Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
901 страници V  « < 438 439 440 441 442 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Случайни глупости, ...излейте си душата...
Virgin_Steel
коментар Sep 1 2007, 04:11 PM
Коментар #13171

King of Loss

Група: Потребители
Коментари: 1374
Регистриран: 11-February 06
Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯)
Потребител N: 1155

Навънка си разказа играта, падат егаси града, ледени блокове в размерите на хандбални топки !!!
М....ка му, защо не си заредих батерииите на апарата.Дано да го дават по новините , ей такова нещо не бяхме виждали до сега...
Go to the top of the page

+Quote Post
Mandor of Chaos
коментар Sep 1 2007, 05:13 PM
Коментар #13172

Просветен

Коментари: 287
Регистриран: 30-August 07
Град: Hueco Mundo
Потребител N: 2312

цяла суптрин пренасях техки неща от т.А до т.Б и си ебах майката на ръцете sad.gif

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Sep 1 2007, 05:26 PM
Коментар #13173

King of Loss

По Канал 1 дават филм за Пинк Флойд ! bowdown.gif

+Quote Post
Arq
коментар Sep 1 2007, 07:25 PM
Коментар #13174

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

^ и аз го гледах...напълни ми душата... bowdown.gif

на 30 метра от мен падна мълния...на Витошка...една патка така се разпищя че аз щчх да припадна...бати деня честно... suicide.gif

--------------------

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 1 2007, 10:24 PM
Коментар #13175

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Град: Пловдив
Потребител N: 1302

Ебати бурята, едно дърво ми падна на косъм от колата, а преди това като се пребирах, един чадър от заведение излетя и се заби в колата пред мен.
Абе времето направо си е blackmetal.gif . Наздраве. drinks_drunk.gif

--------------------

+Quote Post
prayer4eto
коментар Sep 1 2007, 10:33 PM
Коментар #13176

Master of your sorrow

Коментари: 2201
Регистриран: 24-April 07
Град: Sofia
Потребител N: 2034

^ Май Смъртта пие биричка за твое здраве (както беше в една реклама wink.gif) whistle.gif

--------------------
Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound
Free are those who conquers in vain but won't stop to run
Battered and down they pick up their pieces to rise as one

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 1 2007, 10:38 PM
Коментар #13177

PAIN

Аз пия водка за нейно здраве. rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 2 2007, 08:18 AM
Коментар #13178

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

icon_headbang[1].gif Не бях пробвал досега да си ходя пеша в градушката icon_headbang[1].gif
Хората ме гледаха странно о.О

--------------------

+Quote Post
Mandor of Chaos
коментар Sep 2 2007, 09:37 AM
Коментар #13179

Просветен

Цитат(scion_of_storm @ Sep 2 2007, 09:18 AM) *
icon_headbang[1].gif Не бях пробвал досега да си ходя пеша в градушката icon_headbang[1].gif
Хората ме гледаха странно о.О

защо ли.....
не намаза ли няколко синини ? smile.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 2 2007, 09:38 AM
Коментар #13180

Не о.О
Имах раница на гърба, а репата ми е дървена и не се афектира особено tongue.gifP

--------------------

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 2 2007, 09:39 AM
Коментар #13181

Metalhead

Коментари: 2899
Регистриран: 14-October 05
Потребител N: 973

добре, че тази градушка не удари и в Дружба, че ми отиде ровърчето......

--------------------
"Покупка на нов албум... ~ 15 €

Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 €

Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!"
lodborg

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 2 2007, 09:48 AM
Коментар #13182

Я, вкъщи си намерих плик с якето на един приятел и вафли...ще му изям вафлите, пък якето ще го върна biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
stage
коментар Sep 2 2007, 09:50 AM
Коментар #13183

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Дай малко biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 2 2007, 09:51 AM
Коментар #13184

*подава две-три вафли Princessa на Citron на Стейджи wub.gif *
Дааа, ще му кажа, че са изпаднали по пътя biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
Mandor of Chaos
коментар Sep 2 2007, 09:52 AM
Коментар #13185

Просветен

кажи му че са те джобили невестулки или мармозатки и са взели само вафлите smile.gif

ууу боза филии сус запечен кашкавал

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Sep 2 2007, 09:56 AM
Коментар #13186

King of Loss

Цитат(magodeoz @ Sep 2 2007, 10:39 AM) *
добре, че тази градушка не удари и в Дружба, че ми отиде ровърчето......

