![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Щото си е сменила ника, за тва!
Цитат Уф,хайде пак започвате с ваште феминистични изблици на омраза! Коте на твое разположение съм Къде останаха добрите стари времена ,когато една жена е можела да използва един мъж за каквото си поиска ,без да й се нахвърлят със зъби и нокти!? Да,съвсем сериозно. Правя това,което мога. За онова,което не мога си има хиляди други начини и ги употребявам по предназначение. Щом сте толкова оправни сменяйте си бушоните сами,маслото на колата,отваряйте си консервите и там каквото желаете. Аз предпочитам да се правя на неоправна фльорца. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^
Мисля, че "Църна Мацо" би било по-подходящо... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
NE MOGA DA POVQRVAM
udyljiha ni vakanciqta ve4e treta sedmica vakanciq.......NE E ISTINA 6TE ZAOBI4AM DASKALO.............. ![]() ![]() ![]() ![]() kvo 6te ni napravqt ne e istina kakto 6te sme zatupqli do nivoto na hamster . ne tfa ne e istina prosto za vtori put mi se slu4va po4ti mesec da karam gripna ama predi pone me kefe6e ... ne moga da si izkaja omrazata i u4udvaneto s dumi prosto trqbva s ritnici .........ne znam. -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Mort @ Feb 21 2005, 07:12 AM) Коте на твое разположение съм ![]() ![]() ![]() добре,другия път като го закъсам с някой тирбушон ще дам сигнал -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Снежная Королева @ Feb 21 2005, 01:13 AM) мразя това,което 20 годишните момчета наричат любов ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
И така.. вече забравихме какво е учене:")) За последната седмица единственото миизлизане беше на 50 м от тук, до фризьора. Ще развия параноя:") Официаиално тук караме първа лятна ваканция.. след няколко месеца ще караме още една:"))) Някой не иска ли да дойде на гости?
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат Мисля, че "Църна Мацо" би било по-подходящо... По-интересно е какво означава Снежная Королева?!?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако слуховете, които чух, са вярни, главата ми ще се пръсне от кеф!!!!!!!!!!1111111 уиъфадгх2йке';дж аБФН-Ш УЙКХФДБЖ ЦМЙН ЖГЙКГ ФДЪУЛБЖ ЦБН БХЙДХХЙ
АРЕ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ОФИЦИАЛНА - ПОТВЪРЖДАВАЙТЕ ШИБАНИЯ СЛУХ. ЩЕ РОДЯ ОТ НЕТЪРПЕНИЕ ЕБАТи!!!!!!!!!!!1111 Цитат По-интересно е какво означава Снежная Королева?!? Наистина да му се чуди човек! Какво ли означава.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ако слуховете, които чух, са вярни, главата ми ще се пръсне от кеф!!!!!!!!!!1111111 уиъфадгх2йке';дж аБФН-Ш УЙКХФДБЖ ЦМЙН ЖГЙКГ ФДЪУЛБЖ ЦБН БХЙДХХЙ Кажи поне шибаните слухове, че ние ще се пръснем от любопитство!!!
