![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
DARK AT DAWN, братче, DARK AT DAWN !!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
В сайтът www.rusenci.com, който е сайт за запознанства, направиха нещо като форум. Хората са разделени по интереси в групи и там се разискват разни въпроси. Тази новост е от почти 4 месеца (значи не е новост
![]() Мамка му, защо в Русе истинските фенове се броят на пръсти?! -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ Да ти кажа, по едно време мислех да се запиша и аз там, но като видях, че най-големите русенски льольовци, хуйчовци, псевдо-музиканти, пиянки, безделници, бмчк дейци и прочее боклуци са там, се отказах.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Не си за там... просто няма хора на твоето интелектуално ниво... да не говорим, че 99.9% от "метълите" и "рокаджиите" там въобще не са чували твоите любими изпълнители...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
DARK AT DAWN, братче, DARK AT DAWN !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Решено е. С още малко идиоти като ни дойде време за абитуриентски бал ще се возим на мулета ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Бах мааму, гръмна ми главата от това обикаляне по блоковете. Нямали сме лекция, тоя си тръгнал, оня не знам си какво...
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Цитат Честит Рожден Ден zelatorr ! AmAm.bg Ви пожелава много здраве, късмет и усмивки :-) Весело изкарване и куп подаръци, а когато сте гладни... Вие си знаете :-) OMG ![]() PS: Забавнотия -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Уфф днес май всички познати са решили да си изключат телефоните или да бъдат ужасно заети.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цял ден няма вода в нас.
![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е аз усещам на мен как скоро нетът ще ми спре с тея гръмотевици, затова ръшвам сваляне на аниме ако спре да си дзяпам
![]() P.S. Стихия ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
Бах мааму, гръмна ми главата от това обикаляне по блоковете. Нямали сме лекция, тоя си тръгнал, оня не знам си какво... ![]() случайно да учиш в Медицински университет ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^Не си за там... просто няма хора на твоето интелектуално ниво... да не говорим, че 99.9% от "метълите" и "рокаджиите" там въобще не са чували твоите любими изпълнители... Светъл, добре знаеш, че аз не страдам от предразсъдъци, нито пък съм нещо кой знае какво, че да меря хората по себи си и по този начин да си подбирам средата. Напротив, не се считам за интелектуалец, и тази дума за мен има негативни асоциации. Но има една категория хора, от които ми се повръща. Мисля, че сме говорили с теб за тях още преди 3-4 години. Особено тези, имитиращи голяма обществена дейност, за да оправдават собствения си мързел години наред. Митака беше пълен с велики, но неразбрани и вечно недооценени умове. Клоуни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, знам, Марто... Ама ония са тъпи. Е не всички. Почти всички. А ти не си. Това е.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз обаче имам много други кусури, които и най-големия тъпак е щастлив, че няма.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
Аз обаче имам много други кусури, които и най-големия тъпак е щастлив, че няма. ямбол е градЪъъъ Ъъъ това е безмерна класика ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Еее просто нема друга такава песен
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Дражето >>>>>>>>>> you :
Цитат ...виждам, че ви е яд, и започвам да се смея. А защо ви е яд - защото издавам албум... Цитат ...и аз нямам нищо против да играя CS, но повече ми харесва да карам Мерцедес... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
имаш прекалено много свободно време
![]() гледай charlie the unicorn - само то е НАД ДРАЖЕТО !!!!!111oneone -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://vbox7.com/play:e83a005f
Като сме тръгнали на провинциални рапъри, вижте този каварненски култов тип! -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Бях на концерт на Лили Иванова! Искам и аз като съм на 72 да имам поне половината от нейната енергия и гласа ми да е поне наполовина толкова силен, колкото нейния! Пя над два часа... Невероятна!
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^ Аз пък ще й ходя в НДК през октомври на концерт
![]() ![]() Как може да правят натурални сокове с някакви гадни парченца вътре ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да доказват, че има някакъв плод в тях XD
Абе...Дражето...слушайте Мастика, Филип знае за какво става дума. Нали ![]() "Твоят мензис си е лично твой бизнес" или нещо подобно беше ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Даеба пак се нажулих снощи. Гадно е да ти треперят ръцете на сутринта и да те боли глава...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Даже има специална тема.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Как може да правят натурални сокове с някакви гадни парченца вътре ![]() Е, то това е трю натурален сок...ама соковете с месо са гадни. Инак - взимаш цедката и действаш ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
БОГОХУЛСТВО! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Всъщност правя точно това с цедката
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 11:27 AM |