![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
3:38-от зимната не съм киснала толкова докъсно пред монитора.Нямам какво да правя,адски ми е тъпо и притеснено.Май в крайна сметка пак ще се опитам да спя...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 18 2005, 04:39 AM) 3:38-от зимната не съм киснала толкова докъсно пред монитора.Нямам какво да правя,адски ми е тъпо и притеснено.Май в крайна сметка пак ще се опитам да спя... 04:00 явно не спиш хахаа а и аз не знам кво да праа, а не мога да заспя, ебало си е майката и Ицо хахаха -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
имам най-наебания компютър в света
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
RE6IH VS ZADA4I NA OLIPIQDATA PO FIZIKA!!!!!!!!!!!!
JESTOKO:p MN SE KEFQ ![]() ME=SMART hehehehe i sy6to da kaja 4e sym mn gorda s Bu (ku4eto) ![]() predi nqkolko dena, kogato o6te ima6e snqg si izrovi dupka i si zarovi pry4kata s MUCUNA. Za 7 godini tva mi e pyrviq pyt koito go vijdam da si zaravq taka pry4kata:))) ne 4e e golqmo postijenie tva po princip de, no za Bubu e takova ![]() Me and Bu are both smart:)))) of dimi kak me stresna (drugoto ku4e) ... dimi sux ehehe angliiskiq mi e na dosta dobro nivo a ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
moito pyk ku4e nikoga ne e zarafqlo pra4ka. v snega si e zaradqlo samo lainata ebati :{{{
daskalkata po ispanski iska da u4astafm na olimpiadata po ispanski. daskalka po ispanski = sux me = not smart |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Feb 19 2005, 08:03 AM) ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Az pyk nqmam kuche:P Bqh na olimpiada po filosofiq, ebati srama, ot cqlo ruse se qwiha 10-ina choweka...
"Swobodata nqma za cel nishto drugo oswen da tyrsi sebe si" Nqkwa takawa beshe temata. Edin qk site deto imashe neshta deto i w mm.gens gi nqma, sprq da raboti. Deiba i typnqta. I ne e ot dostawchika mi kato po chudo. Pfu! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Гадно е да си заравят пръчките бе! Моите кучета обичат да ровят... и то да ровят по една дупка.. на смени:")
Днес ходих на фризьор.Тя е фризьорка де:")) Много е яка.. И салона е в оранжевуууу:"))))) ![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
nqkwo sled fates, distorment i noshtnata w oniq shiban klub i pytuwaneto s wlaka sa naspah ... 26 4asa
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат After 11 years since we started this adventure, after 6 years since the band started its official activities and after three album released together as Void of Silence, we decided to put an end to this band. We took this decision with sadness and bitterness, also we must admit we yet reached our initial goal. We would like to thank our worlwide fans, those who always trusted us and those who supported us along the way. A special thank you to Fabban and Alan Nemtheanga, who gave us the possibility to release such incredible albums and to the whole code666 staff, always supportive towards our music. A great hail also to our old friends Andrea Toro, Alessandro Bianchi, Riccardo Tran and Fabio Restano, who were beside us in the beginning. We are not leaving the musical scene, just we will wear different dresses and walk different ways, together as usual. Maybe one day things will run in a different way, who knows... Bye and thanx to all Riccardo Conforti and Ivan Zara. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() source -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат имам най-наебания компютър в света Споко моят е по-прецакан, плюс това хората са казали Pentium Inside Idiot Outside и зад всяка компютърна грешка стоят поне две човешки грешки... А и си момиче, а вие хич не отбирате от компютри и техника, не се обиждайте, за сметка на това отбирате от други работи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Mort @ Feb 20 2005, 04:19 PM) Цитат имам най-наебания компютър в света Споко моят е по-прецакан, плюс това хората са казали Pentium Inside Idiot Outside и зад всяка компютърна грешка стоят поне две човешки грешки... А и си момиче, а вие хич не отбирате от компютри и техника, не се обиждайте, за сметка на това отбирате от други работи ![]() Това последното не е баш така,защото аз си оправям моя компютър що-годе и не се оплаквам:) Иначе спешно,ама много спешно се нуждая от DVD записвачка... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Feb 20 2005, 02:19 PM) зад всяка компютърна грешка стоят поне две човешки грешки... А и си момиче, а вие хич не отбирате от компютри и техника, не се обиждайте, за сметка на това отбирате от други работи ![]() един път ще се съглася с теб ![]() пък за какво са мъжете -за да оправят компютъра ми ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Снежная Королева @ Feb 20 2005, 04:26 PM) Цитат(Mort @ Feb 20 2005, 02:19 PM) зад всяка компютърна грешка стоят поне две човешки грешки... А и си момиче, а вие хич не отбирате от компютри и техника, не се обиждайте, за сметка на това отбирате от други работи ![]() един път ще се съглася с теб ![]() пък за какво са мъжете -за да оправят компютъра ми ![]() Мила,трябва да се научиш да се оправяш и без мъже ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 20 2005, 03:48 PM) Мила,трябва да се научиш да се оправяш и без мъже ![]() това е вариант само за грозните и прекалено еманципираните т.е. много грозните ![]() аз съм си добре и така -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Снежная Королева @ Feb 20 2005, 03:50 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 20 2005, 03:48 PM) Мила,трябва да се научиш да се оправяш и без мъже ![]() това е вариант само за грозните и прекалено еманципираните т.е. много грозните ![]() аз съм си добре и така Ти сериозно ли? -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уф,хайде пак започвате с ваште феминистични изблици на омраза!
Къде останаха добрите стари времена ,когато една жена е можела да използва един мъж за каквото си поиска ,без да й се нахвърлят със зъби и нокти!? Да,съвсем сериозно. Правя това,което мога. За онова,което не мога си има хиляди други начини и ги употребявам по предназначение. Щом сте толкова оправни сменяйте си бушоните сами,маслото на колата,отваряйте си консервите и там каквото желаете. Аз предпочитам да се правя на неоправна фльорца. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Снежная Королева @ Feb 20 2005, 06:50 PM) прекалено еманципираните т.е. много грозните ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
нека вси4ки сме равни, и се оби4аме:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Ами всъщност разделението на половете не е възникнало щото Бог примерно е решил така, а с конкретни биологични и други функции
Цитат многомилионната еволюция на висшите организми, вкл. и на човешкия вид, се е основавала на паритета на половете.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Цитат(Снежная Королева @ Feb 20 2005, 04:01 PM) Уф,хайде пак започвате с ваште феминистични изблици на омраза! Къде останаха добрите стари времена ,когато една жена е можела да използва един мъж за каквото си поиска ,без да й се нахвърлят със зъби и нокти!? Да,съвсем сериозно. Правя това,което мога. За онова,което не мога си има хиляди други начини и ги употребявам по предназначение. Щом сте толкова оправни сменяйте си бушоните сами,маслото на колата,отваряйте си консервите и там каквото желаете. Аз предпочитам да се правя на неоправна фльорца. Еми ок..пък аз отивам да сменя бушона:-)))) -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
А аз отивам да пикая клекнал.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Брей ...... fuck you как ми се пие бира и на концерт ми се ходи да речем kreator
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм феминистка,даже въобще.Нито се приемам за еманципирана,защото това е грозна и смешна дума.Аз вярвам в равенството между половете,взаимната помощ и съгласие,въобще не мразя мъжете.Не мога да използвам никого за нищо без значение пола,нито някога съм се преструвала за да извлека някаква полза,но просто съм такъв харектер за добро или за лошо.Както е казал Алеко Константинов "Разни хора,разни идеали"
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(lubaka @ Feb 20 2005, 07:54 PM) Брей ...... fuck you как ми се пие бира и на концерт ми се ходи да речем kreator ![]() Ела на Redrum в шипката към 10:30 ще се изкефиш |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Цитат Ела на Redrum в шипката към 10:30 ще се изкефиш Малко съм далече иначе с удоволствие ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мразя това,което 20 годишните момчета наричат любов
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
basi.... bolna sym!!! mn mrazq da sym bolna... ws me boli i mn lesno se razdrazwam....
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Снежная Королева, кой си ти? Що не съм те виждал до сега?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 07:03 PM |