![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
От Kerrazy
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Свалям го, мерси.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Цитат("mortimur") И това ми било европейска страна! Боже, Боже, къде сме тръгнали и ние... :roll: Кучетата в изолатора станаха канибали Автор Ася Пенчева, в-к "Утро", Русе сряда, 30 май 2007 “Кучетата в изолатора станаха канибали” е заглавието на водещия материал в новия брой на в.”Утро” от днес 30 май 2007г.. Кучетата в общинския изолатор са докарани до самоизяждане, видя екип вестника на 24 май следобед. Животните са оставени на сухар, а само късметлиите имат и вода. Зад мрежата животните са принудени да оцеляват, като ядат себеподобните си. Гледката е потресаваща и със сигурност не е за хора със слаби нерви и сърца. Няма такова нещо, вестникът ви е тенденциозен, хладнокръвно отрече управителят на Общинския изолатор д-р Стефан Станчев. Той беше категоричен, че става дума за манипулация, тъй като животните са гледани добре в изолатора. Най-беззащитното животно в клетката е било убито от останалите, които се борят за живота си. Защото гладът събужда и най-дълбоко приспаните атавистични инстинкти при всичко живо. Безпристрастният обектив на тенденциозния според д-р Станчев вестник засне точно онова нещо, което го нямало - див канибализъм. А ако снимките можеха да запечатват и миризми, вероятно читателите щяха да добият пълна представа за положението. Лично аз съм учуден как е възможно да се случи това, след като миналата седмица бях на проверка в приюта и животните бяха в нормално състояние, коментира зам.-кметът Орлин Лазаров. Той обясни, че не разполага с финансов отчет за работата на управителя д-р Стефан Станчев, но от страна на общината се осигуряват храна и медикаменти за животните. Прибраните кучета се хранят с отпадъците от домовете за възрастни хора, което облекчава бюджета, допълни още Лазаров. Намерението на общината е дори да се направи ремонт на покрива на сградата, да се оборудват операционна и манипулационна, както и да се изградят допълнително клетки за уловените животни. Според договора за обществена поръчка с д-р Станчев общината има задължение да плаща за първоначален преглед на куче по 5 лева, а за евтаназия 6 лева, като осигурява евтаназина за умъртвяването им да осигурява транспорт, персонал и храна на животните. Защо се стига до канибализъм при тези животни и колко точно пари на месец се харчат за грижата за кучетата, никой от общината и приюта не можа или не пожела да отговори. Снимка тук: http://www.bezdom.info/index.php?option=co...1&Itemid=26 Потресена съм... ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Нали не са крокодили ,кво та боли
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=194169.0
![]() ![]() И като си представя, че жена ми е активен участник в този форум. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нали не са крокодили ,кво та боли ![]() Момче, тъп си като семепровод, по дяволите. Няма смисъл да ти се обяснява (: Фолънке, отде я изрови тая статия, ебаси... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^ Аз нямам и намерение да му се обяснявам
![]() А статията я бяха пуснали в един друг форум... половин час седях така ![]() ![]() ![]() ........... Това не са хора, ебати! -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Така е в Русе
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^^^Welcome to the Middle Ages
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=194169.0 ![]() ![]() И като си представя, че жена ми е активен участник в този форум. ![]() То идиоти има навсякъде ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
съсвсем случайно попаднах на тази снимка....Винаги съм обичал Хокей
![]() ![]() В последствие ми стана любопитно и се порастърсих за тоз човек ..ако ви е любопитно може да прочетете ТУК |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
A, по дяволите...не мога да намеря темата за вафлите и дригоър шоколадови глезотийки
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не е възможно , човече, не може да е загинала тази тема ценна
![]() ![]() Ники, прочетох каквото пишеше...ебаси и кръвопролитието, как е оживял пича е мистерия О.о -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Ти можеш ли да я намериш, аз пробвах всякви варианти, но търсачката не я намира... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кланяй се, стейджи!!!
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...ic=764&st=0 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Защо му е на човек от прекрасното Хасково да се замъкне в отвратителната София ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Кланяй се, стейджи!!! http://www.metal-world.info/forum/index.ph...ic=764&st=0 ![]() ![]() ![]() Златен си Цашу ![]() Но не мога да разбера защо като писах вафли, нищо не ми откри ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цашу сейвз тех фъкинг дей агейн
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Цитат("mortimur") И това ми било европейска страна! Боже, Боже, къде сме тръгнали и ние... :roll: Кучетата в изолатора станаха канибали Автор Ася Пенчева, в-к "Утро", Русе сряда, 30 май 2007 “Кучетата в изолатора станаха канибали” е заглавието на водещия материал в новия брой на в.”Утро” от днес 30 май 2007г.. Кучетата в общинския изолатор са докарани до самоизяждане, видя екип вестника на 24 май следобед. Животните са оставени на сухар, а само късметлиите имат и вода. Зад мрежата животните са принудени да оцеляват, като ядат себеподобните си. Гледката е потресаваща и със сигурност не е за хора със слаби нерви и сърца. Няма такова нещо, вестникът ви е тенденциозен, хладнокръвно отрече управителят на Общинския изолатор д-р Стефан Станчев. Той беше категоричен, че става дума за манипулация, тъй като животните са гледани добре в изолатора. Най-беззащитното животно в клетката е било убито от останалите, които се борят за живота си. Защото гладът събужда и най-дълбоко приспаните атавистични инстинкти при всичко живо. Безпристрастният обектив на тенденциозния според д-р Станчев вестник засне точно онова нещо, което го нямало - див канибализъм. А ако снимките можеха да запечатват и миризми, вероятно читателите щяха да добият пълна представа за положението. Лично аз съм учуден как е възможно да се случи това, след като миналата седмица бях на проверка в приюта и животните бяха в нормално състояние, коментира зам.-кметът Орлин Лазаров. Той обясни, че не разполага с финансов отчет за работата на управителя д-р Стефан Станчев, но от страна на общината се осигуряват храна и медикаменти за животните. Прибраните кучета се хранят с отпадъците от домовете за възрастни хора, което облекчава бюджета, допълни още Лазаров. Намерението на общината е дори да се направи ремонт на покрива на сградата, да се оборудват операционна и манипулационна, както и да се изградят допълнително клетки за уловените животни. Според договора за обществена поръчка с д-р Станчев общината има задължение да плаща за първоначален преглед на куче по 5 лева, а за евтаназия 6 лева, като осигурява евтаназина за умъртвяването им да осигурява транспорт, персонал и храна на животните. Защо се стига до канибализъм при тези животни и колко точно пари на месец се харчат за грижата за кучетата, никой от общината и приюта не можа или не пожела да отговори. Снимка тук: http://www.bezdom.info/index.php?option=co...1&Itemid=26 Потресена съм... ![]() ![]() баси хелл-а е тва.Я за наказание да го хвърлим управителя на кучетата ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Иххх, пълнолуние, и тази вечер няма да мога да спя добре.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
лелеееееееееее как се преебааааааааааааааааааах
![]() ![]() ![]() днес си взех билет за maiden и бяха останали само седящи места от по 45 кинта ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Добре бе, какво си чакал, че си взимаш билет три дни преди концерта? Да паднат цените ли?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Влюбих се ... в новия служебен компир ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебаси неметълистът съм, слушам Eminem
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
eat shit, emo kid.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
I will always love you, Mangalfe
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
пу да ти са връща дано!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
12:40, слушам професор Вучков... чалвам се...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Ето я новата звезда.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st October 2025 - 01:01 AM |