![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Гаден ден ли :/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Цяла сутрин повръщам .... боли ме корема... вие ми се свят, а сега съм на работа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
^ Вероятно не ти е за първи път
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мусакаааа
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Думата мусака днес сигурно я чувам за 20ти път.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ще продължаваш да я чуваш, защото рядко има по-метълско, велико и изтънчено ястие от мусаката.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Да,ама на мене няма кой да ми направи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
И ще продължаваш да я чуваш, защото рядко има по-метълско, велико и изтънчено ястие от мусаката. ![]() Мразя мусака ![]() ![]() Това е, защото е много изтънчена, не за друго ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^
Мусакаааа ![]() Така като гледаш на мен има ли кой.... ![]() ![]() ^ ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Нищо не ти пречи да си отвориш и тема за мусака
![]() Имаше за шкембе, за не-знам-си-каквооо ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шът, това ми е болна тема
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми направи си сам като няма кой да ти направи.;P
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ph34r mah c00kn 5k1llz
Най-много да еба майката на кухнята, с моите невероятни кулинарни проявления... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Че к'во му е трудното ? Картофки (режеш на дребно), малко кайма, подправки, некое забравено морковче всичко това потапяш обилно във вода и мяташ във фурната
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
На манджите трябва да им се бае, Росенчу, ни ста'а тъй.
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти си боб, и нищо не разбираш от картофи, мила шапкарке
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^, ^^ Абе трябва си и малко размах, щото да не ви е страх ...
![]() Явно понеже постоянно си бая, та това не го считам за фактор ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм Аша'ман и не ме е страх....просто съм кьопав
|
|
![]()
Коментар
|
|
Use The Force Then !
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Мусакаааа ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
/SepulTeraHead
Бабите правят най-яката мусака. Факт! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Бабите готвят наистина страхотно
^ ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
pwnzord
Изръших сам цял отбор на дота, 5 фрагчета само в едно меле...напълни ми душата как екрана се напълни с "Triple Kill!!!" [geek/] ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^ Ти си боб, и нищо не разбираш от картофи, мила шапкарке ![]() Тогава няма да ти дам мусака като я готвя аз ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Fuck
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Абе само аз ли не съм вманиачена на тема мусака?! Даже не я намирам за вкусна. По-скоро средностатистически приятна/ставаща.
п.с.: след подобно изказване би трябвало да се влюбя в мусаката ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Споко, аз също
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Засрамете се! Я веднага задълбочено влюбване в мусаката
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Ае стига с тая мусака, че умрех от глади цял ден...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 11:02 PM |