Аз се чудя дали да ходя при застрахователите ... no.gif

+Quote Post
луда`калинка
коментар Sep 2 2007, 09:59 AM
Коментар #13187

Просветен

Коментари: 496
Регистриран: 30-May 07
Град: Царевичака
Потребител N: 2116

Добре де, честно и сериозно с ръка на сърцето - колко точно беше едра градушката? excl.gif

--------------------
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 2 2007, 10:00 AM
Коментар #13188

Metalhead

Боби ходи, ако си пълно каско, мился че се поема

--------------------

lodborg

+Quote Post
conguestadors
коментар Sep 2 2007, 10:04 AM
Коментар #13189

PAIN

Пълното каско покрива такива щети. Аз съм имал проблеми с градушка и ми покриха щетите.

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Sep 2 2007, 10:07 AM
Коментар #13190

King of Loss

Дам, на мен ми е ясно , че покрива...ама на две места било леко подбито (майстора, който ми я оправя ми се обади, още не съм видял) .А на мен документите със застраховката не са ми много ок и идеята е дали да се разправям за някфи си 50 лв дет сигурно ще ми дадат или не... dry.gif

луда`калинка - Аз ти казвам с ръка на сърцето, че навън все едно падаха метероити, ако такова нещо беше ударило човек - лека му пръст!
И изобщо не бяха орехови ледовете, имаше си такива дето си бяха с диаметър около 8-9 см !!!
http://www.dnes.bg/article.php?id=40745
Цитат
в Обеля изпочупи много прозорци на жилищни сгради , вкъщи само 3 прозореца отидоха.колите също са на решето с изпочупени стъкла.беше колкото кайсия.

+Quote Post
Mago De Oz
коментар Sep 2 2007, 10:09 AM
Коментар #13191

Metalhead

дават, бре...аз съм ходил, дават, пък и може да са повече от 50лв, а ако са нищо за теб, ходи ги вземи, аз и набора ще ги изпием !

--------------------

lodborg

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 2 2007, 04:52 PM
Коментар #13192

[17:49:46] FrostBite says: ae 6e se razberem
[17:49:47] FrostBite says: niakoi den
[17:49:51] FrostBite says: za ma3xa
[17:49:52] Sorrow Wing says: окс, аз сега ти ям вафлите
[17:49:53] FrostBite says: ili ne6to tkoa
[17:49:54] Sorrow Wing says: (inlove)
[17:50:00] FrostBite says: biggrin.gif
[17:50:02] FrostBite says: da ti e vkusno

cool.gif

/me is now known as Wafer Destroyer

Aбе, и днеска някакво яко време обаче, точно за разходчица wub.gif

--------------------

+Quote Post
Virgin_Steel
коментар Sep 2 2007, 07:11 PM
Коментар #13193

King of Loss

Туко що разбрах от КАНАЛ 1 , че хипарите слушали ХАУС музика с яко биийт.... no.gif no.gif no.gif

+Quote Post
Mandor of Chaos
коментар Sep 2 2007, 08:01 PM
Коментар #13194

Просветен

това по-горе ми напомни на нещо което един познат ми беше показвал че учи за изпит :

Цитат
Детската Престъпност
Георги Добрев Петров (запомнете добре това име!)
(Теория , Методика и Практика на превантивната дейност на детските педагогически стаи с малолетните и непълнолетните правонарушители)
София , 2000 (въпреки че учебника е писан далеч по-рано , но не мога да открия началната дата на издаване)
стр.250
По инициатива на автора и със съдействието на ръководството на 7мо ЕСПУ в столицата през май 1987 г. бе проведен следният миниексперимент: чрез преподавателката по български език и литература на учениците от 3-те десети класове се възлага задача за домашна работа на тема "Преведете и напишете с цел обсъждане текста на Ваша любима песен от Ваша любима западна музикална група". Целта е да се проучат музикалните предпочитания на учениците , които вече са на възраст , когато биха могли по-критично да подхождат при въздействие върху мотивационната им сфера чрез самоизобличаване на неформалните и подлежащи на обективна критика предпочитани музикални течения с техните представители. След 2 дни много от учениците започват индивидуално да споделят с преподавателката , че текствоете не са удобни за обсъждане. Текстовете се приемат с уговорката да се запази анонимността на представилите ги ученици при тяхното оповестяване пред останалите.
Колективното обсъждане на представените преводи пред трите класа , събрани заедно , показва , че в значителна част от текстовете отсъства смисъл , дори липсва римуване , а там , където в песенния текст има някакъв смисъл , той е свързан предимно с показ на упражнено насили или призив към насилие , или е с ПРОФАШИСТКА насоченост. Учениците видимо показват разочарование и неудобство; в изказванията им (на тези , които проявяват смелост и отговорност към поставената задача - б.а) проличава критика и желание за пренасочване на музикалните им ценностни ориентации. Отделни текстове са подложени на открита сатира и неудобрение. Общ е изводът , че младите хора не са обръщали специално внимание на любимите си песни по отношение на техния смислов х-ер , а механически са възприемали определения музикален стил , който им допада със своята ритмика и със сценичното поведение на изпълнителите.
За антихуманното , неонацистко , антисемистко и противоправно влияние , което могат да окажат отделни музикални течения чрез текстовете на песните на известни групи и изпълнители , могат да свидетелстват следните текстове

