![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Пускай веднага снимки !
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
П.П. Пусни снимките на Радо дето пада в реката... ![]() бе май точно тоя момент съм пропуснал да го заснема ама ето го великото изпонапреджапване на дъ трю майти ривър ъф стийл ![]() ![]() ако бях простак щях да кажа че някой мъкне куче, друг - кучка ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Да съм споменавал, че такова нещо като фотоапарат не се ползва
![]() ![]() ^ хахахаха ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Пропуск! Голем! Веднага взимай назаем от някой
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хубаво, ще намеря някой и ще ги снимам като мога...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
А, Боби? Не е много приятно като ти дрънкат глупости, нали?
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
ми ако съм обидил някой не е било целенасочено
извиних се на потърпевшата ![]() бтв една скаридка в аквариума ми ще ражда скоро! ![]() пак бтв абе къф е тоя google.com дето разглежда форума и няма връзка към профил? тва човек ли е или наистина е индексиращ бот от гугъл? -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ IPB бот.
луда`калинка радвам се че се самоосъзнаваш... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Много добре разбра какво исках да кажа, не ми вкарвай сарказма ...
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^поне едно "мерси" да беше казала вчера......
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
http://youtube.com/watch?v=PI0iX2q4pw8&...ted&search=
Това не е случайно, нито е глупост. Просто наистина ме кефи! Тука са някакви яко неориентирани момченца ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Господи, каква КОСА!!! ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Валя, захладня... Слушкам Primal Fear и си мисля как не ми се е вкарвала толкоз навътре скоро музика, ух
![]() ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
ееее, Jugulator кърти и извозва! Любимата ми тяхна творба.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе две мнения няма, албума е страхотен...но не ме кефи да носи името Judas
![]() (ако щете вервайте тфа беше първия албум на Джудас дето слушах и като ми пуснаха Sad Wings of Destiny във 'Вижана' си помислих, че се ебават с мене) ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Искам да споделя с всички своето възмущение от това как масово бирата се стабилизира със спирт в България! Това ме дразни супер много! От две-три чаши вече почвам да усещам как ме хваща, а тва не е никак правилно
![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Женският пъдпъдък бие мъжкия по главата с клюна. Думите са излишнии...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам да споделя с всички своето възмущение от това как масово бирата се стабилизира със спирт в България! Това ме дразни супер много! От две-три чаши вече почвам да усещам как ме хваща, а тва не е никак правилно ![]() ![]() Абе момиче, колко пъти да ти обяснявам ПеВеЦе = ШИТ ! Пластмасова бутилка ИКУАЛ ЛАЙНА !!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, Боби, не е само ПеВеЦето - абсолютно всичката бира се стабилизира вече!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, Катрин, 100% от бирите , които пия а и по-голямата част не се шпиртоват.Имам честа да познавам инсайдъри
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 29-April 07 Град: София Потребител N: 2042 ![]() |
А я сподели какво пиеш?
![]() -------------------- Dreams they come and go, ever shall be so,
Nothing's real until you feel... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
ОТКАЗВАМ БИРАТА!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ще кажа само едно - Загорка СЪКС БИГ ТАЙМ!!!
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Изядох цял пакет малки шоколадчета Mars, Snickers и Bounty и сега ми е тежко, отивам да спя. Лека нощ на всички и внимавайте да не ви блъсне дирижабъл, защото той е запазен за мен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Приятно спане
![]() Някои сега лягат, други сега стават... живот ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Хм, ай лека нощ! И внимавайте с шоколадчетата
![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 03:19 PM |