![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Някой трябва ли му билет за Heaven&Hell? имам един излишен, да кажем за 20 кинта? ![]() За съм, ама как, къде , защо?! -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Уаа, утре и вдругиден имам изпити. =( Не знам как ще свиря в тая жега. ![]() С мерак ... и настроена китара ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ Че какво те ядоса толкоз рано сутринта...мислех, че простотията по това време спи. 1 следобед? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
School's fuckin out
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
1 следобед? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Вече съм шофьорррр
![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^честито
аз пък се наливам с бира,започнал съм да ставам битов алкохолик,вече редовно сам си пия -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Цитат What is the Number of The Beast? (hint it is 1 lower than 667) ![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Което е добър начин да се защитят от ботове.
Мина ми изпита и имам отличен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Честито
![]() ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 13-January 06 Град: София Потребител N: 1114 ![]() |
Сашо си е посветил подписа на мен
![]() ![]() -------------------- I wish I was a bear...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Искам да стигна до Каварна
![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Господ да ми е на помощ, размазан съм, вчера вечерта бях с приятели на концерт на Аеросмит в Кьолн, и до последно не се знаеше кой ще е съпорт за европейското турне на бандата.. Отиваме ние в залата, дават ни нови билети с по-добри места (не били продадени всички) и ние спокойно си се мотаме наоколо. По едно време сестра ми поглежда билета и невярващо ми казва да видя кой е подгряващ... О свети светии и дяволи и каквото се сетите: EDGUY!!!!!!!!! Майка му стара, умрях, разбирате ли, умрях! Винаги съм знаел, че ще ги гледам един ден, но този ден дойде с 10 минути предизвестие! Няма такова щастие хора, повярвайте ми.. А за Аеросмит не мога да говоря просто (след Едгай си мислех, че концерта за мен свърши, малиии колко бърках..) Тези дядовци направиха невъзможното според мен! Стивън изпя всичко в оригинална октава, без на нито едно място да мине отдолу, а който ги е слушал знае, че той доста вика на места, мамичката му, все едно слушах студен албум! Да не давам сравнения, ама батко Брус Дикинсън може само да мечтае така да си изпълнява песните като дойде на тия години. И така.. лайната може и да се сипят понякога, ама и щастието идва на групи:)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Егати... и аз искам.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Огииии!!!
![]() ![]() Edit: Опа, леко е минало събитието преди две седмици. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
От тая жега ми се спи ужасно много, деа. Направо не се живее...до преди малко теглих почти половин кило сладолед, ама пак ми е супер жега :/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Тук е хладно поне.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес тричленен състав на ВАС отмени статута на Народен парк "Странджа" като защитена територия!
Новината: http://news.ibox.bg/news/id_743835336 http://dnes.dir.bg/2007/06/29/news1835709.html http://capital.bg/showblog.php?storyid=353963 Втф.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Абе lodborg, я кажи можеш ли да баннеш WoI
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ +1. После да самобаннеш себе си и да ме назначиш за админ
![]() Стейджи ще е зам-админ ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Ммммм снежанка, сушеница и бира
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^
![]() ![]() Защо съм на диета? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Абе тея дето са на диета да си гледат работата
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ E, недей така де.
|
|
![]()
Коментар
|
|
You remind me of a man (What man)
The man with the power (What power) The power of vooodoo ( power of vooooodoooo) Oh you do, you do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Бахти яката песен бе, деба! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лелее днеска ще може да се спи на хладно
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Пряко включване от Каварна. Баси селото. Топла бира има само. Деба. Сабат разбиха. Моторхед изклаха. Сърбите са педали.
. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 12:51 PM |