![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Certificate Advanced English, принципно сертификатите от тоя тип към Британския съвет са FCE (First certificate english, който взех миналото лято), CAE, който днес карах и се надявам да го взема, и CPE (Certificate profiency in English мисля е цялото). Профишънси си е ебало майката, него има време докато го взема, ако го взема въобще ![]() О, вярно, чудех се откъде ми е познато. Аз пък в събота съм на TOEFL и умирам от страх. ![]() BDW, ти не си ли още на 15, това докога ти важи, че не съм много запозната? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
На 16 и няколко месеца съм бре, девойче
![]() Ми не знам, мисля че вечно си важи, не се защитава като другите неща, не съм особено сигурен. Мисля, че си е перманентно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
А, извинявай.
![]() ![]() И после - накъде, Англия? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ааа не, тук ще си стоя най-вероятно, харесва ми най-много. Просто за работа и простотии е доста полезничко
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май много обичаш да учиш, ти.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2124 ![]() |
Едва ли тук е мястото, но...... Изправена съм пред страшна дилема- искам да си направя косата оранжева, но 1. Трябва първо да я обезцветя, което не е много хубаво и 2. Не мога да си намеря оранжев оцветител и трябва да я боядисвам
![]() ![]() Ами, ако някой ги разбира тея работи, айде да ми помогне ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Страшна дилема, наистина.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какъв секс искаш да правиш, викаш
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Това не го разбрах много.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
е кво има за разбиране - ръгаш каде влезе
![]() ![]() ![]() бтв леле колко съм нагъллл ..... ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
А, извинявай. ![]() ![]() Уточнява защото е малък и иска да се чувства по-голям... все пак колко по-респектиращо звучи "16 и няколко месец" отколкото "16" ![]() А за косата... боядисвай, какво се двуомиш, от едно обезцветяване нищо няма да й стане ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще има бой, фолънке
![]() ![]() Отдавна не бях спал толкова добре, сигурно щото вчера ми се еба майката и наистина имах нужда от тази хубава доза сън ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Леко се учудих, когато попаднах на една тема в друг форум. В нея се казва:
Цитат Останах приятно изненадан когато намерих информацията на страниците на Британския Metal Hammer. Новината сама по себе си не е никак приятна, защото България губи една от най-силните си метъл банди в момента.Ето и пълния текст: "BULGARIA: End for Distorment It's all over for Distorment, one of the country's leading metal bands. They split up after guitarist Bobi decided to bob off [these crap quits have got to stop-Ed]" До колкото си спомням това е втори или трети път когато се споменава нещо за България в хеви метъл библията Metal Hammer. Преди известно време имеше новини за (несъстоялият се) Monsters of Rock, както и репортаж за гостуването на Stamping Ground в България. То стана епично разпадане хехех |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() Велико! Иначе е стигнало до Metal Hammer, защото им го пратих и на тях и на Balbbermouth и на всички саитове де що има. Тъй се прави. Учете се, прохождащи банди! едит: 13:06 - 24 минути до разговора ми с великия Ronnie James Dio. Дерзайте ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Само така-кажи му, че хеви метълът не е метъл, а трашът води класацията.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Пичът каза, че се накефил на Мachine Head, които им подгряваха на щатско-канадското турне. Кво друго очаквахте да го питам
![]() ![]() Трашът е цар! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2124 ![]() |
Цитат А за косата... боядисвай, какво се двуомиш, от едно обезцветяване нищо няма да й стане ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Гледах Шрек Трети.Бях скептично настроена, но филмът се оказа готин.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Ще има бой, фолънке ![]() ![]() Ар ю толкин ту ми? А а а? Елате ми повече! ![]() Днес на работа тотално изперках ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знаеш си...
![]() Като дойдеш в София по тоя случай ще почерпиш съфорумците ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще черпя, ще черпя. Имам ли избор
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Утре съм на TOEFL - неее........
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
http://www.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1058530
![]() ![]() ![]() за тва пък нямам думи съвсем .. http://www.extremerestraints.com/extreme-a...ewelry_257.html -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Това си е за вицовете направо!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
направо рева от смях вярвайте ми
![]() ![]() ![]() Цитат When I got home this afternoon there was a box at my front door. My lover told me to expect a package. I took it inside and anxiously opened it. There was the most beautiful butt plug I have ever seen. The Florida sun had warmed the box and its contents to 80 or so degrees. I held the sun warmed wonder in my hands and immediately wanted it in my ass. The good folks at Extreme Restraints had thoughtfuly includes a bit of "Wet Platinum" I took off my trousers, lubed the marvelous toy and presed it against my hole. It slid in so easily and the warm stainless steel felt so good inside me. That was five hours ago, and I don't want to remove it. The size, shape and weight of this beauty have made all of my other plugs obsolete. My lover will be home tomorrow and I plan to show him how much I appreciate his gift. The person who designed this now has a special place in my heart Who ever you are, I owe you big time
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
за тва пък нямам думи съвсем .. http://www.extremerestraints.com/extreme-a...ewelry_257.html ZOMFGЮЩ, това не е истина, нали ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Просто скъпоценна тапа
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ще хоим, дам :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Предпочитам тази:
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st October 2025 - 07:52 PM |