![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Що не вземете да млъкнете?
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Wolfheart, точно с ключве и индекси го бях направил , но в момента си стоят празни
![]() prayer4eto, въпроса не е в категории/сезони, а в нещата , които зависят от тях и са свързани по примари с тях ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Доколкото си спомням, в MySQL практически форийн кийове няма, а се дефинират само за красота. Като се получи несъответствие, таблицата си седи със несъответстващия ключ, без нищо да ти каже. Еее, сега в MySQL 5 вече нещата са оправени, че даже и тригери са пуснали хората ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() me 1337 на второ място ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Не ви ли дразни mySQL? Когато открих MS-SQL бях очарован, което разбира се не значи, че обичам да работя с бази данни... никак даже.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Заболяха ме очите от свастики
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Необичайно е за мен да го кажа във форум, но колеги съфорумци - много си ви обичам. Тук има някаво особено разбирателство, без никакво напрежение, и дори да не познавам лично почти никой от редовно пишещите тук, знам, че имаме много общи неща, които ни свързват, дори и без да се налага да ги споделяме гласно. Благодаря ви!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Абе и аз влизах тука само за да се заяждам, ама се намериха и свестни хора... ЕВАЛА !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Говорите за мен, безсъмнено
![]() Не, съвсем сериозно. Форумът е нещо ебаси феноменалното, радвам се, че съм потребител тук, и че имам възможността да се запозная с толкова яки хора. С някои се търкаме от време на време, ама се случва де :0 Дам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
без търкане нема и бърсане
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Ех,че лежерно сте го подкарали...
![]() Темата или мнението, което търсите, не съществува ![]() Необичайно е за мен да го кажа във форум, но колеги съфорумци - много си ви обичам. Тук има някаво особено разбирателство, без никакво напрежение, и дори да не познавам лично почти никой от редовно пишещите тук, знам, че имаме много общи неща, които ни свързват, дори и без да се налага да ги споделяме гласно. Благодаря ви! Аз също много си го бичкам тва форумчи ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Начи лошият админ я е заключил ![]() А добро утро! http://www.youtube.com/watch?v=JHUuqsSCn5g -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Секс със Животни! ОоооОоОо - Секс със Животни!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
За тия момчета ли става въпрос?
Познавам единия, той е много прос'... : ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Защо така ми се спииииииии
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Прецаках си глезена
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Не се оплаквай...Аз си прецаках ръката преди 2 дена, а имам да свиря.Ама така е като се правим на Beach Masters...
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Какво направи бе, девойче :/
Защо всички тези дни са изнервени? Някаква идея ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ми не знам, нещо му стана още преди два дни във фитнеса и днес е вече доста поддут
![]() Но за сметка на това днес беше много як ден !!! -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^^ Какво направи бе, девойче :/ Защо всички тези дни са изнервени? Някаква идея ![]() Аз ще ти кажа кой е изнервен... по-добре да не ме виждаш изнервен момченце! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Защо всички тези дни са изнервени? Някаква идея ![]() На мен ми е нервно, защото на 17.09 пускаме Q2.2007 на нашите asp.net компоненти, и трябваше вече да сме ги мигрирали напълно към ajaxtoolkit-a на Microsoft, но той излезе такава голяма боза, че още не сме готови от дебъгване и гадаене какво са искали да кажат великите web-developer-и от M$, а по план вече QA-ите на фирмата да ги разцъкват. Дето се вика - безплатно ли е - смуче, безплатно от Microsoft ли е - смуче още повече. Мирише ми как ще поствам във форума от офиса през дългите нощи до 17-и, докато пия кафе и се нервя. Стискайте палци, че тоя рилийз ми излезе през носа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде стискаме палци, макар че не знам за какво става на въпрос
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
То те си знаят, това е важното
![]() И аз желая успех, Марто ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Радвам се, че не съм се захванал с веб-приложения
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Luca Turilli е пич.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Убих муха с чорап!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Задуши ли я?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Mr. Socko!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 12:59 AM |