АРЕ ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ОФИЦИАЛНА - ПОТВЪРЖДАВАЙТЕ ШИБАНИЯ СЛУХ. ЩЕ РОДЯ ОТ НЕТЪРПЕНИЕ ЕБАТи!!!!!!!!!!!1111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз ти казвам, че като го обявят живот и здраве, ще ти се пръснат и главата и кура едновременно от някакъв галактически хипер оргазъм! А да кажа за какво става дума няма, защото ме е страх да не урочасам нещата.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пфуууууууу!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 108 Регистриран: 28-November 03 Потребител N: 337 ![]() |
Цитат(```````` @ Feb 21 2005, 12:05 PM) И така.. вече забравихме какво е учене:")) За последната седмица единственото миизлизане беше на 50 м от тук, до фризьора. Ще развия параноя:") Официаиално тук караме първа лятна ваканция.. след няколко месеца ще караме още една:"))) Някой не иска ли да дойде на гости? ![]() Къде е това гости? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Цитат(Peter Griffin @ Feb 21 2005, 01:02 PM) Аз ти казвам, че като го обявят живот и здраве, ще ти се пръснат и главата и кура едновременно от някакъв галактически хипер оргазъм! А да кажа за какво става дума няма, защото ме е страх да не урочасам нещата. Добре де, не може ли поне първата и последната буква..... ние ще се опитаме да се досетим ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами ето де - днеска го обявиха - SABBATH!!!!!!1111
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей имаш една бира от мен, всъщност цяла каса
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Ot utre i nie sme vakanciq
![]() ![]() Dneska uj da se napiem po slu4aq no ne si namerihme hubava rakiq fuck you i se precaka cqlata zabava ! fuck you -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
По какъв повод всички излизате във ваканция?! Само не казвайте грип, защото ние тук имахме няма и 3 работни дни и събота и неделя като грипна и това ни беше..и пак се започва. Не че имам нещо против училище, ама искам малко почивка...сега последна година ни изпитват като за последно..Ужас!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ми са ше ви се оплаквам..болна съм,боли ме корема,спи ми се,пие ми се зверски вода,и ме мързи да си дигна задника от компа за да си измия зъбите
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
да,нали
викнаха майстора,той изпотроши банята ,направи всичко у нас на гибс и прахуляк ,и сега 'хайде ти замети той като си тръгне' ![]() хубавото е ,че днес ще си сменям доставчика ,а с този съм на уговорка т.е. като кажа 'ама много ми се гледа фииииилм' ще ми даде достъп колкото ми душа иска ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
NE prosto ...stavam dnes da si izmiq zubite i dokato sum s 4etka v usta mi se obajdat ot daskalo da hodq na olimpiada po biologiq,,nito znam kvo 6te e i na kuv material nito koq staq...ama to i te ne znaqt abe kvo 6te pravq tam...nqmam predstava 6te sum takava skica osobeno sled kato 3 sedmici ne sum stupvala v daskalo i ne sum u4ila ni6to hahaha
6egata na strana;] po4va da mi haresva da stavam v 12 4asa i vku6ti da nqma nikoi -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Деба и мизерията: вчера в Шампионската Лига и 3-те отбора, за които бях, паднаха. Като гости, ама се пак... еби му майката.
Юве имат най-малко да наваксват, ама не ги виждам как. Леверкузен трябва да бият с 2 гола разлика. Не е невъзможно, защото ако са в добра форма, като домакини са силни. Арсенал май ще го духат и тоя сезон. .......Абе най-много от сичко искам Реал Мадрид да се гърчат в лайна, ама май няма да стане. Днеска е МАЧЪТ: ![]() ![]() Двата тима с най-гъзарска и скъпа селекция... Това трябваше да е финала, ама както и да е. Бира чипс и футбол ще има довечера.! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Малий т`ва зъбатото днеска кат` са развърти лондончани ще го закъсат. Барса са сигурни фаворити и дано наистина стане жесток мач. Само дано ония кретен Мауриньо не накара Челси да играят защитно. Дано да стане зрелище и задължително ще се гледа.
Въпреки това аз все още съм за Манчестър ![]() -------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
в4ера ма4а. нито бях за юве нито за реал. ебати ама реал не ме кефят тоя отбор! с тея звезди с4ките насабрани незнам що ама не ми изглежда като някав отбор с яко амбиции. юве не ме кефят , секви жабари (Парма - изклиу4ение. които са много зле в последни години)...ама юве играха мега зле. ма4а не ме изкефи. неска ще е 464345 пати по-як ма4! барса и 4елси мн ме кефят но незнам ..винаги англиискте са ме кефили пове4е ...деа знам маи см за 4елси.....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Вали! Небето има ибахти якия цвят! И светкавици!
В Иран пък имало земетресение...ужас, как мразя земетресения. Майка ми вика, че там хората не били читави и затова така гинат...то къде ли са читави, питам аз. Planet Earth rulezzz!!! -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
Dneska doide edna fr v nas.. i me sabudi v edin i polovina..
a sutrinta si bqh legnala v 5 ![]() ![]() ![]() Osvan 4e se sabudih po vuzmojno nai-gadniq na4in tq mi kaza 4e 6te si otu4vame gripnata vakanciq.. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ха!
Майка ми току що си призна ,че червилата ,които носеше преди ,си бяха курвенски. ![]() Преди хич не ми харесваха ,а сега мойте червила са същата гама. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Реал Мадрид да се гърчат в лайна Повярвай ми искам го повече от теб, искам да видя скапаните им бели балетиски екипи омазани в смръдливи кафяви екскременти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() po dqwolite, utre ostarqwam .... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 12:40 AM |