![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Какъв невероятен синхрон!
Тракам си с все сила по бюрота на Windir - Stri, и отгоре бачкат по някакъв ремонт в такт с мен ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Днеска пак трябва да ида на лекар...2 месеца вече кашлям, а тая се опитва да ме убеди че нищо ми няма...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е тая мацка е леко олигофренична да си го мисли това о.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
За това и ще отида на друг лекар...тая ме баламосва с някакви сиропчета и бонбонки за гърло...
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е да, ама виж, на мен никой не ми дава бонбонки за гърло
![]() А тея отгоре почнаха да ми пробиват тавана, имам чувството, че ще се срутят върху мен о.О -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тука и без да има ремонтна дейност може да се срути тавана под тежестта на 200 килограмовата ни съседка, която си цепи дървата в апартамента.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Нацепете я нея, и марш в месарницата
![]() ^ Нелке, животът ни е пълен с трудности, пусни си Амон Амартчи и отивай да ги колиш. Викингер поход ![]() Аз ще пробвам още веднъж скитане из намръщеното и сивичко време със Summoning - Land of the Dead. Красивооо ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^добра идея ми даде, днеска ще поскитам из морската с новия Yearning.И без това имам една времева дупка която се чудех с какво да запълня
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Открих си една много приятна паъур бандичка, благодарение на Ицо
Dawn Of Destiny -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Вчера ги засякох в Керази-то. Нещо не ме изкефи вокалистката ...
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^музикално много ме радват, едно изчистено свирят, без много украшения, идеално и за задълбочено слушане и за куфялка !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Как се псува и ругае по света:
http://www.insultmonger.com/swearing/index.htm Разбира се, на Балканите сме най-детайлни и изобретателни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Mirishesh na chesan You stink of garlic
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
chao ni niang de zhu zong shi ba dai
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Da mi brichish kooro so zeleno dzhamche -> Shave my crotch with green glass
![]() ![]() ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Хахахах, тъкмо щях да постна точно това!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Mind connection
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Еха, колко ми е кухо и счупено днес!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Що бе? Нещо не се билдва сорса ли?...или run-time еръри.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ Не, работата върви нормално, обаче ми е много тегаво.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Аз ще жуля още едно кафенце, че квото е мрачно навънка, ми се приспива.
Хубаво съм го направил, дефенициите на справките изцяло да се пазят в базата, а да няма сметки по сорса...Но после самото им въвеждане е малко хамалогия. Пичовете искат да им се филтрират и групират по маса критерии. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак почнахте на поунзорд езика да дрънкате
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^^ Една табличка за филтър и възможност да запазят най-често използваните(филтри) като отделни справки мисля, че върши страхотна работа
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Това вече им е професионално изкривяване
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Къде е някой 1337 speaker/dota gamer сега да си се изкривим и ние
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^^ Една табличка за филтър и възможност да запазят най-често използваните(филтри) като отделни справки мисля, че върши страхотна работа ![]() Мани ти тая с табличките, нали направих както ме посъветва ти.Всичко беше точно преди пича да реши да изтрие всички категории и сезони и да направи нови!!! И всичките продукти си е... м.... , щото нали принадлежат към таблици и кода се срива като куерите дава празни резултати ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^ Ааа, тиии табличките остави на нас! Я кажи дали си предвидил въобще случая с изтриването !
![]() Щото като триеш, или трябва да триеш и от другите таблици, свързани с тази, или да си направиш FOREIGN KEY -чета с "ON DELETE CASCADE" (последното ако работиш с InnoDB ENGINE) EDIT: А то като даде празен резил не можеш ли чисто и просто да изведеш едно съобщение - "Няма въведени сезони/категории" ? ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само форийн кийове ще са достатъчни. Когато шефа се опитда да трие използвана категория, то ще си гърми, че е използвана някъде и няма да стават мизерии.
Доколкото си спомням, в MySQL практически форийн кийове няма, а се дефинират само за красота. Като се получи несъответствие, таблицата си седи със несъответстващия ключ, без нищо да ти каже. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th September 2025 - 07:53 PM |