox7.com/play:2df5cf44 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Кой има бал?!АГ има бааааал
![]() Пръскам се от ентусиазъм и въодушевление просто.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Уф... бал... бал съм го.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Berzerk + Implosion + Expert Water/Fire/Earth magic/ Sorcery/ Intelligence/ Wisdom = teh okkvlt gr1m trve.
Как ми се спи като не спах цяла нощ, а трябва да ходя на английски. А там англичаните ще реват как Ливърпул са отпаднали, заеби ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Кой има бал?!АГ има бааааал ![]() Пръскам се от ентусиазъм и въодушевление просто.. ![]() Довечера ще заспя на масата в ресторанта... Току виж съм си изкарала готино, ако ми се присъби нещо хубаво. Бааааахти тъпотията... имам бал. ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Ross the boss with his true iPod of steel
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Кой има бал?!АГ има бааааал ![]() Пръскам се от ентусиазъм и въодушевление просто.. ![]() Довечера ще заспя на масата в ресторанта... Току виж съм си изкарала готино, ако ми се присъби нещо хубаво. Бааааахти тъпотията... имам бал. ![]() Е това вече е грубо!Как няма да ме поканите...Има/ше ли сладко?! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Скъсаха ме по управление..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^^ Другия път няма..
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Имам бал утре
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Скъсаха ме по управление.. И мене, споко. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Защото не се освободих с три и сега ни го нахендриха на изпита. Нямаше и откъде да препиша, ще си търся учебник.
![]() ^При кой сте вие? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^ебаси гадното, тея не са хора !
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Нещо не ми се връзва в тоз клип... Не може змията да не ухапе лапето толкова много време.
-------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Oh, boy, току-що видях името Стратовариус сложено в списък с дет метъл банди!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Нищо ново не си видял...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Така и предполагам. А бтв, някой да знае руски? Искам да знам как се пише на руски думата "безплатни".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
ако и Иффка не ме покани!Простоо.... ![]() Съжалявам, че трябва да те разочаровам, но на Ифффка й мина балът, все пак с нея сме от едно училище. Но довечера може да дойдеш в 18:30 часа пред Светъл - ще го изпращаме дружно и доста ефектно, ако се осъществи планът ни. ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st October 2025 - 01:11 AM |