тук са приведени текстове на Iron Maiden , Judas Priest и..... PINK FLOYD ! За отделните групи Гошко пише:

Айрън Мейдън - хеви-метъл рокгрупа , създадена във Великобритания. Името , взето от реквизита на средновековната инквизиция , ясно подсказва стиловата ориентация на групата (wtf?) Постоянният състав на групата се установява едва в началото на 80-те. Без да променя стиловата си ориентация , А.М постепенно усложнява изразните си средства и изостря социално-практическото съдържание на песните си.

Джудас Прийсст (Жреци на Юда) Групата е един от символите на британския хеви-метъл рок. В изявите си използва всички типични атрибути на стила - кожени облекла ; ефектно шоу ; оглушителен звук. Текстовете на песните рисуват апокалиптични картини и видения от АДА.

Пинк Флойд - рокгрупа създадена в Лондон. Симфорок , космически рок , прогресив-рок , изразяващ отношението на нейните членове към съвременния свят и стремежа им да докажат , че рок-музиката е нещо повече от примитивно средство за забавление. Населените с фантастични видения абсурдни текстове и дългите , наподобяващи сюити композиции, са съпроводени със звукови и светлинни ефекти.

Продължаваме с превод на неонацисткия , антисемитски , антихуманен текст на Пинк Флойд , Сбогом Жесток Свят:

Сбогом , жесток свят !

Аз те напускам днес.
Сбогом,сбогом,сбогом!
Сбогом,всички вие,хора-
няма нищо,което можете да кажете,
за да промените моето решение.

Към края (това би трябвало да е Waiting for the worms , една от най-здравите , анти-нази/фаши/коми песни на Floyd , преведена по чудно тенденциозен начин mad.gif mad.gif mad.gif )

Чакайки да отсекат мъртвата гора , да изчистят града,
да последват червеите,даоплевят всяка слабост
да сложат черни ризи, да счупят прозорците им
и да изритат вратите им за последното решение.

Да успокоят напрежението,
да последват червеите,
да пуснат душовете и да запалят всички.
За педерасите и мръсниците,
и червените, и евреите -
да последват червеите!

Би ли искал да видиш Британия
отново като господар,приятелю?
Всичко, което трябва да направиш,
е да следваш червеите!
Би ли искал да изпратиш нашите
цветни братовчеди отново вкъщи?
Всичкокоето е необходимо да направиш
е да последваш червеите!

Цитат
Неформалните младежки групи - видове и същност (обновени) !!!! стр.241

Пънкари
________
Движението се разпространи в България в началото на 80те като израз на стремежа на някои младежи предимно от столицата към скандална самоизява продиктувана от влиянието на музикланото течение "пънкрок" и съпъстващите го видеофилми с подобна тематика.
Привържениците на "пънка" (по данни на изследователи - б.а) определят света като "отблъксващ" и "грозен" , който няма бъдеще и ще се самоунищожи. Техният девиз е "Не искаме да имаме идеали!" , "Човек е лош и гаден и ние го показваме такъв с външния си вид!" , "Ние сме достатъчно кухи , но сме по-добри" (ахахахах tooth.gif)
Пънкарите боядисват косите си с нестандартни цветове ; прическите им са най-често във вид "петльов гребен" и "таралежовидни" ; дупчат си ушите , носа , устните и други атрактивни места и си закачват халки и различни висулки. Събират се на определени места , наречени "пънксборища" , държат се предизвикателно , ненавиждат останалите младежи. Чувстителни към несправедливостта и лено саними , "пънкарите" лесно могат да бъдат пристрастени към наркотици или да бъдат привлечени от някоя секта. Техни идоли са музикантите от състава "Секс пистълс" и други , подобни на тях.
Независимо че през 90-те години движението "пънк" няма ярки изяви у нас и може да се счита , че се намира в латентно състояние , периодическата повторяемост на някои тенденции в музиката и модата , както и промените в обществено-политическата обстановка биха го възстановили на сцената на обществената действителнсот в същата или в сходна разновидност.

