![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Давай насам !!!
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мачкай в темата за снимки, шефе, ако искаш и още ще кача, ама другите са размазани ;/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Купих си водка "Флирт"-зелена ябълка
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Опа! не е лоша, веднъж я смесиш с ананасов сок, става, ама с ябълков сок също е култ
![]() Абе, как така е излязъл нов албум на Содом, а не съм разбрал? И днес е лийкнал новият Елвънкинг?! И Детклок?! Ебаси, ще се слуша!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
отвратително
![]() Само Руский Размер и в краен случай Търговище. баси Suidakra как ме кефят ... все едно слушам добрите години на In Flames (демек lunar strain и subterranean) ![]() edit: мда сега чух и последните им неща и за съжаление също като in flames и Suidakra почват леко да изпедерастяват макар не точно в същата гадна насока, по добре е положението ![]() а освен това днес ходих на първия си урок по китара ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Възможно ли е някой умишлено да преебава скайп?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Да. Луцифер!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ама аз сериозно питам. Големи странности стават с него...
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Подлоги, и то турски, го саботират!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ми те нямат някакви конкуренти, за да подозираме тях. Нищо не пречи и някакви хакери да си правят веселото, ама не вярвам. По-скоро това са остатъчни трусове от сриването на сървърите им.
^ По-скоро цигани сатанисти!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси тъпото, на едни мога да пиша, на други не...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Какви цигани сатанисти, бре момче, мисля, че на всички е ясно, че става дума за евреи-фашисти
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Поредният заговор на световното еврейско/турско/циганско правителство.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Днес ще ям китайскоооо
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
И колко малки жълти деца смяташ да изядеш?
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Колкото повече...
толкова повече ![]() Айде отивам да се гощавам ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мечо Пух
![]() Абе, деба жегата е днес...и ходих за втори път до социални грижи, казаха ми че трябва направление от личен лекар, а не пише никъде, нито в молбата, нито в друг документ, че ми трябва това. Добре, аз телепат ли съм да знам бе пичове?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Бюрокрацията нещастна
![]() Не бой се и още неща ще ти искат. -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ще им дам аз нещо друго накрая
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
^ заслужават си го
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
http://dnes.dir.bg/2007/08/30/news2052579.html
Ignorance is bliss ... ![]() А всички медии ни закопаха кОлтурно ... ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Тия са ми вече най-ултимално любимата група просто !!! Култ, култ... / Превод на филма: I Could Never Be Your Woman / Гаджето на майка ми (2007) http://zamunda.net/details.php?id=98371 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Безумие
Това момиче е от училището ми, по-малка е ![]() Сигурна съм, че всичко това е било понеже е пънкарка ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Те големи герои бе...пребили и ограбили момиче...
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Тва ако не са некфи малоумни скинове те па на.И са били 3-ма с боксове към 1 момиче, точно предпоставка иначе ако бяха две момичета нямаше да скочат.....
*БРАВООООООООООО* |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Fucking scum!
Такива копелета не знам какво да ги правиш... -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Преди малко си мислех, че времето минава ужасно бързо и не съм усетил как са минали последните десетина години. Помня, че преди летата бяха безкрайно дълги, и колкото по-голям ставах, толкова по-бързо минаваха... И тази година... лятото почти отмина. Що ми е такова никакво тази вечер, а?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Това не е нормално! Две сватби през две седмици
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Разцъквам Max Payne 1. Велика игра. Преди време 2-ката ме грабна с великолепния сюжет и с готините диалози и хрумки, и сега играя първата и пак съм зарибен.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 02:57 PM |