Хипари
_______
По своята същност "хипи " е протестно, религиозно-мистично движение , замислено като отричане на недостатъците на обществените отношения в западноевропейските държави и САЩ. Основава се на твърдението , че младите хора в съвременния свят са "Самотни , загубени , отчуждени , с вътрешно празен живот и заобиколени от насилието на обществото". Те проповядват бягство от действителнсотта , абсолютна индивидуална свобода. Тяхната житейска философия се изразява с лозунгите : "Раждаме се уморени и живеем , за да си починем"
Носят дълги коси и бради - със седмици немити ; кичат се с кръстове и други атрибути. Значителна част от тях употребяват наркотици или лекарствени средства с наркотичен ефект.
ТИПИЧНИ ЗА ХИПИТАТА ГРУПИ: "Бийтълс" , "Лед Цеплин" , "Дийп Пърпъл", "Ролинг Стоунс" , "Мотър хед" ...
Макар и не в големи размери (по численост) , под въздействието на различни фактори през 80-те години в нашата страна също се появяват поклонници и подражатели на хипи-движението. С началото на демократичните промени след 89 г. , когато стремежът към "Свобода" бе подменен с последвалата "свободия" , движението губи значителна част от своята мотивация за същществуване и блалбалблалба.

РОКЕРИ
само ще ви цитирам какво разделение прави Гошо Тъпото....
Българските рокери се разделят на две основни групи:
1. Рокери , имащи мотоциклет
2. Рокери мечтаещи за мотоциклет
blink-blink

почва интересното

Гръндж
________

от английски означава "мърльо". Гръндж-момичетата и момчета обикновено са от заможни семейства , но това не им пречи да имитират оръфаните деца от улицата. Гръндж-поколението носи протрити дънки, панталони или поли. Момичетата са с дълги , често скъсани чорапи , с продрани якета и обути в невероятни обувки. Техен кумир е певецът Кърт Кобейн - солист на групата "Нирвана". Не случайно самоубийството му накара целия "гръндж" да тъгува и страда. Всички гръндж-момчета и момичета обичат музика с тъжни , песимистични текстове. Иначе те търсят приключения , склонни са да "плуват по волята на вълните" - нещо , което понякога ги води до търсене на наркоусещания

Рапъри
________
"Рапърите" са поклонници на рап-стила в музиката , който наподобява речитатив и е роден в негърските гета. Идеологията на рапърите е :
"Насилие - нямаме нищо против!"
"Жените - нямат никакво значение!"
"Чернокожите - трябва да бъдат свободни"
Рапърите се обличат в огромни , сякаш взети назаем от другиго фланелки с качулки , маратонки и бейзболна шапка , обърната с козирката назад. Движат се шумно , на групи , много от тях пушат марихуана

Рейвъри
________
Това са новоизлюпени "групари". Музиката , която слушат е "техно". Много от тях са с обръснати или ниско подстригани глави. Облеклото е униформено - дънки. Обути са с маратонки без връзки или с ботуши. Момичетата обичат да носят ранички във вид на плюшени животни. Това са "хипитата " на 90-те !!!!!!!!!! Названието им идва от rave , което означава "да беснееш" , "да дивееш" и в голяма степен обуславя поведението им. В тези среди често се употребяват леки наркотици.

discuss

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 2 2007, 08:07 PM
Коментар #13195

lol'd

--------------------

+Quote Post
Mandor of Chaos
коментар Sep 2 2007, 09:20 PM
Коментар #13196

Просветен

Само да ви съобщя, ако искате да се сбогувате със цион ъф даркнесс, да го направите бързо, защото младежа взе пагубното решение да си пререже вените, с тоалетна хартия :closedeyes:

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Sep 2 2007, 09:23 PM
Коментар #13197

I am reborn, you futile mortal being bowdown.gif icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
prayer4eto
коментар Sep 2 2007, 09:26 PM
Коментар #13198

Master of your sorrow

Коментари: 2201
Регистриран: 24-April 07
Град: Sofia
Потребител N: 2034

^ ROFLOCHOPTERS RULZ !!! icon_headbang[1].gif laugh.gif

EDIT: За всички почитатели на Motorhead - http://myspace.com/hardtimeband - "Kiss My Ass And Go To Hell" smile.gif

--------------------
Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound
Free are those who conquers in vain but won't stop to run
Battered and down they pick up their pieces to rise as one

+Quote Post
Revenant
коментар Sep 3 2007, 02:37 AM
Коментар #13199

Cosmic Sailor

Коментари: 1451
Регистриран: 15-March 05
Град: Half Moon Cay, the Bahamas
Потребител N: 771

бях на концерт на ето този пич
I'M TRVE METALHEADD!!11 icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
MadHatter
коментар Sep 3 2007, 09:34 AM
Коментар #13200

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

OH NOES!

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post

901 страници V  « < 438 439 440 441 442 > » 
Reply to this topicStart new topic
13 потребител(и) четат тази тема (13 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th September 2025 - 07:51 PM